AKROSS Con 2009
Collapse
X
-
Comment
-
Pyp'ec kiek dalyviu, jau 170 ir dar ne pabaiga... omg, taigi beveik neimanoma i finala prasimust, speju tik Squall ir prasimus ;D na bet man vis tiek idomu sudalyvaut, ka zinai, gal kokiu fuksu prasimusi, nors, kaip jau sakiau - maza tikimybe ;D
Pradejau kurt su DN (Death Note) - meciau... ne mano tai(anime , tai kietas, bet ne mano stilius, dauguma jau zino, kad megstu comedy/ fun ir panasiai), nebent kartu daryt koki Mep ir bla bla, so sekmes kolegos, we gonna win ;DD ^^Comment
-
Whitex, nemanau kad buvo protinga sakyti kazka apie tai, ko nezinai.
amv.org palyginus su akross'u laimi tik populiarumu. jis turi daug nereikalingu nominaciju, ir nereikalauja autoriu darbo konkursui. ir beje, yra tokiu ziniu kad VCA uzsilenks ir Akross Con taps paciu didziausiu ir laukiamu amv konkursu worldwide.
Palyginti? Prasom:
Akross reikalauja kad autorius dirbtu, dalyvautu ir kad ji jaudintu konkurso procesas. Jis reikalauja kad klipas butu premierinis, niekada nebutu rodomas internete iki konkurso. Tai elementarus pagarbos rodymas organizatoriu link.
VCA gali dalyvauti klipai kurie kazkada buvo padaryti. netgi as buvau itrauktas i processa, pats to nezinojes. man draugai po VCA pasake kad buvau 3 nominaciju sarase. tai normalu? nemanau. tipinis uzsenieciu issi*pisimas padaryti pop'sova konkursa. Nominaciju kiekis tai ne tas pats kaip nominaciju kokybe ir reikalingumas. pvz: geriausias debiutantas, geriausias debiutanto klipas, geriausias amv.org reklamotuojas, geriausias amv.org remejas ir t.t.
tai taaaaaip visiems idomu.
o griztant prie Nostromo, tai jam paciam (ir ne tik jam jau) labiau patinka akross negu visi kiti amv saitai.Comment
-
amv org skirta labiau paziureti kitu amv... ir dazniausiai dar lb liewus - fuflo.. akross con sumesta tik konkursiniai.. net ir tie kurie uzima kokia ~20 vieta yra gan geri darbai ir matosi kad ideta pastangu.
P.S. nezinau ar dalyvauja jis bet namanau kad akrose, taciau pasigestu kartais tokiu amv kaip sis
Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-10-04, 22:02.Comment
-
Lucion666, uu kaip priminei dbz... nostalgija ;D
wow! is Vilniaus jau 3 zmones, kas dar 2? ;D Lucion666, gal tu? ^^Paskutinis pakeitimas nuo Alex Sugar; 2009-10-05, 16:01. Priežastis: pataisiau tai pataisiau, ka jau padarysi ;D siaip 2 postus is eiles nenorejau rasyt ^^Comment
-
-
DD nu pyp, linksmi ten zmones, man patinka ;D bet su klipu tikrai prasoviau, daug kas nemate DMC, nesupranta, na ir pats nusivaziavau siek tiek ;DD
Nu blemba kaip apmaudu, kad tokia ideja neseniai sugalvojau, bet per velai, buciau TOKI klipa sukures!
Na nieko, dabar turiu 3 different ideas ;D
vote for Alexiukas! Reikia taisyt padeti xDComment
-
DD nu pyp, linksmi ten zmones, man patinka ;D bet su klipu tikrai prasoviau, daug kas nemate DMC, nesupranta, na ir pats nusivaziavau siek tiek ;DD
Nu blemba kaip apmaudu, kad tokia ideja neseniai sugalvojau, bet per velai, buciau TOKI klipa sukures!
Na nieko, dabar turiu 3 different ideas ;D
vote for Alexiukas! Reikia taisyt padeti xDComment
-
Comment
Comment