Tau juk jau pasakė tavo nesklandumų priežastį. Nusistatik naudojamoje programoje tiesiog elemenarų teksto šriftą (FONT), arial ar kokį kitą ir rodis lietuviškas raides. Šiaip, patariu pirma pasiužiūrėti, o po to klausinėti tuos pačius klausimus po šimtą kartų, nes šioje temoje ir net kitoje yra ne vienas tas pats atsakymas.
Advanced Shit - Kiti klausimai ir pagalba
Collapse
X
-
Jau išmokau naudotis Aegisub, dėti titrus ir ttt, todel paklausiu kito dalyko nesusijusio su programom. Aš noriu išversti Code Geass į lietuvių kalba, tai norint man čianai sukurti nauja gija ir ten dėt išverstus epizodus nereikia gauti jokio leidimo ar kieno nors sutikimo ? (nes čia visi lb griežti, tai geriau paklausiu, kad nepridirbčiau kažko)👍 1Comment
-
Jau išmokau naudotis Aegisub, dėti titrus ir ttt, todel paklausiu kito dalyko nesusijusio su programom. Aš noriu išversti Code Geass į lietuvių kalba, tai norint man čianai sukurti nauja gija ir ten dėt išverstus epizodus nereikia gauti jokio leidimo ar kieno nors sutikimo ? (nes čia visi lb griežti, tai geriau paklausiu, kad nepridirbčiau kažko)Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-06, 12:44.Comment
-
Jei tau tas varijantas netinka - tai gali kai ką kitą bandyti kaip: "suprasti, ką padarei blogai ir kodėl kažkas tau neišėjo", "pateikti konkrečius tavo problemos pavydžius vaizdiniu ar kitu, gerai dokumentuotu, formatu, kad būtų galima išspręsti tavo problemą" ir t.t. :PGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Su tuo convertinimu tai slidus reikalas, kai pats ieskojau, tai sugaisau ~3 valandas ir isbandziau ~6-7 converterius, kol galu gale pavyko normalei suconvertint... Anyway, senshi bandyk su Total Video Converter ir versk i mpeg 2 formata, automatiskai istraukia titrus ir siaip gan patogi programaComment
-
Su tuo convertinimu tai slidus reikalas, kai pats ieskojau, tai sugaisau ~3 valandas ir isbandziau ~6-7 converterius, kol galu gale pavyko normalei suconvertint... Anyway, senshi bandyk su Total Video Converter ir versk i mpeg 2 formata, automatiskai istraukia titrus ir siaip gan patogi programa
Iš konteinerio galima išmuxinti (lt: ištraukti), kas yra labai naudinga dirbant su multimedia programom
Aš išties tyngiu čia sceenint paprastos programos kaip MeGUI kaip ją naudoti. Po velnių, negi taip sunku DUK pasiskaityti ką koks mygtukas daro, kaip ką koduoti - gi viskas yra ir net paprasčiausiam žmogeliui suprantama anglų kalba parašytaGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Su tuo convertinimu tai slidus reikalas, kai pats ieskojau, tai sugaisau ~3 valandas ir isbandziau ~6-7 converterius, kol galu gale pavyko normalei suconvertint... Anyway, senshi bandyk su Total Video Converter ir versk i mpeg 2 formata, automatiskai istraukia titrus ir siaip gan patogi programa👍 1Comment
-
Comment
Comment