STARS: Finalas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • RespectTM
    Narys

    • 2011 01 03
    • 51

    #31
    Spoileris:
    Atsiprašau už vėlavimą. Rašysiu trumpai ir nelabai aiškiai [No offence]


    Moon: Darbas tikrai labiau patiko, nei du praeiti. NICE JOB!!! Nuo pradžios žiūrisi gan smagiai, lyg tokia ramybė išlaikoma. Taiminga vietomis galima pataisyti, tačiau tai netrugdo vėpsoti. 0:37 ten galva specialiai išlenda i masking'ą? Patiko vieta kur skeletas išyra ~1:07. Kažkaip pradėjo erzinti Roy ten tos ugnys, na bet šiaip tokia idėja gan nebloga. Patiko tas toks balsas + scenos parinkimas ties 1:30 :3 Neskaitant tu spragsėjimų, iki 1:45 žiūrisi gerai. Ta scena kur aprimsta muzika ties 2 minute gerai parinkta.

    Abalys: Ir toliau varai savam stiliuje, o tai man patinka Gan ilgai užsitesianti įžanga, tačiau scenos gerai parinktos. Ar ten ką darei su muzika pradžioje? Na pats klipas atrodo, kad per lėtai įsibegėja, tačiau kai jau pačioje įtampoje, per daug greitai baigiasi, norėtusi daugiau išvysti. Viskas gan švariai žiūrisi. Nežinau ar išvis reikia to lipsync'o. Nelabai šiaip ir yra ką komentuoti. Keep up a good work

    Bendrai paėmus: Abu darbai turi savotiško šarmo, taip ir toliau! Mano nuomone abu finalistai yra nugalėtojai. Sveikinimai abiems.


    AMV Lietuvoje pradeda atgyti ir tai labai džiugina. Tikiuos bus suorganizuotas AMVAZAR 2012.


    Dar kartą labai didelis AČIŪ organizatoriams, teisėjams už jų kritiką, dalyviams, kurie nepatingėjo kurti darbus, bei tiems kurie komentuodami išreiškė savo nuomonę.

    Spoileris:
    P.S. ieškau žmonių, kurie norėtu prisijungti prie MEP'o akross'ui.
    --
    Dont rush yourself, you will end up dead anyway.
    One day, i will get my revenge.
    It will never be the same again.

    Comment

    Working...