Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
nuostabus tas 5epas. geras veiksmas+kiašano pasiaukojimas tikrai verčia stebėtis šio herojo asmenybe ir išgyvenimais, veiksmais taip pat aukštos klasės.
kada galima 6ep tikėtis?
Na nezinau esu maciusi filma, ispudzio tikrai nepaliko,jei ir anime bus perteiktas tas pats siuzetas tikrai abejoju ar bus kas ispudingo, na bet pameginsiu prisiverst paziuret
Na nezinau esu maciusi filma, ispudzio tikrai nepaliko,jei ir anime bus perteiktas tas pats siuzetas tikrai abejoju ar bus kas ispudingo, na bet pameginsiu prisiverst paziuret
filmas su šita anime adaptacija nelabai ką bendro turi. bent jau plot'o atžvilgiu.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
nu, epai kaskart vis kitokie: vienas greitas, kitas lėtas. paskutinis tai tikrai, ramus toks, netgi savotiškai keistas, bet įdomus. biški galbūt gaila buvo tos mergiotės iš bokšto, bet galiausiai rado tai ko norėjo. žodžiu, geras anime, vienas perliukų šio sezono.
ačiū už LT subus.
nu, epai kaskart vis kitokie: vienas greitas, kitas lėtas. paskutinis tai tikrai, ramus toks, netgi savotiškai keistas, bet įdomus. biški galbūt gaila buvo tos mergiotės iš bokšto, bet galiausiai rado tai ko norėjo. žodžiu, geras anime, vienas perliukų šio sezono.
ačiū už LT subus.
Man taip pat 7'as epas gal ir lėtesnis, bet buvo tikras malonumas jį ne tik vienu metu koreguot, bet ir lėtai žiurėt. Man tai vienas iš įdomesnių epizodų. Kažkiek panašus į tą, kai Kiašanas pirmą kartą sutiko žmogų.
Man taip pat 7'as epas gal ir lėtesnis, bet buvo tikras malonumas jį ne tik vienu metu koreguot, bet ir lėtai žiurėt. Man tai vienas iš įdomesnių epizodų. Kažkiek panašus į tą, kai Kiašanas pirmą kartą sutiko žmogų.
būtent tas epas, kai Kiašanas sutiko žmogų kol kas yra vienas, mano nuomone, geriausių epų šitam anime.
šiek tiek užtrukom su šiuo ep'u (nes mes nepatingėjom ir išvertėm epizode atliekamas dainas, priešingai nei kai kurios kitos ne anglų kalba subtitruojančios grupės). Visi kartu spaudžiam padėkas SlicKrox'ui ir Hellsingo Meilužei už didžią pagalbą. Plojam katučių ir žiūrom dainingą epizodą čia: siųstis
Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2008-11-29, 22:39.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
nepreseniausiai pažūrėjau šitą epizodą. tai dabar, kai yra didelis emocinis nuosmukis prieš sesiją ir pan, tai giliai paveikė. labai geras, gali būti pats geriausias šiuo metu epizodas apskritai....
Kiek užtrukusi Kiašano Nuodėmių 10 serija. Šį kart kiek daugiau veiksmo, mažiau Kiašano, daugiau Dio ir Ledos.... ok no more spoily stuff, smagaus žiūrėjimo.
kažkoks psichodelinis epizodas... gerai, kad biški daugiau atskleidė apie tą Dio ir jo draugę, bei apie Luną.
man toks klausimas yra, kam dar ji panašėja į tą maža mergaitę, kur vis susitinka su Kiašanu?
11 epizodas. Dar daugiau robotų užpakalių spardymo scenų. Kažkaip kuo toliau, tuo didesnės pajėgos nori suvalgyti pagrindinį veikėją. Smagaus žiūrėjimo šį šaltą antrąjį naujų metų vakara.
P.S. Epizodo vertimas vyko skaniai virtuvėje kepant kučiukus. P.P.S. Ačiū SlicK'ui ir Hellsingei už pagalbą.
Comment