AKROSS Con 2010
Collapse
X
-
Squall, taip, mane happy face'ai papirko, gal kada reikes visa savo kolekcija panauduot amv lengvai ziuris, patinka man tokie pozityvus klipukai ^^
P.S. autorius turejo temperaturos, todel pridare zioplu klaidu.. net pats is pradziu nepastebejau, kad ten yong, o ne yoUng, tiesiog automatiskai teisingai maciauComment
-
Gražus darbas.
Ka galiu pasakyti. Amv labai lengvai susižiūrėjo. Pats amv techniškai nėra labai jau geras. Matosi, kad autorius padarė nemažai į aky krenrančių klaidų. Na bet muzika tikrai sužavėjo ir vaizdai buvo parinkti labai gražūs. Vaizdų perėjimai labai gražūs. Tikrai man asmeniškai gan neblogas amvComment
-
Labai idomu sekt naujienas akross'e. Nustebau, kad TRAP(tas amv, kuris tamsus ir zalias su HOTD) nepateko i finala, visai ''zazralis'' ar kaip? NET(!) 70 amv bus finale, kuriu tarpe tikrai yra silpnesniu darbu nei minetasis. Artofeelas su savo super-puper-mega-ultra kietu klipu (Smile) dar sugebejo papult i finala, ot vargselis isvis kazkoks silpnas siemet akross con'as.. na dar liko 3 amv, gal jie nustebins👍 1Comment
-
Labai idomu sekt naujienas akross'e. Nustebau, kad TRAP(tas amv, kuris tamsus ir zalias su HOTD) nepateko i finala, visai ''zazralis'' ar kaip? NET(!) 70 amv bus finale, kuriu tarpe tikrai yra silpnesniu darbu nei minetasis. Artofeelas su savo super-puper-mega-ultra kietu klipu (Smile) dar sugebejo papult i finala, ot vargselis isvis kazkoks silpnas siemet akross con'as.. na dar liko 3 amv, gal jie nustebinsComment
-
Zx-Shade, jis nedalyvauja.
Nustebau, kad TRAP(tas amv, kuris tamsus ir zalias su HOTD) nepateko i finala,
Artofeelas su savo super-puper-mega-ultra kietu klipu (Smile) dar sugebejo papult i finala, ot vargselis
isvis kazkoks silpnas siemet akross con'as..
Siaip pats balsavau uz Chono, FreY ir Artofeel. Gaila kad nepraejo FreY. Labai man jo darbas patiko. Taipogi dziaugiuosi kad organizatoriai pergalvojo ir leido Umika'i praeiti i finala. Kur tikras finalistas, tai tikrai ten, o jus cia su savo TRAP'ais.Comment
-
http://www.akross.ru/index.cgi?act=video;id=2276
Vertas demesio amv, issiskiriantis is kitu, grazus akiai,neilgas. Turetu imt nominacija ^^
👍 5Comment
-
Comment
-
👍 1Comment
-
Awww, galvojau Moon bus auksciau psichodelikoj..
Dar vienas rezultatu update: http://www.akross.ru/index.cgi?sec=contest;id=248
P.S. kitas rezultatu update'as ryt ryteComment
-
Comment
Comment