Man tai geriausia butu SMS, nes banko saskaitos neturiu...
AZ-fansub Kaupiamasis lėšų fondas ?
Collapse
X
-
-
Softas subams arba laužtas arba dykas, kompus lygtais namuose visi turi, paskuj paaukojus pinigų matysi užrašą " It's for fan purpose, not for sale or rent"..Logiška? manau nereikia su tais "fondais" daryt naujos mados.Comment
-
DStalker išsakyta nuomonė padėjo realiai įverint ir kitą šio sumanimo pusę ir realias to galimybes, aičū tau už tai, tai manau neverta kažką rinkt, kaupti, gadint sau nervus ir aukot visuomenės labui, nes nuo to nusvilt gali tim manoji subinė.
Beje, Anime Zona jau turi savo paramos sąskaitą, kur aukojami pinigai ir turėtų būti skirti tokiems dalykams, kaip konkursams ar svetainės išlaikymui. Kam tada reikalingos dvi? Gal tiesiog užtenka paskirties langelyje įrašyti, kad aukojama "dėl fansub" ar kažkas tokio. Na, net nežinau...
Tu pirmą sugebėk nors normalius LT subtitrus padaryti, o toliau jau kalbėti ir apie įgarsinimą, nes be subų nebus ir įgarsinimo. O gal vis dėl to norėtum ir pamėgintum pats įgarsinti kurį nors anime? Nors ir nedaug, bet jau šiek tiek yra iš ko rinktis. Mėgėjiškos įrangos tam pilnai pakaktų.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-08, 19:19.Comment
-
"Tu pirma sugebėk ir t.t. ...", čia standartiška antsvara kažkam paneigt..o kam man to jei aš Lt kalbos Anime pasaulyje nepripažystu? Jei animeparty save laiko vos negėriausia suberių komanda, kai SoulEaterį kažkas vienas asmeniškai subina, kai tu Slikai netgi pradėjai subint ir dar kokie nors suberiai atsiras vėliau, kam man iš saves kažką vaidint? Daugiau padėku ar pvz "Oooo...jis subina Hel'singąąą" Ossom dude...
LT kalba patinka jaunajai publikai (GAL), kuri kitaip ne dogoniajet, bet ką ji (Ta jauna auditorija) gali jums sušelpt? 2 Lt. nuo pietų? 1 lt. nuo mobiliako sąskaitos? Ir kaip jus ketinat daryt finansinė atskaitomybė kur panaudojot tuos pinigus? a, let's guess, jūs pinigus imsit, bet niekam neatsiskaitinėsit, nes ne tokie jau ten dideli pinigai pagal Jūs...tikrai, gali čia sakyt kaip nori, aš nematau už ką remt..juk kažkaip puikiai be pinigų gyvenot iki šiuol? Tai kas atsitiko kad prireikė pinigų?
Dėl garsinimo, čia matai, ne esmė sugebu aš ar ne, bet aš esu tas žmogus (netik aš, MES - kiti zoniečiai) kuriuos Jūs prašot vėlgi Jūs paremt, kadangi rimtesnė (dirbanti) pusė į tai žiūro skėptiškai nereikia užsipult mane kad aš toks negeras ir esu vienas iš jų ir jiems pritariu bei pareiškiau savo nuomonė.
Dėl garsinimo, dude, nežinau kaip tu, bet kol aš dirbu aš negaliu garsint, AZ ne mano "darbovietė" kaip kaikuriems, kai atidirbęs 4rias dienas ir apsiimu namų tvarkymų, maisto ruoša ir t.t. aš irgi neturiu laiko garsinimui (girtas GITS garsinimas nesiskaito), bet kalbų jau buvo, išskyrus suberių aukštuomenės yra prasčiokai, kurie nori daryt tai ne taimingo ir tekstinių tvarkyklių pagalba, o balsais, tik balsas skirtingai nuo sauso teksto yra gyvas ir jam reikia parinkt jam atitinkamą personažą, bei turėt galu gale talentą.
Subbin'gas gi grynai techninis dalykas, Jūs juo apsiemėt..Jūk Jūs Fanai ? or Not?Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-10-08, 20:15.👍 1Comment
-
Vat per tokius kaip tu dingsta visas noras kažką daryti... Labai malonu girdėti, kai tu kažką darai, o tavo darbą menkina ir maišo su purvais. Tikrai pakelia dvasią. Nekalbu čia apie kažkokią materialinę paramą, tiesiog ir tema apie Sausio 20 parodė, ką dauguma mano apie daromą gerą darbą. Ačiū jums labai už malonų žodį ir palaikymą.Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-10-08, 21:46.SCREW YOU, PEOPLE!👍 6Comment
-
Comment
-
aš asmeniškai tikrai nepritariu, kaip ir visi jau sakė, kad fan yra fan, tai čia nėr ką kartot ir priedo aš kolkas nemačiau nei vieno pakankamai kokybiško lietuvių subinimo, kad galėčiau remt, nebent gautųsi iš, chm, "paskatinimo labiau stengtis", bet nemanau, kad to labai kas norėtų (iš pačių suberių)Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
Turiu aš savo nuomonę ir kaip fansuberis galiu ją išreikšti, kad vat per tokią palaikymo komandą kaip jūs, noras toliau kažką daryti tikrai nekyla... Nereikia man tos paramos, darau tai savo malonumui, viskas ką norėčiau išgirsti tėra paprastas "ačiū" ir "darai gerą darbą, keep goin' ".SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Na šiaip realiai pažiūrėjus i užsienio tinklalapius nelegalus juk jie ten nevisi tikrai taip stengiasi už dyka viska daryti yra tokiu kurie už tai pelnosi dirbdami kaip tikroje studijoje ir už tai gauna gan gera pelna o ka mes negalime paaukoti liaudžiai kuri pas mus ir stengiasi verčia ir panašiai gal nuo to padaugėtu ir vertėjų skaičius kuris tikrai manau paskatintu leisti naujus relyzus kuo greičiau tai va aš už kaip sakant už šita reikalaComment
-
Na šiaip realiai pažiūrėjus i užsienio tinklalapius nelegalus juk jie ten nevisi tikrai taip stengiasi už dyka viska daryti yra tokiu kurie už tai pelnosi dirbdami kaip tikroje studijoje ir už tai gauna gan gera pelna o ka mes negalime paaukoti liaudžiai kuri pas mus ir stengiasi verčia ir panašiai gal nuo to padaugėtu ir vertėjų skaičius kuris tikrai manau paskatintu leisti naujus relyzus kuo greičiau tai va aš už kaip sakant už šita reikalaComment
Comment