PAPRIKA - パプリカ Režisierius: Satoshi Kon Istorijos autorius: Yasutaka Tsutsui Studija: Madhouse, Sony Pictures Entertainment Žanrai: psichologinis, fantazija, sci-fi, trileris, detektyvas Premjera: 2006 lapkritis ANN reitingas: 8.3/10 Trukmė: 92 min. filmas Justice - Waters of Nazareth (AMV) Aprašymas: "Nors anime problematika ir yra gan rimta, kūrinys pasižymi dideliu sodrumu. Iš tiesų atmosferą tikrai sausa nepavadinsi: dažnai šokinėjama nuo košmariškų psichologinių išgyvenimų prie džiugios paradiškos euforijos. Animacija yra nuostabi ir tikrai pamalonina akį (gi Madhouse darbas kaip ne kaip). Filme nagrinėjama tematika sukelia šiokias tokias įdomias mintis apie save ir savo pasamonę. " Į lietuvių kalbą vertė: slicKrox / Redagavo: MxM -= Jei aptiksit subtitruose klaidų arba turėsite pasiūlymų, kas gali būti atlikta geriau, rašykit šioje temoje arba P.M. =- |
PAPRIKA - 2006 (Psichologinis, sci-fi, trileris) [AZsubs]
Collapse
X
-
PAPRIKA - 2006 (Psichologinis, sci-fi, trileris) [AZsubs]
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-04-15, 21:07.👍 7bithuthe, Dai-Katana, Sloth, technotrach, Foxsym, and 2 others like this. -
-
Tep, ačiū
Aisq, kad azonieciu Plačiau šitam reikalui vėliau sukursiu visai atskirą temą. Jau senai norėjau ką nors panašaus pradėt, bet vis nerasdavau tam tinkamo laiko. Reikia gi kažkaip prajudinti liaudį ir gal atsiras daugiau bendraminčių iš šitos bendruomenės. Vertimas pokolkas tik nuo manęs, bet tikiuosi, kad "tolimoje" ateityje bus ir daugiau, nes mokslas nėra toks sudėtingas kaip kai kuriems atrodo. Na stengiausi kiek galėjau gerai tiek vizualiai tiek techniškai, bet pirmas blynas yra pirmas ir jei man tai atrodo idealiai, tai kai kam gali pasirodyt ir kitaip.... todėl jei kam teko matyti būtų įdomu išgirsti pliusus ir minusus.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-08, 22:27.Comment
-
Aishku. Sekmes SlicKrox'ai As ivertint tavo darbu esamomis aplinkybemis negalesiu (neesu linkomanijoj ir jau maciau 'rusishka' paprika), bet kadanors... linkiu pasisekimo, kokybishku ir profesionaliu darbu, kuriuos butu malonu ziureti ir jais geretis. May the force with you...👍 1Comment
-
Turėčiau asmeniškai atsiprašyti tų, kurie kadaise yra matę mano patį pirmąjį individualų PAPRIKA‘os vertimą. Norėdamas išvalyt tą gėdos dėmę, nutariau po truputi tvarkyti šio filmo subtitrus, jei tai galima pavadinti tvarkymu, nes teko kone beveik viską perrašyt. Tad tie, kurie dar nėra matę šio anime, rekomenduoju pasigrožėt šiuo nuostabiu vaizdiniu ir idėjiniu savo tematika anime, o ir neapseita ir be MxM pagalbos, norit išvengt kitų klaidų.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-01-29, 22:33.Comment
-
Po galais??? Kas čia per pyp? Kodėl aš turėjau žiūrėti jį angliškai ir nieko nesuprasti?... O jum, mylimiausi vertėjai, poto priprotėjo jį išversti? Ne nu... Čia jau šakės... ;D Šiaip šito anime nelabai supratau... Kažkoks psichodelinis filmukas suaugusiems... Todėl kažkaip..hmm.. Nepatiko man jis...Comment
-
Po galais??? Kas čia per pyp? Kodėl aš turėjau žiūrėti jį angliškai ir nieko nesuprasti?... O jum, mylimiausi vertėjai, poto priprotėjo jį išversti? Ne nu... Čia jau šakės... ;D Šiaip šito anime nelabai supratau... Kažkoks psichodelinis filmukas suaugusiems... Todėl kažkaip..hmm.. Nepatiko man jis...Comment
Comment