Viska padariau per nauja, pavyko ! bet....HD vistiek stabdo nors kompas treju metu senumo
Silpnas PC + HD/ HDTV -> Išeitis -> CoreAVC
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Pagal screenshotus galėjai pastebėt, kad aš ir dariau viską naudoamas operacinę sistemą VISTA, todėl ieškok problemas savyje.👍 1Comment
-
1) Prieš pradedant patariama ištrinti bet kokius video kodekus, kuriuos šiuo metu naudojat, kad dėl viso pikto išvengti konfliktus tarp skirtingų video kodekų.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-26, 23:10.👍 1Comment
-
Edit: Pagaliau ir man pavyko susitvarkyti. Dabar galėsiu iš naujo siųsti visus tuos anime, kuriuos dėl hdtv formato nepavyko pažiūrėti.Paskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-01-13, 18:08.Comment
-
Na tu visu nustatymu nedariau kaip kad nurodyti ir t.t. (kompas nera senas), bet skirtumas nuo vlc jauciasi ant kai kuriu hd kai kompas apsikroves ir lagint pradeda, per media player normaliai. tik kai jo niekad nenaudojes nerandu kur kur ekvalaizeri susireguliuot kad garsas butu gyvesnis :lol:Comment
-
O gal turit patarimų ką su audio nustatymais daryti, kad garsas nuo vaizdo neatsiliktų? Ar mano kompas jau pasmerktasComment
-
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2.40GHz
2.40 GHz
248 MB of RAM
Here it goes. Ar jis dar ilgai gyvens o daktare?Comment
-
Su tiek ramo? - NE.
Procas dar procas, bet 248 (wtf... turėtų normaliai būti 256) MB tai čia... Eik nusipirk ramo - 45 Lt dabar koks 1 gb lustas Ir programos veiks geriau ir rodys geriau. + Naudok video atkoduoti CoreAVC. Daugiau su tokiu kompu nieko nepadarysi.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Et...pakentėsiu nesinori investuoti į šį kompą, greit man jo nebereikės. Galiu jau iškart laidotComment
Comment