Jei ten softsub, tai bet kuri video redagavimo programa neturi fiksuoti ir rodyti subtitrų, kaip Squall ir minėjo prieš tai. Tikriausiai pas tave video su hardsub. Bent jau man subtitrus ir garso takelį iš mkv konteinerio patogiausia išimti su MKVextractGUI, prieš konvertavimą į AVI ir galiausiai karpymą į reikiamus fragmentus. Šio tutorialo apačioje netgi yra išsamesnė info, nors ten ir taip viskas elementaru.
AMV: Klausimai ir Pagalba pradedantiesiems bei pažengusiems
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Fail.Comment
-
Ten tikrai soft subai, žodžiu ištryniau format factory (kaip priklauso), įsirašiau iš naujo, įsikeliu failą, ten nusistatau formatą, kokybe, ir panašiai, vėliau spaudžiant option ant failo ten leidžia pasirinkti kurią dalį norima iškirpti (laiku), sound ten takeliai ir subtitles takeliai. Turiu ten tris pasirinkimus: Lang LT, Lang En ir niekas(arba none), žodziu kai niekas paspaudziu, man tą video rodo be subtitru, bet to pasirinkimo "niekas" neina padaryti kaip pasirinkimo(išjungiant option ir vėl įjungiant pasirinkimas išnyksta o pvz jeigu pasirenku ant EN titru tai viskas tvarkoj, ir konvertuojant lieka tik angliski). Programos versija yra 2.20. Kame problemėlė ?Comment
-
Ten tikrai soft subai, žodžiu ištryniau format factory (kaip priklauso), įsirašiau iš naujo, įsikeliu failą, ten nusistatau formatą, kokybe, ir panašiai, vėliau spaudžiant option ant failo ten leidžia pasirinkti kurią dalį norima iškirpti (laiku), sound ten takeliai ir subtitles takeliai. Turiu ten tris pasirinkimus: Lang LT, Lang En ir niekas(arba none), žodziu kai niekas paspaudziu, man tą video rodo be subtitru, bet to pasirinkimo "niekas" neina padaryti kaip pasirinkimo(išjungiant option ir vėl įjungiant pasirinkimas išnyksta o pvz jeigu pasirenku ant EN titru tai viskas tvarkoj, ir konvertuojant lieka tik angliski). Programos versija yra 2.20. Kame problemėlė ?
Atsisiusk programą, kuri tame pranešime paminėta ir padarysi tai, ko tu pats sieki -> išsiimsi subtitrus ir nereikalingą audio takelį, kad liktų tik video MKV formato. Po to ta video rekomenduojama konvertuoti į AVI -> Pvz XviD4PSP 5.0 programos pagalba (jų yra daug) -> Kai turėsi AVI labai patogu ir greita karpyti reikamus fragmentus su programa -> VirtualDubMod (reikiami frogmentai nespaudžiami, o tiesiog Direct Steam Copy). Pats naudojuos tokiu principu, tad tikiuosi padės.Comment
-
Slickrox ačiū, padėjo, mėgindamas tavo siūlytą programą man išextractino h264 formatu, tai nerodė vaizdo playeris galvojau, kad kažkas čia netaip(cccp kodekus turiu), bet ydejus i factory ir vėl convertavus y avi pasiekiau tiksla. Žodžiu viskas au rait.Comment
-
Šiais laikais naudoti avi nelabai apsimoka (nebent uncompressed saugoti), kadangi tai pasenęs konteineris. Geriau į .mp4 su h264 vaizdu ir aac garsu. Nors redagavimui nespaustas video visada geriausia, aišku jei turi daug vietos hdd.Comment
-
*rodos vis delto padarysiu as straipsni apie subtitru naikinima*
o kol kas, jeigu kas nors dar klaus:
Jeigu jusu video mkv formate, yra tokia magiska programa, su banaliu pavadinimu MKV to AVI converter, kuri dirba mazdaug VirtualDub principu, tik gali karpyti daugiau formatu negu jis. Jeigu kazka vis dar nesuprantate, tai jums cia.Comment
-
Griztant prie vegaso, ten rasi integruota Sony AVC(h.264/ACC) kodeka, tiesiog pasirink tinkamus nustatymus ir pirmynComment
-
Na va, nauja, ir netikėta problema parklupdė mane. Kas atsitiko mano vegas programai, kad iš oro pradėjo neberodyt video fx'ų mano kuriamame amv ;D tiesiog pareinu namo, yjungiu pc, vegas ir vuolia.... nežinau, visus nustatymus perstaciau y default - nepadeda. Žodžiu kvaila bėda ;D
p.s nurenderinus video - visi fxai atsiranda sukurtame faile.Comment
Comment