Apie klaidas kaip tik norejau su Wytuku tartis anyhow, viskas kas turi zyme "verte MxM" netures klaidu
Sielų Rijikas / Soul Eater - 2008 [CNN]
Collapse
X
-
Nieko, šaunus vertimas užtad :yes:👍 1Comment
-
Nu gerai, kartais MxM truputi savo klaviatura paleidzia i darba per intensyviai iir kazko nepastebi bet is esmes juk man pavyko vsai neblogai, ne, ne Wytai-sempai (cia turima omeny kolega) kada bus 4tas???
P.S. as jau paruosiau sestukui subus, taigi, drauguzi, ganbatte, nes Futari isigazavoPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-05-30, 18:07.Comment
-
kol kas tik 6 ep pažėjau, neturi jis tokio šarmo, kuris verstų žėt toliau, nebent kovos. Na gal dar viltis jog viskas surimtės ir atsiras normalus siužetas.
Bajeriai, jau net nejuokingi, 6 epe vienintelis geras bajeris buvo kai Black Star'as nepagavo Soul'o, va ten žvengiau. Daugiau viskas kvaila ir nuspėjama. Labai gaila, nes animas tirkai turi potencialą.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
O jega, Izzo patinka bent Tsubake po cosplay as tau daug Tsubaki foto atsiusiu
Is tikruju as sita ziuriu atsiplaidavimui, visi bajeriuka itokie juokingi, o veikejai man patinka - nu ko jus norit is Desuzakito, juk jisai Shinigamio vaikas Tevas dievas tai ir sunus iesko tobulybes pasaulyje nu bet rimtai... Shinigamio vaikas... Hmm.
Makos tevas man praeina, toks tas jo spontaniskas elgesys yra pats tas. Ir tas jo nesusitupejimas, sedi su mergom o po to jau atgailauja o jis beje grazus skytchius, noriu tokio. *3*
Soulas - as net nekalbu, jis toks kawainas, gerio isikunijimas neformaliam kailiuke
O BlackStaras jau toks GAIDYS, negaliu. Kur tik jis pasirodo, ten viska sush...ka. Vienintelis jis man ir nepatinka, bet pirmas mano fanartas is SE kazkodel buvo Tsubake, uz jos tas zydras () it can't be helped I guessPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-05-31, 19:03.Comment
-
Na ir? Jei nepatinka reklamos, kad yra galima jas iškirpti puikiausiai truputi pamokus su AviSynth dirbti... Jei blogai, kad jų nėra ir titrai neatitinka tai kuo puikiausiai su shift times f-cija per max 2 min pertvarkyti scriptą. Jei serijose vyrauja tam tikri flagai (epuose paskartoja tas pats laiko neatitikimas tam tikrose eilutėse) galima lengvai pagal tai susikurti LUA scriptą ir vienu mygtuko paspaudimu po to turėti teisingą timingą pagal audio...Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Afterall, as tik verteja. RAW ir kodavimu rupinasi Wytukas. Matyt tiesiog neturi laiko siuo metu zmogus, o as ka, subfailus ruosiu atsakingai, jam reikes tik sujungti ir panasiai. Nefloodinam topiko, Krad'ai.
Wytai, parengiau septinto epo subus. Linka numeciau tau i PM.Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-06-01, 17:04.Comment
-
Comment
-
Sukūriau Last.FM groupą Soul Eateriui:
http://www.last.fm/group/Soul+Eater
Junkitės, rašykit straipsnius, komentarus. Galbūt angliškai, nes vis gi international group'as👍 1Comment
-
sweiki,subtitrai geri, igarsinsiu gan greitai... Tiesiog puiku kad kas nors uzsiima vertimu subtitrais👍 1Comment
-
Yra jau parengtos 5 ir 6 serijos
Ant vakaro manau SlicKrox įdės čia
Spoileris:
P.S. Su gera karaoke!
Edit (slicKrox) LM:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-06-08, 16:03.👍 1Comment
-
Comment