Devil May Cry Režisierius: Shin Itagaki Studija: Madhouse Žanras: Action, Supernatural Išleidimo data(transliacija): 2007 m. birželio 14 d. – 2007 m. rugsėjo 6 d. Serijų skaičius: 12 Aprašymas: Šio anime veiksmas vyksta tarp Devil May Cry 1 ir 4 žaidimo dalių. Dantė toliau tęsia savo nuotykius medžiodamas demonus, o laisvalaikiu valgo pica ir braškinius ledus. Jis dirba savo agentui Morissonui, kadangi turi nemažai skolų ir ne daug pinigų. Dantė gyvena su mergaite vardu Patty, kurią išgelbėjo pirmoje serijoje. Vėliau jis susitinka savo buvusias partneres Lady ir Trish. Kiekvienoje serijoje Dantė gauna vis naują misiją, vis nauji nuotykiai, situacijos, kovos su nepaprastais triukais ir daug veiksmo. Veliau išaiskeja, kad demonas siekia atidaryti demonu pasauli..Daugiau galite rasti čia: Vikipedija, AniDB Svarbu: Epizodai bus keliami į mūsų tinklalapį - Tinklapis. Ten galima bus tik žiūrėti, bet išsyk bus ir įkeltos į trl ir lm. Nuorodos: Spoileris:
Jeigu radote klaidų subtitruose, pm mane arba palikite komentarą čia. Mes tų klaidų daugiau stengsimės nedaryti ar ištaisyti. |
Devil May Cry [AWT]
Collapse
X
-
Devil May Cry [AWT]
Paskutinis pakeitimas nuo dofkaw; 2010-06-08, 22:54.Žymos: Nieko👍 4Edvinukas, Hikari_, leninas669, like this. -
pima kas uzkliuvo tai fontas ir spalva
antra kas uzkliuvo - kableliu truko
trecia kas uzkliuvo - neisverstos eilutes
ketvirtas - kvapas buna ne didelis, o stiprus (pradzioj bare kur veiksmas)
vo tiek
bet cia as tik taip permeciau "ant greituko"Comment
-
Gerai, aš irgi pasisakysiu. Visų pirma, taimingas awful. O////O
Galėjot bent jį suderinti, jeigu su kitu video muxinat. Toliau, vertimas prastokas. Raidės kiek per didelės, apie spalvas išvis nekalbu. Kažkaip prie anime tos titrų spalvos nedėrėjo. Reikėjo tamsesnes daryti. Tai tiek radau, ir tai čia tik vos pradžios gabaliuką pažiūrėjus. Toliau net buvo baisu prasukt.Comment
-
Spalva gera, tik man geriau žiūrėtus jei pamažintum šešėlį ir šiaip pačias raides galėtum padaryt šiek tiek(labai labai nedaug) permatomas... Šriftas galėtų būti ir platesnis o tai dabar susigrūdęs kai spaustuvuose... Taip pat nepamaišytu jei jis padidėtų keliais punktais...👍 1Comment
-
"Aš nesiruošiu naudoti..." - nežinau situacijos, bet ar ne geriau būtų "Šių ginklų nekelsiu prieš žmones"?
Kas per atsakymas "mes turėtumėme palikti"?,
Ne "ka" o "ką"
Vienu žodžiu truputį rišlumo trūksta, turės redaktorius Jūsų darbo (kai tenka tokiu darbu užsiimti, tai vėliau nevalingai ieškai prie ko prisikabint )
O subtitrų šviesesnių norėtųsi bent jau man...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-09, 15:34.Comment
Comment