Blogiausia suberių grupė A.M.F. wants you
Collapse
X
-
Na, šitoj temoj -Išverstų ir vis dar verčiamų anime sąrašas- viskas tvarkoj, kitur turbūt niekam neaktualu buvo.. Kaip bebūtų, jei nori tiksliai sužinoti, kokie projektai vykdomi - geriausia kreiptis tiesiai į sek.Comment
-
Ne dėl to serveris kaip yra taip yra, bet po formato tingėjau sukelti failus iš naujo, nes... Vistiek nieko aš tam puslapyje nebeatnaujinu... >_>Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Na kame esmė, kadangi norite nuo 18 bus sunku, nes tokio amžiaus dauguma jau kas ruošiasi egzams ir nėra laiko, o vyresni ir taip studijuoja arba dirba.O tas pasakymas kada pasakysime tada ir dirbsite, kažkaip kvailai skamba,pvz aš normalu darbą dirbantis negalėsiu dėl kelių litų mesti rimtus darbus, kad išversti anime.O tikrai norėčiau tuo užsiimti, nes anglų kalba kalbu laisvai.Bet, kad sąlygos pas jus kai kokiam fabrike pabėgėliųComment
-
Na kame esmė, kadangi norite nuo 18 bus sunku, nes tokio amžiaus dauguma jau kas ruošiasi egzams ir nėra laiko, o vyresni ir taip studijuoja arba dirba.O tas pasakymas kada pasakysime tada ir dirbsite, kažkaip kvailai skamba,pvz aš normalu darbą dirbantis negalėsiu dėl kelių litų mesti rimtus darbus, kad išversti anime.O tikrai norėčiau tuo užsiimti, nes anglų kalba kalbu laisvai.Bet, kad sąlygos pas jus kai kokiam fabrike pabėgėlių
18 ar ne 18, ir jaunesniems yra mokykla, taip kad čia jau kiekvienas pagal save mąsto, ar turi laiko, ar ne. nuo noro ir preferencų priklauso.
per 4 mėnesius dar nė karto nebuvo, kad sakytų "dawai mygom imi šitą ir šitą, verti/taisai ir man kad už 15 minučių būtų!". ką pati pasisiūliau, ką paprašė - bet būtent, ne taip, kad liepė, bet visada normaliai žmoniškai paklausia "gali šitą padaryt?" ir panašiai. aišku, nesakau, gali būti, kad kada nors ir griežčiau lieps, bet tikrai netikiu, kad ims ir muštruos taip per prievartą.
trumpai tariant, pirmiausiai normaliai išsiaiškink, kaip viskas vyksta, o tik tada nebūtais dalykais kaltink.Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
-
Paskaitinejus tema, galima atrast idomiu postu..:
patikejai. per ta krize ir vaikus priimam
pas mus nera testu ir egzaminu, nes mums tikrai reikia zmoniu. nesvarbu religines ar politines paziuros, neverciame versti to, ko tu nenori...Comment
-
Na kame esmė, kadangi norite nuo 18 bus sunku, nes tokio amžiaus dauguma jau kas ruošiasi egzams ir nėra laiko, o vyresni ir taip studijuoja arba dirba.O tas pasakymas kada pasakysime tada ir dirbsite, kažkaip kvailai skamba,pvz aš normalu darbą dirbantis negalėsiu dėl kelių litų mesti rimtus darbus, kad išversti anime.O tikrai norėčiau tuo užsiimti, nes anglų kalba kalbu laisvai.Bet, kad sąlygos pas jus kai kokiam fabrike pabėgėlių
Nemanau, kad žmonių pritrūks, kad dirbtų vien iš idėjos ir aukotų savo laisvalaikį tam. Tą įrode animeparty, vėliau AZ ir dabar AMF.Paskutinis pakeitimas nuo diaxminde; 2011-01-22, 00:25.Comment
-
Pirminis post'as, kad nebūtų double-komentaro.
Čia pamastymui. Ar negeriau išvertus kokį anime, kad sakykim ir mano verčiamą Merry(radau ne vieną klaidą) peržėt ir pataisyt, kur reikia, per naujo. Nes susidaro įspūdis, kad niekad neEDIT'inot antrąkart nuo pradžių iki galo. Dar geriau, kad kitas pašalinis member'is peržėtu. Nemanyciau, kad daug darbo labai būtų, neskaitant pačio žiūrėjimo. Manau, tai bent kiek pagerintų sub'ų kokybę, kurią pastoviai kritikuoja daug žmoniu. Iš dalies ir aš ant kaikurių vertimų(pvz. Sengoku Basara. v2 buvo reikalingas, šiuo atveju). O ant ongoing kaip ir minėjau, isverstas ir daryt v2 EDIT per naujo.Comment
-
NO tas pasakymas kada pasakysime tada ir dirbsite, kažkaip kvailai skamba,pvz aš normalu darbą dirbantis negalėsiu dėl kelių litų mesti rimtus darbus, kad išversti anime.O tikrai norėčiau tuo užsiimti, nes anglų kalba kalbu laisvai.Bet, kad sąlygos pas jus kai kokiam fabrike pabėgėlių👍 1Comment
Comment