Autorius sek0ne
Code Geass - R2 [JFS]
Collapse
X
-
Pirmi 10 epų - jau užbaigti, liko tik sudėt į linkomaniją.
Kas valandą serijų tikrai neuploadinsim, dėl šito nesijaudinkit. Taip, 10 epų packą ir galvojam dėt, bet dėl tam tikrų kliūčių tai galėsim padaryt tik trečiadienį. O kol kas - šitos dvi pirmos serijos.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-08, 22:46.Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
Smagu, kad kai kas sugeba, taip šauniai rast kompromisą ir suvienyt jėgas beverčiant ir taisant vieną ar kitą anime, iš ko galima tikėtis ir geresnės kokybės.
Tik nepradėkit čia kalbėti apie kažkokį nebūtą verslą ar kitus labai jau off-topic asmeninius dalykus.👍 1Comment
-
Na, mes tas serijas ir taip dedam labai dideliu greiciu, tai net keista kad kazkam per letai , bet siaip tai sekmadieni arba po jo turetu atsirasti daugiau.Comment
-
Jei toliau tokiais tempais versime, mėnesio bėgyje galime ir baigti pirmą sezoną O sekmadienį tai galit tikėtis mažiausiai 4 serijų. P.S. Galbūt atsirastų norinčių prisijungti kaip redaguotojai-klaidų taisytojai? Darbas nėra lengvas ir reikalauja šiokių tokių lietuvių kalbos žinių, bet mūsų subtitrai taip išeitų dar greičiau ir kokybiškiau. Šiuo metu vienintelis mūsų grupėje normaliai lietuvių kalbą išmanantis žmogus esu aš, tad man tenka ir versti serijas ir taisyti senshi-seeramuun darytas. Taigi jei atsirastų susidomėjusių, kreipkitės į mane. P.P.S. esu beveik tikras, kad savanorių nebus, bet pamėginti juk vertaPaskutinis pakeitimas nuo Evil Mastermind; 2009-03-12, 22:34.Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
Dėl tam tikrų nenumatytų techninių kliūčių mūsų platintojai šiandien serijų į linkomaniją įdėti negalėjo... Bet ryt jau tikrai bus 12-16 serijos.Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
Kuo greičiau, tuo geriau, argi ne? Juolab, kad dar laukia antras sezonas... Beje, kaip ir anksčiau sakiau, mums praverstų klaidas sugebantis taisyt žmogus. Jei susidomės kas nors, mano email: Khamuhl2342@gmail.com; skpname - Khamuhl.Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
Comment