Death note: Rewrite / Mirties Užrašai movie

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dainius
    Forumo vilkas

• 2007 10 25
    • 327

Death note: Rewrite / Mirties Užrašai movie

Death Note: Rewrite

Metai: 2007
    Žanrai: Detective, Horror, Mystery
    Studijos: Madhouse
    Movie: 1

Istorija: Japonija. 2003m. Jagami Laitas randa sąsiuvinį mokyklos kieme. Greitai jis supranta, kad tai ne paprastas sąsiuvinys, o Mirties Dievų, Shinigamių, knyga, padedanti žudyti žmones. Laitas greitai supranta, kad šis sąsiuvinys yra siaubingas ginklas žmonių rankose. Naudojantis keliomis taisyklėmis, nurodančiomis kaip elgtis, galima nužudyti žmogų, vien įrašius jo vardą į sąsiuvinį.
    Jis, naudodamasis sąsiuvinio pagalba, pradeda eksperimentuoti su smulkiais apylinkių nusikaltėliais. Greitai Laitas įgauna "Dievo" sindromą. Jis manosi esąs dievas ir turįs teisę atimti gyvybę žmonėms.
    Greitai pasklinda gandai apie paslaptingą nusikaltėlių žudiką "Kira", policija sunerimus - nusikaltėliai krenta kaip musės. Štai dabar į tyrima įsitrauka "L" - vienas iš geriausių pasaulyje seklių, kurio veido dar niekas nėra matęs. Prasideda kova šešėliuose tarp "L" ir "Kiros".

Viso anime siužetas yra labai įdomus, labai daug netikėtų posūkių, pastoviai išlaikoma intriga. Animo atmosfera labai gili, alsuojanti mirtimi, painiava ir paslaptingumu. Labai įdomu yra stebėti "L" ir "Kiros" proto mūšį. Veikėjai išties labai gerai charakterizuoti, savaip įdomūs. Piešimas yra ganėtinai geras, plastiškas. Muzika dažnai pastiprina foną, kuria intriguojančią atmosferą.(AnimeZona.net)

Šitoje filmo dalyje yra trumpai papasakota su svarbiausias aspektais Kiros ir L kova. Deja, istorija po L mirties palikta antram filmui, kuris dar nera placiai prieinamas.

Nuorodos:

vertimas, kodavimas: shini (DAinius)
    QC: SrX
    Paskutinis pakeitimas nuo Dainius; 2009-05-06, 19:06.
  • Aramis

Puikus kurinys

Comment

• Kea
      Rašytojas

• 2008 10 06
      • 203

Ooo nežinojau, kad yra sukurtas ir filmas. Tad buvau gerokai nustebina išvydusi šią giją. Deja mano kompiuteris kritinėje būsenoje ir neskaito mkv formato. Taigi negalėsiu įvertinti lietuviško vertimo.

MyAnimeList

Comment

• Dainius
        Forumo vilkas

• 2007 10 25
        • 327

MPC + CCCP isirasyk ir skaitys tau mkv formatus

Comment

• Aramis

Autorius Kea
          Ooo nežinojau, kad yra sukurtas ir filmas. Tad buvau gerokai nustebina išvydusi šią giją. Deja mano kompiuteris kritinėje būsenoje ir neskaito mkv formato. Taigi negalėsiu įvertinti lietuviško vertimo.
          Jei neskaito, reiskiasi reikia sito: http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Comment

• Kea
            Rašytojas

• 2008 10 06
            • 203

Oi kad tik tokios bėdos būtų ramų pas mane trūksta.

MyAnimeList

Comment

• Dejviz007
              Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
              • 127

Pala pala pala.... As maciau Death Note Live Action pirma ir antra (the last name). O cia kitas , nes raso kad 2007metu o abu matyti mano 2006 :?

Comment

• Dainius
                Forumo vilkas

• 2007 10 25
                • 327

cia ne live-action .... cia anime movie

Comment

• Dejviz007
                  Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
                  • 127

Autorius Shini
                  cia ne live-action .... cia anime movie
                  Ačiū Reiks parsisiūst

Comment

• bronzine
                    music freak *

• 2009 04 12
                    • 149

aciu kad man priminet apie anime filma reiks pasisiust ;DD
                    if life gives u lemons...
                    then make a lemonade ;3

Comment

• Futari
                      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                      • 1094

Sis filmas - tai tik santrumpa visu 37 seriju ir yra kelios ekstra scenos, kuriu anime nebuvo.

Comment

• DIX
                        エドワード

• 2008 08 22
                        • 243

Autorius Futari
                        Sis filmas - tai tik santrumpa visu 37 seriju ir yra kelios ekstra scenos, kuriu anime nebuvo.
                        Nusišneki.. matosi net nežiūrėjai šio filmo ir komentuoji. Šis filmas apima tik įvykius tarp L ir Kiros, jų kovą, kurią perpasakoja Ryuk (čia tos extra scenos iš Shinigami World). Sekantis filmas apims story tarp Kiros ir N.. Norintiems prisiminti DN, bet neturintiems laiko rewatchint serijas, šis filmas pats tas

Spoileris:

Comment

• Mendeks
                          Rimtas forumo narys
                          • 2008 01 21
                          • 117

Geras sitas kinas rodo kova su L patiko db laukiu 2 dalies kino kiek girdejau irgi turetu pasirodyt

Comment

• Wolf4ever
                            Mikami Teru

• 2008 08 09
                            • 67

Autorius Mendeks
                            Geras sitas kinas rodo kova su L patiko db laukiu 2 dalies kino kiek girdejau irgi turetu pasirodyt

tikekimes to dekui kad isvertet cia turbut mano megstamiausias anime

Comment

• Futari
                              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                              • 1094

Autorius DIX
                              Nusišneki.. matosi net nežiūrėjai šio filmo ir komentuoji. Šis filmas apima tik įvykius tarp L ir Kiros, jų kovą, kurią perpasakoja Ryuk (čia tos extra scenos iš Shinigami World). Sekantis filmas apims story tarp Kiros ir N.. Norintiems prisiminti DN, bet neturintiems laiko rewatchint serijas, šis filmas pats tas
                              Nesipykim. Si filma as macius, ir net ne karta. Na bet is esmes paskutiniu sakiniu taip ar taip pritarei mano nuomonei

Comment

Working...