man sis anime lb patinka...
xxxHOLiC: Kei 2008 (komedija, drama, mistika, psichologinis, antgamtiškas) [AZsubs]
Collapse
X
-
Štai ir pabaigtas 2‘as xxxHolic sezonas. Buvo šiek tiek užtrukta, nes nuostabus oras už lango labai maišė dirbti, o vėliau pavyko rasti ir HDTV 720p TV ripą, kas labai nudžiugino, nes prieš tai esantis video šaltinis buvo labai nekokybiškas. Dėl to dar labiau užtrukau, kol perdariau visus turimus ir ištaisytus subtitrus prie naujo video. Manau, su šiuo anime vertimu apskritai buvo labai neapgalvotai paskubėta, nes nei filmas, nei pirmas sezonas nebuvo išverstas į LT, bet ateityje tikiuosi jie taip pat bus išversti. Labai ačiū Futari (MxM) už pagalbą, kuri atliko puikias redaktorės pareigas ir man pačiam padėjo pagerinti rašybos įgūdžius. Taip pat ačiū sarunasnet ir Hellsing_lover.
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-29, 18:49.Comment
-
Parsisiunčiau visą sezoną iš linkomanijos ir tikrai noriu padėkoti visiems kas dirbo prie šio projektėlio. Nepratusi aš prie Animės subtitruotos Lietuviškai, bet buvo gana smagu žiūrėti. Žinoma, subtitrams truputėlį trūko tokio gyvybiškumo, bet tai ištaisoma. Patobulėsit, ateity bus geriau. Kažkaip norėjosi ir kad vardai būtų sulietuvinti truputėlį, bet čia jau nuo stiliaus priklauso, gal kitiems kaip tik nepatiktų Vatanukis vietoj Watanuki. Žodžiu, ačiū labai už pastangas, jūs nuostabūs!!! Tikiuosi ateityje pamatyti daugiau jūsų darbųComment
-
ei... gal kas galetu mane pakviest i Linkomanija..? tikrai noreciau atsisiust ^^ kai vokiskai ziurejau, man visai patiko. gaila, ne nuo pradziu. butu proga paskaityt LT titrus ^^Comment
Comment