Šimtas Istorijų Hundred Stories (dar žinomas kaip Requiem from the Darkness) Originalus pavadinimas: Hundred Stories Leidimo metai: 2003-10-04 iki 2003-12-27 Žanras: Mistika, Siaubas, Istorinis, Psichologinis, Mitologinis Leidėjai: Tokyo Movie Shinsha Režisierius: Hideki Tonokatsu Istorija: pagal Kyogoku Natsuhiko noveles Daugiau info: AZ / AniDB / ANN / MAL Siužetas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos. Vertė Evil Mastermind (aš); redagavo Silber (01-06, 08-13 serijos) ir Egzošysto (07 serija); dizainas Tabeko Siųstis iš: Spoileris:
|
100 Istorijų/ Hundred Stories [JFS]
Collapse
X
-
100 Istorijų/ Hundred Stories [JFS]
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-07, 15:06.Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnŽymos: Nieko👍 9dofkaw, Edvinukas, didiana, sagara sanosuke, Hellsing_lover, and 4 others like this. -
Patiko man sis darbas.Tik kazkaip labai lengvai perkerta zmones atrodo kaip koki sviesta.Siaip maciau keleta klaidu subose.
PVZ Aš nepadariau nieko bloga.Manu turetu būti Aš nepadariau nieko blogo.Si fraze pasikartojo keleta serijose.I da buvo keleta klaidu ,bet neprisimenu .Comment
Comment