Jaigu buciau sadistas noreciau one piece. O taip Death note butu idomu gal Code geass yra nemazai anime kuriuos noreciau isvisti LT sub, bet man gerai eng sub'ai
Ką ir kodėl norėtumėt išvysti Lietuvių kalba?
Collapse
X
-
Na ir lietuvis tik wa matai nevisi speja visus anime i lt kalba verst... Nes man ir asmeniskai patinka lietuviu kalbos subtitrai, bet ka padarysi.
Autorius Wolf4evernors seip jo... liudna kad nespeja nors yra ir anime kurie ne tik isversti bet ir igarsinti uz tokius isvis repectPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-02-10, 21:43.sigpicComment
-
masciau sumasciau, kad visai noretusi pamatyti Byuosuku 5cm, Blade of immortal ir Mnemosyne...
ir dar masciau Jau seniai kirba kazkas viduj ir sako kad noretusi prisideti prie vertimu. Galvoju gal paciai reik pradet ir pamatyt kaip vyksta sita magija...Whoop-de-fuckin'-doComment
-
Na, naująją dalį aš norėti išversti, yra planuose, bet dar nesu tikras ar tam tikrai bus laiko...Comment
-
Nenoreciau isvysti nei vieno suniokoto anime....(niokojimas-man tai yra vertimas i lietuviu kalba) geriausia anime ziureti arba ENG dub arba original su ENG subRun, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic👍 1Comment
Comment