Sekirei: 2008 (fantazija, romantika, erotika, komedija) - CNN
Collapse
X
-
Na yra dar vienas wariantas, kazkas is zmoniu turinciu CNN acc atsisiuncia anime, ji pvz per skype ar padaro torrent ir nusiuncia tam, kuris turi upload teises ant lm ir baigtaComment
-
taigi WYTAS deda CNN darytus anime, ir nieko jam nebuna (monochrome, Soul eater). chai tik reikia jo sutikimoComment
-
Aš tai gražiai paprašau, kad jis įdėtų maniškį Monochrome Factor, tai tada jis įdeda. Geras žmogus. Manau, jei vertėjas paprašytų, kad įmestų ir Sekirei į LM, jis tai padarytų ^^Comment
-
Atleiskit, bet kas čia per beraščio vertimas? Visiška nepagarba sau ir žiūrovui, jeigu beveik kiekvienoje eilutėje po gramatinę klaidą arba sakinio stilistika visiškai nesuderinta ir netaisyklinga. Pvz.:
00:06 Neleiskitia jai prisiartinti !
00:20 Kai ji tokia ? !
00:23 Ji nežmogus.
01:06 Aš išžudžiau visus nes tu nesustabdei manes
01:18 Ar taip nemanai Jume ?
Ir tai tik pradžios kelios eilutės. Karaokės išvis net nepasivarginai versti. Patarimas: bent išvertęs nepatingėk pažiūrėti visko dar kartą ir ištaisyti klaidų, jei redaktoriaus nesugebi susirasti. Net pats anime dabar atrodo atgrasesnis ir jau geriau atsisiųsti anglišką variantą nei tokį pusžalį vertimą skaityti. Sunku pakęsti tokius "speed-subs".👍 1Comment
-
Atleiskit, bet kas čia per beraščio vertimas? Visiška nepagarba sau ir žiūrovui, jeigu beveik kiekvienoje eilutėje po gramatinę klaidą arba sakinio stilistika visiškai nesuderinta ir netaisyklinga. Pvz.:
00:06 Neleiskitia jai prisiartinti !
00:20 Kai ji tokia ? !
00:23 Ji nežmogus.
01:06 Aš išžudžiau visus nes tu nesustabdei manes
01:18 Ar taip nemanai Jume ?
Ir tai tik pradžios kelios eilutės. Karaokės išvis net nepasivarginai versti. Patarimas: bent išvertęs nepatingėk pažiūrėti visko dar kartą ir ištaisyti klaidų, jei redaktoriaus nesugebi susirasti. Net pats anime dabar atrodo atgrasesnis ir jau geriau atsisiųsti anglišką variantą nei tokį pusžalį vertimą skaityti. Sunku pakęsti tokius "speed-subs".👍 1Comment
-
👍 1Comment
Comment