tai čia kas toks? hakerio ir krakerio vaikas? ar anukas? ar gal probobutė? ar puseserė? o gal tik šeip pažystamas?
Girls Bravo S1 Ep 01-11 DVD fansubs [AZsubs]
Collapse
X
-
Ne esme ten tie hakeriai, krakeriai ir t.t. O esme kodel neatidaro to web'o, t.y. atidaro o failu nera :/
Ar ten tik su Azureus teina (butu apsurdas....)all4fun & fun4allComment
-
Diabolique yra lameris. Jis atsisiuntė Matriošką, instaliavo, tada eMulo lange ant siunčiamo Girls Bravo eilutės spragtelėjo dešiniu pelės klavišu ir kairiu ant "Peržiūra". Na pradėjo rodyt labai skaidrų vaizdelį (labai jam patiko)... Bet, kad durnas jis yra, tai nesupranta, kaip LT subus įjungt . Ot jis apsidžiaugtų, jei koks rimtas dėdė jį paprotintų..."Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
nus jus duodat
darom taip: naudojam MPC media player classic
su dešiniu knopkiu ant video filters > ir pasirenkam:
Comment
-
Valio lt subtitrams!
Autorius Daannus jus duodat
darom taip: naudojam MPC media player classic
su dešiniu knopkiu ant video filters > ir pasirenkam:
__________________________________________________ ________
P.S.: Yay, katytė!!!!Paskutinis pakeitimas nuo diabolique; 2005-02-02, 17:33."Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
na nzn kaip Daan, bet man atrode, kad pirma mintis buvo relyzint viska tik angliskai ^^' ir tik poto seip leptelejus "gal ir i lietuviu isverst" taip ir gavosi double lang relyzas. O del forumo, tai dar neatsinaujino, nes Daan paleido jau beveik nakti ir iskart nuvare miegot ^^'http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
Comment