Sveiki. Yra sumanymas kaip iš AZ-sub išplėšti ir daugiau naudos. Yra idėja sukurti kaupiamąjį lėšų fondą, kurį gal remtų asmenys žiūrintis anime lietuvių kalba ir norintis matyti tokių vertimų daugiau, taip pat beremiant vieną ar kitą verčiamą projektą. Neaišku ar tikrai to bus imtasi ir kaip čia viskas judėtų, bet už surinktus pinigus galima būtų surengti kokį normalesnį ir rimtesnį AZ konkursą, pvz. kokį piešinių (fanart), parašų, AMV ar kitokio pobūdžio konkursą, kurio nugalėtojas gautų prizą, nupirktą už šias sukauptas lėšas.
Pirmas klausimas būtų, ką jūs apie tai manote? O antras, kokį patogiausia ir patikimiausią atsiskaitymo būdą galėtumėt pasiūlyt? Atsiskaitymas per banką ar Paypal man ir pačiam manau nesunku būtų įgyvendint, bet jei tikrai bus imtasi šio plano, tai geriausias ir patogiausias variantas manau būtų atsiskaitymas per SMS, apie ką pas mane nulis supratimo. Neaišku kokią dalį pasiima operatorius, tačiau tai bet kokiu atveju yra patogiausias ir visiems lengviausiai prieinamas būdas.
Pirmas klausimas būtų, ką jūs apie tai manote? O antras, kokį patogiausia ir patikimiausią atsiskaitymo būdą galėtumėt pasiūlyt? Atsiskaitymas per banką ar Paypal man ir pačiam manau nesunku būtų įgyvendint, bet jei tikrai bus imtasi šio plano, tai geriausias ir patogiausias variantas manau būtų atsiskaitymas per SMS, apie ką pas mane nulis supratimo. Neaišku kokią dalį pasiima operatorius, tačiau tai bet kokiu atveju yra patogiausias ir visiems lengviausiai prieinamas būdas.
Comment