Padangių Klajokliai The Sky Crawlers Režisierius: Mamoru Oshii; Studija: Production I.G, Nippon Žanrai: karinis, drama, psichologinis, romantika Panašūs anime: Jin-Roh: The Wolf Brigade, Premjera: 02 08 2008 AniDB reitingas: 7.79/10 Trukmė: filmas 121 min. Fat Jon - Hero (AMV) / Ending / Opening Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta atlernatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįst su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputi sužino apie neišvengiamą savo likimą. Plačiau... Į lietuvių kalbą vertė: FreaK`aZ; Koregavo/Redagavo: slicKrox, Hellsing_lover Spoileris:
-= Jei aptiksit subtitruose klaidų arba turėsite pasiūlymų, kas gali būti atlikta geriau, rašykit šioje temoje arba P.M. =- |
The Sky Crawlers / Padangių Klajokliai - 2009 [AZsubs]
Collapse
X
-
The Sky Crawlers / Padangių Klajokliai - 2009 [AZsubs]
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-19, 21:56. -
Ką gi, viskas kaip ir baigta, tai geros peržiūros. Kas dar nematė, labai rekomenduojama. Subtitrai buvo verčiami ir koreguojami pagal šiuo metu esamų gan patikimų rus ir eng šaltinių, tačiau... visgi, jei sugebėsit pastebėt klaidų, būtų malonu išgirst, kadangi subtitrai šią savaitę bus baigti ruošti ir DVDrip versijai.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-18, 21:00.👍 2 -
Kaip The Sky Crawlers atsidūrė MAL plan to watch skiltyje, nebepamenu, bet senokai jau aš šito anime laukiau. o jam pasirodžius, nugirdaug gandus, kad AZ subtitruos LT, tai mano laukimas dar prasitęsė, bet dabar dar biški rreiks palaukt, nes kol kas siūlomas failas biški yra per didelis mano interneto greičiui, taigi, laukiu mažesnės versijos.👍 1Comment
-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
👍 1Comment
-
Kodėl gi? Anime visai net vertas to ir jei ne Freak'aZ aš jį pats anksčiau ar vėliau bučiau išvertęs. Mano nuomonę apie tai plačiau gali pasikaityt šio anime aprašyme ir jei tau anime nepatiko, tai ten prašyčiau reikšti savo nuomonę:
http://www.animezona.net/forum/showt...?t=3301post#11Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-18, 20:55.👍 1Comment
-
argumentuotai pagrįsk savo teiginį, kad jis nevertas vertimo. Realiai tai taip, man irgi neblizgėjo pradžioj šis kūrinys, bet antrą kartą peržvelgęs kažkaip pakeičiau savo nuomonę. Bet kokiu atveju tai vienas laukiamiausių šių metų filmų ir jį pažiūrėti verta, nesvarbu lietuviu ten ar anglų ar rusų kalbomis, ir bet kokiu atveju bus tokių kuriem jis nepatiks, bet bus ir tokių kuriems jis patiks. Kiekvienas rimtesnis Anime filmas yra vertas būti išverstas į lietuvių kalbą, taip kad susikišt gali tą savo vaikišką nepagrįstą nuomonę ten kur nesueina ir drožk žiūrėti savo fanboy'inių animų.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-19, 16:12.👍 2Comment
-
Baigta. Aišku kokybė ne tokia kaip HD (BluRay Rip 720p), bet pakankamai nebloga. Kol kas geriausias DVDrip rawas kokį tik teko rast.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-19, 21:55.👍 3Comment
Comment