[AMF & LAV] Ao no Exorcist

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • flatron
    Rimtas forumo narys

• 2009 03 06
    • 161

[AMF & LAV] Ao no Exorcist

Pavadinimas: Ao no Exorcist
    Žanras: Action, Fantasy, Shounen, Supernatural
    Tipas: TV Series, 0 episodes
    Išleidimo metai: 2011
    Studija: A-1 Pictures

Istorija trumpai: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja.
    Šėtonas - galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

Verčia: AMF
    Įgarsina: YoSaShi

Sample

01. Demons Live in the Human Heart

Paskutinis pakeitimas nuo flatron; 2011-04-27, 12:59.
  • diaxminde
    AD technician

• 2008 09 21
    • 303

Mėlynasis egzorcistas - 01 (LT-audio, Online):

Paskutinis pakeitimas nuo diaxminde; 2011-05-08, 13:19.

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• diaxminde
      AD technician

• 2008 09 21
      • 303

Mėlynasis egzorcistas - 02 (LT-audio, Online):

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Na, įgarsinimas, mano nuostabai, visai neblogai skamba Aišku, labai trūksta dar kokio pagalbinio moteriško balso, bet šiaip neblogai pavyksta susitvarkyti. Vienas tik dalykas užkliuvo klausant - kartais labai jau atrodo, kad kažkokias tai drakonų kovas bandoma pamėgdžioti ir taip kerta per ausis (gal mažiau tos pašaipios intonacijos dėti reiktų) ir tada taip išeina, kad šiaip, intonacijos įvairovės trūksta, nes dabar klausant atrodo, kad šiaip pačiam juokinga tai, ką įgarsini Bet šiaip šaunu, nepersijungiam dar kol kas į originalų įgarsinimą
        Beje, o kai kur atvirkščiai, labai gerai pataikyta būna, tai taip ir smagiai pralinksmina
        Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2011-11-27, 16:06.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• YoSaShi
          L.A.V

• 2009 11 08
          • 91

Autorius Hellsing_lover
          Na, įgarsinimas, mano nuostabai, visai neblogai skamba Aišku, labai trūksta dar kokio pagalbinio moteriško balso, bet šiaip neblogai pavyksta susitvarkyti. Vienas tik dalykas užkliuvo klausant - kartais labai jau atrodo, kad kažkokias tai drakonų kovas bandoma pamėgdžioti ir taip kerta per ausis (gal mažiau tos pašaipios intonacijos dėti reiktų) ir tada taip išeina, kad šiaip, intonacijos įvairovės trūksta, nes dabar klausant atrodo, kad šiaip pačiam juokinga tai, ką įgarsini Bet šiaip šaunu, nepersijungiam dar kol kas į originalų įgarsinimą
          Beje, o kai kur atvirkščiai, labai gerai pataikyta būna, tai taip ir smagiai pralinksmina
          Dėkui už pastabas. Pasistengsiu atkreipt dėmesį į tai. Patirtis mano netokia ir didelė šioje sfveroje, bet stengiuosi tobulėti Na tas linksmumas ir yra mano "varikliukas" kuris varo mane garsinti. Na jo kai kur gali skambėti kai Dragon Ball'as, bet mano manymu įdomiau anime žiūrėti, linksmai kalba/garsina. Aišku galėtum pasakyti: "O kaip tada garįsintum rimtus anime?" ATS paprastas - Aš tokiu negarsinu, jei garsinčiau tai elementaru, kad rimtą balsą ir parinkčiau.
          Na vis tiek dėkoju dar kartą už kritiką, kuri man labai patinka. Lauksiu daugiau to
          Bleach lietuviškai (sample)
          07-ghost AMV
          Lietuviškai įgarsinti anime --->L.A.V<---

Comment

Working...