Death Note / Mirties Užrašai [JFS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dejviz007
    Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
    • 127

Jau puse m4nesio kaip nematyt naujo epo....

Comment

• Tabeko
      Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
      • 290

Pakentėkit truputį, greitai staigmenėlė bus ~ ^^

Comment

• Evil Mastermind
        Just Evil

• 2009 02 24
        • 154

http://www.linkomanija.net/details?1...-26_lt-en_subs

Su velykom, ladies and gentlemen
        Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Comment

• Dejviz007
          Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
          • 127

Dabar reikia tokios staigmenėlės kaip pakas nuo 27 iki galo

Comment

• Evil Mastermind
            Just Evil

• 2009 02 24
            • 154

Staigmenėlė būtų tokia gera, kad jos tektų laukti nežinia kiek laiko, tad gal geriau jos ir nedarysiu
            27-a serija
            Antrosios anime dalies aprašymas
            Spoileris:
            L mirė ir pasaulis pasikeitė - nebeliko nieko, kas stotų skersai kelio Laitui ir jo beprotiškai ateities vizijai. Kiros pasekėjų gretos sulig kiekviena diena vis auga, begalės paslaptingų mirčių tapusios kasdienybe, o pasaulio galingieji vienas po kito pripažįsta Kirą teisingumo vykdytoju. Negana to, pradeda formuotis nauja įtakinga organizacija - kultas, garbinantis šį naująjį Dievą, o didžioji žmonijos dalis ima toleruoti ar net palaikyti Laito žygį. Rodos, niekas nebegali jo sustabdyti... Bet L darbas nenuėjęs veltui, iškyla du jo įpėdiniai - negailestingas mafijos bosas Melo ir šaltas vunderkindas, vadinantis save Nieru. Jie pasiryžę kartą ir visiems laikams suimti Kirą bei įveikti vienas kitą simbolinėje kovoje dėl valdžios ir garbės. Kas nulems pasaulio ateitį - pasakys tik laikas, kurio lieka vis mažiau ir mažiau...
            Paskutinis pakeitimas nuo Evil Mastermind; 2010-04-25, 00:25.

Comment

• Simonys
              Naujokas
              • 2008 08 26
              • 12

Spoileris:
              As visa ta laika galvojau, kad L mirus baiksis ir anime, bet kaip matau nesibaige ir db jau net nebeisivaizduoju kokios pabaigos laukt, tiksliau isvis jos nelaukiu, nenoriu, kad naime baiktus

Laukiu sekanciu Episodu, dabar taip uzkabino, kad uzmirsau visus kitus serialus kuriuos ziuriu

Comment

• Evil Mastermind
                Just Evil

• 2009 02 24
                • 154

http://www.linkomanija.net/details?1...ote_28_lt_subs - 28 serija.
                To Simonys:
                Spoileris:
                Nuo L mirties anime kūrėjai ėmė smarkiai trumpint mangos siužetą, tad gali nusivilti.

Comment

• Simonys
                  Naujokas
                  • 2008 08 26
                  • 12

To Evil Mastermind

Gal ir taip, bet Mirties Dievai mane visad pralinksmina ypac Ryuk'as jei jie ir toliau bus tai labai nenusivilsiu
                  Paskutinis pakeitimas nuo Simonys; 2010-06-15, 15:42. Priežastis: kvailo klausimo pašalinimas

Comment

• Insanity
                    Alter Ego

• 2010 01 31
                    • 122

Nusprendžiau peržiūrėti šį anime kai pavargau klausyti zmonių patarimų peržiūrėti jį (nežinau kodėl nesinorėjo iš pradžių).
                    Po antros serijos su užsidegimu žiūrėjau kiekvieną seriją negalėdamas sustoti...
                    Aš žiūriu anime bandydamas nuspėti kiekvieno veikėjo priežastis, kodėl jis taip daro... Man tai nesunku, tačiau šis anime privertė nekarta suklysti...
                    Turbūt nuo pirmų poros serijų man pagrindinio veikėjo ideologija buvo priimtiniausia iš visų, ir 100% palaikiau "Light"... Su entuziazmu žiūrėjau kiekvieną seriją laukdamas įspūdingos pabaigos, kuri mano asmenine nuomone, laaaaabai...
                    Spoileris:
                    ... nuvylė... Parodė, kad demokratija visgi nugalėjo ir yra labiausiai įsišaknijusi bei palankiausia aukštuomeniai. Negaliu pateisinti "Light'o" 100% bet galbūt jo ideologija būtų tapusi ne tironija, kurios bijojo visi, o pradžia naujai valdymo formai kuri bent kažkiek būtų teisingesnė

Galiausiai tai tik mano nuomonė, su kuria dažniausiai dauguma nesutinka...

Comment

• Evil Mastermind
                      Just Evil

• 2009 02 24
                      • 154

29 serija: Linkomanija

To insanity:
                      Spoileris:
                      man tai pabaiga visai patiko, pagalvok, kas butu nutike, jei Laitas nebutu mires - jo naujasis pasaulis nebutu teisingesnis, jis butu tik labiau kontroliuojamas ir visi gyventu sukaustyti baimeje. Jeigu panaikinsim zmonems laisve daryti "bloga" ir suteiksim galia teisti kitus vienam zmogui (Kirai) ar organizacijai (Kiros kultui), gausim pasauli kaip is Orwelo knygos "1984-ieji" Well, cia tik mano nuomone.

Comment

• Simonys
                        Naujokas
                        • 2008 08 26
                        • 12

To Evil Mastermind

Spoileris:
                        Būtų sukaustyti tik nedaryt nusikaltimų ir dėl tos priežasties būtų mažiau korupcijos, manau pagrinidinių nusikaltėlių mirtis tokius žmones kurie yra korumpuoti kaip reikiant išgazdintu

P.S Nuostabi 29 serija tik nuvylė pabaiga, kad nenužudė Melo kai tam buvo gera galimybė :/ Bet vardas jau žinomas beliko tik "Light'ui" pamatyti jo veidą taigi intriga vel atsirado :]

Comment

• Silkė
                          Naujokas
                          • 2010 04 26
                          • 6

Sveiki visi,

Gal nesupyksit, kad „kišuosi“, nutariau šiek tiek pagelbėti JFS (na, nieko jiems apie tai nepranešęs, atleiskit ). Kadangi jūs ir šiaip turit ką veikt, o pas mane laisvo laiko netgi per daug, ėmiau ir išverčiau trisdešimtąją seriją. Žinoma, tai pirmas mano rimtas subtitravimo darbas, tad blynas gali būti kiek prisvilęs, tikiuosi vertinimų, patarimų ir t.t.

30 serija - LM 5 zona (kadangi kol kas neturiu uploaderio teisių, tai bus 5 zonoj, bet jau išsiunčiau užklausą adminams dėl jų )

P.S. Ir dar kartą - tikiuos labai nesupyksit dėl to, kad taip įsikišau

Comment

• Esquisse

Autorius Silkė
                            Sveiki visi,

Gal nesupyksit, kad „kišuosi“, nutariau šiek tiek pagelbėti JFS (na, nieko jiems apie tai nepranešęs, atleiskit ). Kadangi jūs ir šiaip turit ką veikt, o pas mane laisvo laiko netgi per daug, ėmiau ir išverčiau trisdešimtąją seriją. Žinoma, tai pirmas mano rimtas subtitravimo darbas, tad blynas gali būti kiek prisvilęs, tikiuosi vertinimų, patarimų ir t.t.

30 serija - LM 5 zona (kadangi kol kas neturiu uploaderio teisių, tai bus 5 zonoj, bet jau išsiunčiau užklausą adminams dėl jų )

P.S. Ir dar kartą - tikiuos labai nesupyksit dėl to, kad taip įsikišau
                            Neapgalvotai pasielgei... Reikėjo pagalvot apie JFS vertėją, o jei jis buvo išvertęs 30 seriją, tik ji nebuvo pataisyta?
                            Ir apie save nepagalvojai, įsivaizduok, verti anime, kuris tau patinka, ir staiga kažkoks kitas iššoka iš niekur ir išverčia tavo verčiamą epizodą... kaip jaustumeis?

Comment

• Silkė
                              Naujokas
                              • 2010 04 26
                              • 6

Autorius Anime_Yuuki
                              Neapgalvotai pasielgei... Reikėjo pagalvot apie JFS vertėją, o jei jis buvo išvertęs 30 seriją, tik ji nebuvo pataisyta?
                              Ir apie save nepagalvojai, įsivaizduok, verti anime, kuris tau patinka, ir staiga kažkoks kitas iššoka iš niekur ir išverčia tavo verčiamą epizodą... kaip jaustumeis?
                              Oi, apie tai tikrai nepagalvojau... Tokiu atveju turbūt tik trukdau. Na, tada reiktų jau išgirst kažką iš pačių JFS...

Comment

• Evil Mastermind
                                Just Evil

• 2009 02 24
                                • 154

30 serija: Linkomanija
                                31 serija: Linkomanija

To Silkė - nesinervink, kuo daugiau bus skirtingu vertimų, tuo didesnis bus žmonėms pasirinkimas, toks mano motto xDD Fell free verst bet ką, ką aš verčiu, tikrai neįsižeisiu ir nesupyksiu ir niekam dėl to žalos nebus (čia skirta visiems). O dėl pagalbos - jei kada prireiks pagalbos, mes patys jos paprašysim

Comment

Working...