Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
visai neplanavau žiūrėti. Tiesiog kartą pamačiau Zebra ftp servery su lt subais ir pagalvojau "kodėl gi ne?" užkabino pirmu epu. originalus piešimas, geri OST, mieli veikėjai (nu negali jų nemėgt. (net ir Black Star atrodo pakenčiamai. o Soul toks mieelas.:3) ir, kas keisčiausia, man patiko net kovos scenos.
ir džaiugiuos, kad yra kas užsiima šio anime lt subtitrais, nes, kad ir kaip gerai tą anglų kalbą moki, sava vistiek maloniau skaityt.^~^
Heh, pasirodo musu Sielu Rijikas isplito kaip virusas... Ne tik po torentus bet ir Zebroj atsidure Na, Chibi_nemiga, sveika atvykus i Sielu Rijiko fanu tarpa
Futari,
bet kolkas tik vienas epas ten bebuvo.XD ačiū ačiū, tikėkimės iš fanų tarpo ir nepasitrauksiu.:>
yay, bent ne man vienai mielas.: DDD nes aš jau draugę užknist baigiu su savo 'bet tu pažiūrėk į šitą screenshotą'" arba "šiandien mano avas toks kawaii".XDD
[bet ar man vienai jis panašus į Murdoc [man rods] iš Gorillaz?XD]
Paskutinis pakeitimas nuo chibi_nemiga; 2008-08-01, 20:10.
Mello neklysta. Viskas ka matote neteisingai yra tik optinė apgaulė.
O Jūs sparčiai judate
Ne taip sparciai, kaip mums noretusi. Ir be to as juk zmogus, tad klaidas tikrai darau, typos - tuo labiau. Baik mane girti Yukuti ir nustok keisti accountus
Na, kas dar nespejo pamatyti BLOGe, 15-16 epizodai jau jusu demesiui up and alive vel mano kompanionas dingo intiko ieskoti, bet as pazadu, kai tik pilnai ji atgausim, uzspaminsim jus naujom serijom
Comment