sankyu. O kaip padaryt shaking screeną? ne taip, kad paprastai važiuotų, kaip per slideshow fotkės, bet, drebėtų >.< . ..
AMV: Klausimai ir Pagalba pradedantiesiems bei pažengusiems
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
O Vegas skirtas labiau pradedantiems, nors ir juo galima kurti darbus, kokybe nenusileidžiančius kurtiems Adobe programomis, aišku tada gali tekti į pagalbą pasitelkti kokį Photoshop ar panašiai.👍 1Comment
-
-
Man kažkada taip buvo kai bandžiau įkelt nespaustą AVI iš kažkokios kameros. Visi kiti įsikeldavo, o tas vienas - ne. Viską išsprendžiau tiesiog įsikėlęs video į kažkokį koverterį ir kaip konvertavimo formatą pasirinkęs "uncompressed". Panašu, jog tas video iš tikrųjų buvo spaustas MPEG kodeku, tačiau jį rodė kaip "uncompressed AVI".Comment
-
Nerandu čia pamokos,kaip nuimti subus ar kokį užrašą nuo animes (mano atveju man reik nuimti nuo vaizdo TV kanalo emblemas ) ...lygtais buvo su vegasu ,man reik su ae ... pagelbėkit, greit išvyksiu,tai noriu sužinot kuo greičiau....Paskutinis pakeitimas nuo Mger; 2009-06-29, 16:50.Comment
-
O geriausias būdas dažnai yra kadras po kadro trint su Photoshop ar panašia programa.
PS.: BD/DVD ripai visada būna be TV kanalo logo, todėl lengviau būtų juos susirasti, negu nuiminėti iš TVRip. Aišku jei įmanoma tą anime susirasti kažkuriam iš anų dviejų formatų.Paskutinis pakeitimas nuo aKi; 2009-06-29, 17:18.👍 1Comment
-
mano atveju 720p reik,o senesniu anime nelabai yra... reikes dar zvilgtelt intikeComment
-
Vegas. Stabilumas ir galimybe atlikti visa darba vienoje programoje.
Adobes. galimybe tiesiogiai pasitelkti i pagalba photoshopa, darbas su kaukemis(mask).
Taip, kad rinkis ta kuri labiau tau patinka, nes is esmes su abejom gali sukurt ta pati.Comment
Comment