Bežiūrint į dylantį mėnulį Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Režisierius: Tsumugu Hashimoto Studija: Group TAC Išleidimo metai: 2006 Žanrai: drama, romantika, komedija aniDB reitingas: 8.14/10 Trukmė: 6 serijos x 24 min. Aprašymas: Juičis Ezakis yra septyniolikmetis vaikinukas, sergantis Hepatitu A. Sirgdamas daugiausia laiko turi praleisti ligoninėje, tačiau griežtos taisyklės nesulaiko jo nuo pasivaikščiojimų po nakties apgaubtą miestą. Viskas apsiverčia aukštyn kojomis, kai į kitą ligoninės skyrių, skirtą sunkiai sergantiems ligoniams, atkeliama mergaitė. Visiškai skirtingais charakteriais jaunuoliai susipažįsta ir po truputį pradeda pažinti vienas kitą bei pamėgti... Į lietuvių kalbą vertė: Hellsing Lover Redagavo ir koregavo: slicKrox -= Jei aptiksit subtitruose klaidų arba turėsite pasiūlymų, kas gali būti atlikta geriau, rašykit šioje temoje arba P.M. =- Spoileris:
|
Bežiūrint į dylantį mėnulį / Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora [AZsubs]
Collapse
X
-
Bežiūrint į dylantį mėnulį / Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora [AZsubs]
Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2011-03-16, 22:14. -
O man irgi patinka ne vien kraujas ir skerdynes ,bet sis darbas man nepatiko.Ta mergina man pasirode durna ,o tame berne nulis vyriskumo. (istveriau iki 4 serijos)
P.S geras vertimas ;]👍 1Comment
-
Comment