FFS ieško!!
Collapse
X
-
Kodėl sek0ne taip manai? Kaip ForbiddenSubs vadovas aš koduoju tik iš aukštos kokybės. Gal gremėzdiškas ir sunkus darbas, bet verta. Aš manau, jog geriau ilgiau užtęsti vertimą, bet jį pateikti kuo kokybiškesni su puikios kokybės vaizduPaskutinis pakeitimas nuo Deipekas; 2009-10-28, 11:10.👍 1Comment
-
ne visiem reikalinga ta puiki kokybė...aš žiūriu per mini dvd, man tenka dažnai iš mkv konvertuoti į avi, o ten tai ekranas nėra iš didžiųjų, tad ir kokybė nereali nebūtina. Kaip kam, visokių yra, visokių reikia.Comment
-
sek'ai, mes gi visi žinom, kad pasaulis nėra ribotas ties "susirasti PUIKIOS kokybės RAWĄ" sistemos, ar ne? aš sutinku, kad tikrai įmanoma surasti naujo anime gerą rawą, bet senesnio... na bet kuriuo atveju - jei žinai ką darai, geriau pačiam pasidaryti, ypač, jei turi ką pats suencodinti į videoGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.👍 1Comment
-
Sveiki visi
Nemanau, kad kas nors pastebėjo tad noriu pranešti, kad pasikeitė mūsų svetainė, ji pasiekiama tuo pačiu adresu http://ffs.ten.lt tačiau pasikeitė išvaizda. Taip pat vis dar ieškome vertėjų bei redaktorių. Visi laukiamiCNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
arba užsukite čiaComment
-
-
Sveiki anime žiūrėtojai. Mums vėl prisireikė jūsų pagalbos. Labai reikėtų vertėjo/vertėjos, pabaigti versti Omamori Himari (liko 6 EP), jis dar leidžiamas, bet mes stipriai atsilikę. Kaip matot darbas laikinas. Siūlomės geriausiai PM. Ačiū.CNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
arba užsukite čiaComment
-
kai kuriuos gandus nugirdau, kad ruošiatės išsiskirstyt, kai baigsite projektus. Tai kokio "bieso" jūs kažko ieškot? Patys pabaikit. )) Peace.Comment
Comment