Tikrai neblogas, man patiko, net ir labai
AKROSS Con 2010
Collapse
X
-
it's crap ir zingsnis atgal po 'Gimme More'. Labai nusivyliau. Ir kas blogiausia - padarytos tokios banalios klaidos, kad norisi autoriu uzmust uz tai, zinant ka jis moka kurti. Neatleisiu net ir tai, jog sitas 'sedevras' buvo sukurtas uz savaite. kas prase skubeti? galima buvo gera saldainiuka padaryt.👍 1Comment
-
Comment
-
it's crap ir zingsnis atgal po 'Gimme More'. Labai nusivyliau. Ir kas blogiausia - padarytos tokios banalios klaidos, kad norisi autoriu uzmust uz tai, zinant ka jis moka kurti. Neatleisiu net ir tai, jog sitas 'sedevras' buvo sukurtas uz savaite. kas prase skubeti? galima buvo gera saldainiuka padaryt.Comment
-
Matęs, dar kažkur tarp geresnių AMV turiu. Sutinku, kad Gimme more kietas. Na bet aš nesu tokio lygio makeris, kad matyčiau tų amv makerių progresą ar degradavimą, kurie yra už mane aukščiau.
Btw, Squall, iki tobulo kritiko įvaizdžio tau betrūksta britiško akcento XD.(joke)Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2010-10-27, 21:20.Comment
-
dar nesu darews amv bet gal kitais metais pabandysiu dalyvauti butu saunu isbandytiComment
-
Noize - techniskai - turbut geriausias klipas kone. Logiskai - wait, what? Realiai - niekad nemegau vizualizaciju grotuvuose. Cia ne isimtis. 6 minutes tiesiog sinchronizacijos. Action? kur? O_o parodykit lol. Ai jo.. ir ka ten CC veikia pabaigoj?
TRAP - patiko tik del sketch-effektu, nes pats su jais dirbu ir zinau ka tai reiskia. Visa kita - meeh.
Dude, nekokia mintis. Pirmiau lietuvoi sudalyvauk o tik paskui eik i visos europos lygio konkursa.Comment
Comment