Na bent jau man labai patiko: viskas taip profesionaliai, tarsi koki filmo traileri ziureciau ^^
AKROSS Con 2009
Collapse
X
-
-
zodziu as soke. rezultatai sikart tiesiog too random. as nekalbu jau apie savo nominacija, kurioje uz pirma vieta kovojasi OPENING ir Trailer >.> D-ON! turejo buti penketuke minimum, tas pats liecia ir 5W1H. DenLeon action'e turejo buti auksciau o Derisor 20-oje vietoje "Geriausiame klipe" tai isvis. ir kaip pasake vienas labai protingas zmogus...:
"Good job everyone." Gaurry (c)
Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
Užmečiau ir aš akį į rezultatus, labiausiai užkliuvo Best Action - nu jau negi tas random efektų prikimštas De29v101L darbas yra geresnis nei Reddish ar Las Piranhas? Hah.O kas dėl geriausio - nubalsavau už Gidra darbą - matau jame mintį, matau gražią realizaciją. Gal ir ne geriausias konkurso darbas, bet man susižūrėjo labai labai gerai.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Užmečiau ir aš akį į rezultatus, labiausiai užkliuvo Best Action - nu jau negi tas random efektų prikimštas De29v101L darbas yra geresnis nei Reddish ar Las Piranhas? Hah.O kas dėl geriausio - nubalsavau už Gidra darbą - matau jame mintį, matau gražią realizaciją. Gal ir ne geriausias konkurso darbas, bet man susižūrėjo labai labai gerai.Paskutinis pakeitimas nuo Whitex; 2009-12-25, 18:44.Comment
-
Kiek atsimenu, ten tas NFS užėmė daugiau 70% viso "AMV".
woohoo! ;D pagaliau ir Squall stojo i kova ;D http://akross.ru/index.cgi?act=video;id=1425Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-25, 18:57.Comment
-
Hm, Squall, iš tavęs ir aš tikėjausi kažko įdomesnio. Kolkas man labiausiai patikęs tavo amv yra anų metų AZAR AMV konkurso darbas. O šitas treileris kažkaip tikrai neįstrigo. Na, šiaip aš iš viso FF katilo tik Advent Children tematęs ir nežaidęs nei vieno žaidimo, tad gal kaip ir Slickrox kažko nesupratau.Comment
Comment