[A.M.F.] Wishlist
Collapse
X
-
Cowboy bebop < jei cia tas kur per televizoriu ejo filmas tai yra ir ygarsintas tv3 , turiu jei netas tai saunu
noreciau isvyst lt subais : Samurai Deeper Kyo , Samurai Champloo , Noein - Mou Hitori no Kimi e , Doujin Work cia keli aisku siaip tik pasiulauComment
-
Samurai Champloo jau paimtas į darbus.
VISI PROJEKTAI OFICIALIAI PASKELBIAMI ČIA. (bent jau skelbia kas netingi ar nori painformuoti kitus)
Chebra, imam? nematau kad pirmasis būtų koks ecchi šlamštas, o "art" kategorija mane bet kokiu atveju ganėtinai gundo.
Samurai Deeper Kyo man asmeniškai labai nepatiko, tad dedu jam minusą.Comment
-
Comment
-
Bet pasiūlymas irgi vertas dėmesio ;]
P.S. Mes prieš ecchi, tipinius, tūpus, debiliškus ir perdėm vaikiškus, kur paaugliam hormonų audras nežinia iš kur kelia. O ecchi elementai tik kaip kažkoks "prieskonis" netrukdo.Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2009-05-04, 09:12.👍 1Comment
-
Comment
-
Sveiki, mano manymu butu labai saunu, kad galetumete pabaikti nebaikta versti "The Melancholy of Haruhi Suzumiya / Haruhi Suzumijos Melancholija", nes AC prie sio dalyko jau visikai nuleide rankas, o ir siuo anime labai daug kas zavisi.
Siaip didele pagarba [A.M.F] komandai, uz anime kuriuos galejome ziureti savo gimtaja kalba.Paskutinis pakeitimas nuo ramsas; 2009-07-12, 20:27.Comment
-
Claymore ir Berserka labai noreciau isvysti lietuviu kalba , net labai noreciau labai labai labai ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
Comment