Nobuta wo produce (Jdrama)
Collapse
X
-
-
hehe,užkabino mane šita dorama,verskit verskit xD antram ep užmačiau dvi klaidas (regtis vietoj rengtis)ir dar kažką xD .bet šiaip ,ganbate xDComment
-
Comment
-
-
AZ trackeryje sumaišyti torentai. Idėti du antri epizodai, o pirmo nerasta.
Be to nerodo lietuviškų simbolių, kas žinot kaip patvarkyt?Comment
-
Man labai patiko pats filmas tai su mielu noru paziuresiu fan subs dekui ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Baigėme darbus ties ketvirta ir penkta serijomis.
Iš karto jas abi ir dedame. Rasite AZ Trackeryje .
Dabar turėtume pradėti dirbi su 6 ir 7 serijomis. Anskčiausiai kada galėtume baigti bus tik kitos savaitės pabaiga.
Tai tiek
o dėl lietuviškų simbolių - tavo pc problemos gal, nes šeips visiems kam daviau rodė
edit:
GOmennasai, 4epo papkė užvardinta su "verija:" vietoj serija.
čia taip per skubėjimą gavosi v.v
na, bet pakuotė juk nesvarbuXD
EDIT:
Pirmos serijos torentas pataisytas
EDIT
Atnaujintas pirmas temos pranešimas ir AZ trackeris. Įkelta šešta serija👍 1Comment
-
Naudoki GOM player ir viskas bus ok~
Manau jau šiandien Žmogiukas inkels septintą epsisodą~
Sorry, jeigu seedinimas ne kokis, tiesiog ašen negaliu dabar
seedinti - kaime neto neturiu~
O be to kaip matau nelabai kam čia ir to reikia....
Ijou~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 1Comment
-
Kaip Yurga ir žadėjo, šendien ikėlėme septintą epizodą.
Pradėsime versti likusius.
Tik iųkilo šiokia tokia problemėlė/neproblemėlė...Neatyčia neapsižiūrėjau ir nepakeičiau kategorijos. Vietoj kita į TV įkėliau...Gal galėtų žmonės turintys tokias teises perkelti kategoriją?
EDIT: 9 epai išversti.Nor svietiek nelabai kam ir įdomu..10 bus kai jį išvers yurga,nes pataisyiu greitai manau.Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-08-16, 11:22.👍 1Comment
-
Aš UŽ Live-Action skiltį AZ Trakeryje ir AZonoje, kur būtų sub-skiltys J-Dorama, K-Dorama, Taiwanese, Chinese ir atrodo dar kazkokių yra tipų.
Į temą:
Sveikintinas vertimas į LT. Nobuta wo Produce dabar žiūriu su Eng subs (sorry pals, pripratau), tikrai patinka ir sukelia juoko, ir dar ten yra vienas nesveikas žmogelis, kuris iš savo juokų žvengia XDd
Klausimas:
Kas per ep.0 (nulinis) yra ten? Summary desu ka?
All hail Lelouch!!Comment
-
Na tas 00 tai ten užkadriai ir aktorių kalbėjimai, kai atsiras paskutinis epas (ne nuo manęs priklauso jis yurgos užduotisXD) ir jį įkelsim tada išversiu ir 00Comment
Comment