ASh ne del tu mask paveiksleliu, bet apie tas linijas,kaip jas daryt ,tarkim ant Premiere. Parasykit kur nueit ir koki efekta parinkt kad tas linijas padaryt judancias ....
AMV: Klausimai ir Pagalba pradedantiesiems bei pažengusiems
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Mger, zmogau, suprask, anime fps dazniausiai 12fps. greitose scenose - 25 max. o db pagalvok kas vyksta kai uzsidedi 60 fps.
jeigu taip tau nemalonu akiai tas 30fps, tai kaip tu anime ziuri su tokiais lagais? (;
sakau, 60fps amv tai tiesiog i****isinejimui, kad zn, visiems pasakyti kad "My AMV has 60 fps, like, ftw!" ir viskas.
kas liecia to fragmento is MC, tai aiskinu dar karta jeigu nesupratai Lucion'a. darai atskirus layer'us, ir darai animacija. RANKOMIS, kadras po kadro. ir taip, tu gali padaryti tai su premiere, BET tai nebus taip kokybiska kaip noretum. geriau su AE.👍 1Comment
-
Tai ash sita zn.Man cia visai ne amv kurybai reikejo,bet su laiku padarysiu amv action su 60 fps, po 2-3 men. nes db laiko neturiu amv kurybai.O darba zn, kad reik daryt rankomis o ne kojomisPaskutinis pakeitimas nuo Mger; 2009-06-02, 22:25.Comment
-
--------------------------------
EDIT: Tiek to.. NEBEREIKIAPaskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-06-04, 18:24.Comment
-
Yra klausimas.Reik man tokio filmo juostos efekto kaip nostromo - running man making off pvz..Cia pluginas ? Jei taip tai koks pavadinimas ... nes nzn
EDIT: Reiskias niekas nezino ....Paskutinis pakeitimas nuo Mger; 2009-06-10, 08:59.Comment
-
Comment
-
Sveiki, susidūriau su problema... Beveik baigiau gaminti AMV tik, kai išsaugoju su vegas'u video faila nerodo vaizdo, būna tik garsas, gal kas numano kame reikalas?
Iš anksto ačiū.Žiūrim į avatarą!Comment
-
Gal pabandyk kitu formatu renderint.. pvz. avi su h263/... < cia kazkas dar turi buti parashyta(neatsimenu kas)... ar taip su visais? Jei tik su keliais tai gali buti, jog turi instaliaves kelis codec rinkinukus, kurie susimaisho ir gaunasi perkreipti vaizdai arba is viso nerodo vaizdo..Comment
-
Gal pabandyk kitu formatu renderint.. pvz. avi su h263/... < cia kazkas dar turi buti parashyta(neatsimenu kas)... ar taip su visais? Jei tik su keliais tai gali buti, jog turi instaliaves kelis codec rinkinukus, kurie susimaisho ir gaunasi perkreipti vaizdai arba is viso nerodo vaizdo..Žiūrim į avatarą!Comment
-
SoS. Neseniai atsisiunčiau Sony vegas plantnium ir pro 9. Kaip pastebėjau maskingas yra tik pro versijoj, taigi ką originalaus galima padaryti su tuo maskingu, ar tik tai ką aš dabar sugebu - papraščiausiai iškirpti rėmus... Ir dar klausimas dėl efektų - jei nori, kad pvz. balta šviesa blykčiotų pagal ritmą, reikia pačiam (oh, god ir vėl xD) dėliot, ar yra galimybės tai padaryti automatiškai..?Comment
-
SoS. Neseniai atsisiunčiau Sony vegas plantnium ir pro 9. Kaip pastebėjau maskingas yra tik pro versijoj, taigi ką originalaus galima padaryti su tuo maskingu, ar tik tai ką aš dabar sugebu - papraščiausiai iškirpti rėmus... Ir dar klausimas dėl efektų - jei nori, kad pvz. balta šviesa blykčiotų pagal ritmą, reikia pačiam (oh, god ir vėl xD) dėliot, ar yra galimybės tai padaryti automatiškai..?👍 1Comment
Comment