Berserkas / Berserk [A.M.F]
Collapse
X
-
-
Kaip suprast, yra gi moksline fantastika, arba nusistovejes skolinys fentezi, arba bendra savoka fantastika(ir visokie vediniai kaip heroine fentezi ir pan.). Angliskai irgi manau gali naudoti bendram apibudinimui phantasy arba fantasy, o gali ir smulkinti - Sci-Fi, dark fantasy, heroic fantasy ir t.t. ir pan.Comment
-
Kaip suprast, yra gi moksline fantastika, arba nusistovejes skolinys fentezi, arba bendra savoka fantastika(ir visokie vediniai kaip heroine fentezi ir pan.). Angliskai irgi manau gali naudoti bendram apibudinimui phantasy arba fantasy, o gali ir smulkinti - Sci-Fi, dark fantasy, heroic fantasy ir t.t. ir pan.Comment
-
Comment
-
P.s. jei šiandien Sek0ne atras laiko patikrinti subtitrus, tada šiandien bus 04ep.Comment
-
oj nzn. menesio galas, ir mano kompa zmona okupuoja, plius dukra vezt reikia i poliklinika. nu gal ir sutvarkysiu, bet ryt tai tikraiComment
-
-
-
Nuostabus anime . Vienas is mano favoritu . Personazai zeuriai visi ydomus ,piesimas labai geras toks oldschoolinis man labai patinka ,ostas taip pat labai saunus ,istorija irgi labai ,labai,labai gera ,aisku su manga nelabai ka lyginsi taciau anime taip pat labai geras. ziurejau ne viena ir ne du kartus sita anime ir manua dar ziuresiu tikrai ne viena ir ne du kartus kada nors . Ir tikrai rekomenduociau paziureti . Tikrai nemanu ,kad jums nepatiksComment
-
Comment
Comment