Katik pradėjau žiurėti šitą anime ir jis man pradėjo patikti . Išpradžiu pasirodė kvailoki stilei , o ypač plaukų , bet po kiek laiko pripratau ir man , net pradėjo patikti . Tai va , sakyčiau neblogas anime .
Kiašano Nuodėmės / Casshern Sins - 2009 [AZsubs]
Collapse
X
-
Sveiki visi gyvi ir negyvi... ^.^
Su nepriklausomybės diena visus!!! Ir šią dieną jums pristatome 18`tą Lyuzės Nuodėmių seriją ^^. Pats epizodas šiaip turi dementijos prieskonį, ir tas prieskonis kažkaip labai pagardino šį epizodą. Smagaus žiūrėjimo ir saldžių sapnų.
Siųstis: LinkomanijaComment
-
Taigi šį gražų šeštadieninį žiemos vakarą dovanojame jums 19'tą Kiašano Nuodėmių seriją, kurioje toliau gilinsimės į Lyuzės jausmus.
Linkomanija
malonaus žiūrėjimoPaskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2009-02-24, 22:56.Comment
-
Yo ^.^
Kažkaip jau per dažnai čia postint pradėjau >.< Taigi, keliavo keliavo mūsų herojai, ir rods prikeliavo kelionės tikslą, tik ar tas tikslas yra toks kokio jie tikėjosi?? Daugiau jokių užuominų, nereik čia gadint žiūrėjimo. Vienas įdomiausių ir svarbiausių mano nuomone Casshern Sins epizodų, su kuriuo turbūt įžengiame į finalinę serjalo fazę. Smaaaaaaagaus žiūrėjimo.
Linkomanija
Comment
-
Comment
-
Welcome to the freak show.
Rods oficialu jau, kad šis serjalas užsibaigs sulyg 24'tuoju epizodu, taigi įskaitant šią seriją, liko tik keturios. Tikiuosi prodiuseriai nesugebės per tokį trumpą laiką kaip nors sumauti gero anime'o. Anywayz, šiame epizode turėsim visko, dvejonių, abejonių, peštynių, muštynių, gaudynių, skerdynių, truputėli romantikos, na ir kas be ko Cirką >.<
Enjoy the party.
Linkomanija
👍 2Comment
-
Yo!
Oi norim norrrrim, nemirtingumo nooooorim. Atvirai pasakius tai net nežinau ką čia ir beparašyt apie šį epizodą, tik tiek, kad aš kažkaip jau nebesuprantu kas šiame anime yra pagrindinis blogiukas. Šiaip ar taip, dar pora savaičių ir galėsime šį projektą gražiai susipakuoti lentynėlėn prie baigtų vertimų.
Linkomanija
Comment
-
Bus serijų apibendrinimas. Visų serijų subtitrams bus suvestas bendras šriftas ir kiti smulkūs efektai, kurie buvo tobulinami ir koreguojami nuo pačios pirmos serijos kol galiausiai įgavo galutinį variantą. Be to, kai kurie iš epizodų bus pakartotinai patikrintas vertimas pagal atsiradusius kitus variantus.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-21, 14:13.Comment
-
pažiurėjęs Live-action Casshern filma, susidomėjau reiks butinai pažiuret ir Casshern Sins.Comment
-
Comment
Comment