Bekuriant su sony vegas mpeg'us keiciasi timeline zona... ji kilojasi kol kuri, mazdaug nuo 0 iki 30 sekundziu... kai renderini > viskas normaliai... kame bedos? kas turit ideju?
AMV: Klausimai ir Pagalba pradedantiesiems bei pažengusiems
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Hm, esme, kad ir surenderinus tas pats, tiesiog ziurint matosi, kaip visas vaizdas kyla i ta kampa, esme tame, kad neatsimenu, ar taip nuo pat pradziu, ar tik dbr atsirado, nes snd palyginus daugiau padariau, tai isryskejo tas reikalas...Comment
-
Sveiki.Kas gali pagelbėti?Kai su mkvmerge sujungiu video ir audio failus gautam faile vaizdas atsileka nuo garso.Prieš jungiat failus išmeta lentelę kurioje rašo , kad bus automatiškai nustatyta 25 fps , jei aš pats jo nenustatysiu format specific options'iose.Bet kai nueinu į tuos options'us ten neleidžia nieko daryt.Comment
-
Ultra MPEG-4 Converter. Kol kas patogesnės, patikimesnės ir greitesnės video konvertavimo programos dar nesutikau.Comment
-
as turiu klausima dl sony vegas'o. kai as viska isseivinu, surenderinu ir video bandau ziuret kaip avi frmata kazkur apie viduri video dingsta vaizdas. Tikrai nebesugalvoju ka daryt, nes nerandu priezasties (garso takelis ir toliu eina).
ir dar.. gal kas nors noretu man padovanot pakvietima i linkomanija?Comment
-
Comment
-
Na, dar klausimas, nes tarkim man, keliant kokią anime seriją į premiere, šis visad užlūžta, tad šiaip ar taip galiu naudotis tik SonyVegasComment
-
LadyofTheDarkSky, tai jei turesi Mac, kam tau tada Premiere bus? ten gi yra Final Cut pro, kuris geresnis negu premiere.
Hellsing_lover, tai.. nereikia i vargsa premiere kelti serijomis (!). yra gi tokia magic programa kaip Virtual_Dub_Mod. jeigu reikalingas tutorial, idesiu.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Oi, zinau, kad yra gal cia per daug principinga, bet kai bandziau abu, tai premiere lipo labiau, dar ypac kai su 4 Mac pribumbasais visokiais...nors zinau, kad yra tipo ir 4 Windows versijos, bet...ai nu, cia eilinis gincas, kuris geresnis nesivelsiu, nes nesibaigsComment
Comment