Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kad ir visai lietuvai, bet pirma reikia pradėti ir dar kokybiškai versti, kad būtų iš viso verta paminėti. Aš jau nusidownloadinau keletą serijų, pradėjau krimsti jas po truputi, tikiuosi greitai baigti, nes įlisti į siuzetą , kad ir koks sunkus jis būtų, man jau yra gana lengva ir įprastas reiškinys ( mama -psichologė, labai daug pramokau iš jos)
nu žinai, tada turėtum perprasti visas tas įmatrybes. dar mamą kartu pasisodink, gal ir jai patiks ?
o apie lietuviškus subus: juk Romą irgi ne per vieną dieną pastatė. išvis, jau darosi malonu. va vieni verčia Soul Eater, tai pliusas, tas pats Slicrox verčia tiek kurenai tiek Kara no Kyoukai. ir dar juk ten daro chebra jau tuos pamažu anime. svarbiausia, kad šitą sub'ų ir subintojų lietuviškai banga nenuslūgtų, o dar labiau išsiplėstų. žodžiu linkiu dideliausios sėkmės
As esu isvertes Rurouni Kenshin OVA Trust and Betrayal part 1. Jei kam idomu galeciau visas 4 part susubint Bet manau niekam neidomu, visiems reikia nauju anime subintu LT
As esu isvertes Rurouni Kenshin OVA Trust and Betrayal part 1. Jei kam idomu galeciau visas 4 part susubint Bet manau niekam neidomu, visiems reikia nauju anime subintu LT
Kodėl taip sakai? Jei išversi, mes visi mielai pažiūrėsim, bent jau aš tai tikrai. Juk tu irgi gali prisidėti prie vertėjų grupės.
Edit: o velnias, pažiūrėjau keletą Ergo proxy serijų. Oj bus darbo, pati keletą vietų vos vos išsiaiškinau, kaip versti maždaug reiktų x)
Paskutinis pakeitimas nuo biganimefan; 2008-07-17, 11:05.
Na tai ka zmones, isvaziuoju i 10-ties dienu kelione i Norvegija. Bet man gryzus jusu laukia siurprizas... taip, jus jau tikriausiai atspejote! Tai naujas anime su lietuviskais titrais. Galiu isduoti kelias paslaptis : jis naujas, jis dar nebaigtas kurti, bet tures nedaug seriju, jis neeilinis. Viskas, daugiau nieko nesakysiu, cia turejo buti paslaptis. Tai va, jums tiktai lieka spelioti. SlicKrox mane uzmus xD
Miela Rikka, pagalvok, ar koks savizudis imtusi titruoti toki kilometrazini anime kaip Bleach? (zinoma, neskaitant anglu)
Tai va norėčiau pranešti, kad Bleach jau yra pradėtas versti AI titravimo grupės ir keli epizodai laukia žiūrovų kritikos ir įvertinimų. Mes ketiname pasivyti ongoing serijas maždaug per metus laiko, nes tai yra išties didelis kiekis(181 kol kas). Na bet manau kad atsiras ne vienas žmogus kuris su mielu noru pažiūrės viską dar kartą nuo pat pradžių ir dar lietuviškai.
Kad lietuviški Bleach epizodai pasiektų žiūrovus kalbėjau su Daan ir slicKrox. Daan sakė nieko prieš neturi, taigi reikia sulaukti tik slicKrox palaiminimo ir žinoma jūsų mielieji žiūrovai pritarimo.
Jei man bus leista, tai vakare įdesiu nuorodą, kad galėtumėte atsisiūsti(direct download) pirmąją Bleach seriją peržiūrai ir bendram įvertinimui.
Paskutinis pakeitimas nuo [AI]Inferno; 2008-07-28, 14:59.
Tai va norėčiau pranešti, kad Bleach jau yra pradėtas versti AI titravimo grupės ir keli epizodai laukia žiūrovų kritikos ir įvertinimų. Mes ketiname pasivyti ongoing serijas maždaug per metus laiko, nes tai yra išties didelis kiekis(181 kol kas). Na bet manau kad atsiras ne vienas žmogus kuris su mielu noru pažiūrės viską dar kartą nuo pat pradžių ir dar lietuviškai.
Kad lietuviški Bleach epizodai pasiektų žiūrovus kalbėjau su Daan ir slicKrox. Daan sakė nieko prieš neturi, taigi reikia sulaukti tik slicKrox palaiminimo ir žinoma jūsų mielieji žiūrovai pritarimo.
Jei man bus leista, tai vakare įdesiu nuorodą, kad galėtumėte atsisiūsti(direct download) pirmąją Bleach seriją peržiūrai ir bendram įvertinimui.
a6 tai gird4jau gandus, kad bleach per tv3 rodys.... tai gal neverta
Jei galima nabari no ou palikit man. Nors ir nelabai sekasi versti ji siuo metu tureciau iki kitos savaites isversti pirmasias serijas, o tada jau ziuresiu kur ir kaip ikist su tuo zebra internetu
Gits 1, 2 dalis
Final Fantasy, abi dalis
Patlabor 2, del politines intrigos
Witch Hunter Robin ..idomu butu isgirst ja kalbancia LT kalba
Karas
NANA
Last Excile
Jin - Roh
Comment