STARS: Finalas

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kazu
    Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
    • 292

Moon –
    Spoileris:
    Is technines puses man viskas atrode ok, tik keliuose vietose nepakankamai gerai buvo panaudoti pora transitions. Pvz: 1:09. Labai jau astraiai ir per greitai atrode tas perejimas is vienos scenos i kita, kur Royus pasirodo. Gal but geriau atrodytu jei tiesiog naudotum fade in? 1:37 – vel tas awkward zoom efektas. Irgi atrodo per astriai, pes stipriai panaudotas, ne atrodo pakankamai sklandziai.

Labiausiai patiko vienas dalykas – tai masking’u panadojimas. Originaliai atrodo, bet pvz scena ant 1:10 kai Royus yra atitolintas jau, man jis pats pasirode per ryskiai. Scena kur jis yra is arti tu parodai tokioj tamsoj, o vat kai jau atitolini jis automatiskai virsta toks ryskus. Patariu kita karta atkreipti demesi i kontrasta, nes siuo atveju jis turetu buti kazkiek tamsesnis.

Dar vienas dalykas – anime pasirinkimas. Kazkaip atrode neblogai, bet kai kurios scenos (pvz: 10s, 17s, 39s, 48s (ypac sita scena nepatiko, tiesiog pasirode ne i tema), 52s) labai jau grafika skiriasi ir tai kazkiek atrode awkward :/ Patarsiu kita karta pasisktengti rasti panasios grafikos anime, kad jie vienai kitai atitiktu, jei kursi kazka panasaus kita karta.

Gaila, nelabai supratau tavo ideja… ar tos visos merginos kaip ir norejo, kad jis jas pasigailetu, ar nezudytu ar kazkas panasaus? Ar cia tiesiog be jokio storyline turejo buti? Bet kaip bebutu, overall toks geras darbas. Tikejausi pamatyti kazka tokio su tokia daina. Taip pat pagirsiu uz miela sourc’o kokybe.
    Ar noreciau dar karta ziureti? Galbut. Kazkas sitame darba vis del to traukiai ir norisi perziureti dar karta, bet ne daugiau. Tiesiog galbut si karta nelabai kas pavyko sukurti, na man taip pasirode.

Abalys –
    Spoileris:
    Patiko darbas. Gerai perteikta atmosfera. Is technines puses pretenziju neturiu. Prikibsiu tik prie pora scenu tai – 38-39s Nezinau gal tai man ar ka, bet kazkaip pasirode keistai. Gal del to, kad scenu pasirikimas sitoj vietoj atrode ne pakankamai gerai ir keistai, t.y ju pozicijos? Arba spalvos? Gal del tu fade in/out kurie man is kart pasirode off timing? Kazkas man cia trukdo.. Po 40s iki galo viskas patiko isskyrus zoom out scena ant 1:14 – tai atrode per astriai. Gal geriau reiketu priartinti tik kazkiek, kad neatrodytu, jog vaizdas per staigiai pasirodo? Na ir tiek.

Overall, abu darbai verti demesio,bet savo bala atiduosiu Abaliui, nes jo darbe geriausiai buvo perteikta atmosfera, viskas atrode sklandziai ir saip pats darbas man pasirode daug stipresnis negu Moon. Nors is Moon sukure nebloga darba, bet deja, kazko man prtitruko.
    Paskutinis pakeitimas nuo Kazu; 2012-09-15, 19:04. Priežastis: Failed typing, sorry

Comment

• Absurdëh
      AZ Fairy

• 2011 03 21
      • 524

All "RIGHTY" Then!

FINALAS

Ko laukiau: ogi nieko, tuščia galva, nes tokių dainų klausau rečiau ir konkretaus pasirinkimo nebuvo jokio. Akrosui patinka švieži dalykai, tas liečia ir šaltinius, kurių tikriausiai busiu nematęs taigi tikėjaus tikrai nematytų dalykų ir gavau nematytus dalykus. Visgi mąsčiau apie tokius ingedientus: romantika+subtilumas+konceptualumas+orginalumas. Buvau ramus, nes žinojau, kad šis kotletas visiek bus nešamas kitam. Bet dėl savo pasyvumo suklydau nes buvo kitaip.

"Life I Hate" Abalys

Aprašymas:
      Spoileris:
      Technine pusė: Tvarkoj, bet žiūrint pilna rez vizualiai neatrodo tiek, kiek turi būt. Paranoja?,- taip...man dažniausiai hdtv paranoja...
      Kurybinė pusė: Pirmas įspūdis,- sveikintinas pasirinkimas. Vienas taiklus šūvis, vienas anime ir viena labai tinkanti atmosfera. Brandus vokalas mergai tinka puikiai. Intro sudomina, nors lip sync tai jau labai mechaniškas. Ties 0.24 – tik užmetus akį, gali atrodyt neatitikimas, nors yra priešingai dėl to paskutinio nukirsto žodžio gaunas toks įspūdis. Vidurys break 0.40 not much of Impact. Antras break 00.52 geriau, bet kas seka toliau, per mažai, bet atkarpą užbaigi gerai.(01:14). Finale visi greiti crossfedai nors labai nekerta per akis, bet būgnam šiek tiek per mažai. Bet sakau neatrodo tas jau taip ir blogai. Outro... man jis patiko labiausiai, keista nostalgija kuri prasideda tik čionais. Dabar gilesnė idėja,- ji yra pasigilinus, ir spėta suprast, bet paliekam daug vietos kiekvieno vaizduotei. Struktūra užbaikta, no complaints here.

Pastabos/Patarimai:
      Spoileris:
      • Smagu, kad naudojes mano patarimais, sveikinu už visą tą godumą viskam (a compliment). Darbas yra tiesiog geras. Nors kartais geriausias cc jokio cc, bet šįkart man norėjos slight color enchatment, net nežinau kažko labai nedaug,- kad ir easy blue, pagerint bendram vaizdui.

"Roy pls" Moon

Aprašymas:
      Spoileris:
      Techninė pusė: Dideliu problemų neįžiūriu.
      Kurybinė pusė: Pirmas įspūdis holy sss...smokes ! Benešdamas pats įsinorėjau to kepsio lėkštėj. Nors pirma mintis buvo jog tai yra žudikiškas crossoveris. Bet prie koncepto priėjau kaip ir visi kiti ... tik gal kitu keliu.
      Na kaipgi man atrodė pačioj pradžioj: Turim porelę, vyrukas turi keistą meilės supratimą ir mėgaujasi taip išnaudodamas savo aukas. Nu nes mylėt geltonplaukės taip negalima, nes po tokios meilės liks tik šlapia vieta, todėl turim moteriškus pakaitalus savo geismuliam patenkint. Merginai nepatinka visai tai, galiausiai vyrelis pabaigoje atsiprašo už savo nuodėmes. Nes moteriškė jau smarkiai puolusi depresijon, kad net norėjo pati jį pribaikt. Tas paaiškina tą lakstymą aplinkui su revolveriu. Na kaip tokia istorija?.. Lets joinin the crepy minds, gi nebuvau aš jau taip ir toli
      Sapalvos. matau daug mėlynos ir geltonos. Apačia ugnies šalčiausia į viršų kylant geltona tada balta. Ar derinai mėlyną ir geltoną atspalvius ^^’. Mirrai tikrai mėlynesnis nei paprastai. Tas netrukdo, skirtingi anime bei piešimas suderinamas, visgi ta 0.16 scena kokybiškai skirias. Kokybė ir dėl kameros su bluru kenčia, nors tas ir suteikia daugiau jėgos ir dinamiškumo, bet ir papurvina nes man vėl paranoja. Still Encouraging depth of field in yer final composition with masks.
      1.29-1.30 per tamsu per grubus mask, atrodo lyg per didelis feathering judėtų kartu, nors taip nėra. Matai net devintosios (IX) pabėgimo dienoraštis nieko nevertas prieš Rojų, ir čia nevienintelė ironiška vieta.

Pastabos/Patarimai:
      Spoileris:
      Pripažinsiu darbas „seksualus“ ir „karštas“... BUT stuff like this shouldn't be found in a girls mind in a first place. Bet jos ten ir nebuvo, viskas išsivystė. Galvojai tiesiog sekt žodžius, žinojai kas kur dega, ir matei kas gali išeit. Suprastamas siužetą buvau viena pakopa atsilikęs, tai yra mačiau dviejų žmonių santykius, nes tai ir buvo pirminė tavo idėja ir man ji patinka daug labiau. Prisiminus viduramžius šypsena dingta iš veido, reikėtų sunerimt, nes visų pirma jos ten ir neturėtų būt.(o mano buvo iki ausų).
      Pačią idėją galima vystyt ir toliau ir ji vystysis net tau ir nenorint.
      Bet palikim tai. Ir pagalvokim kaip šitam pečiui įpūst dar daugiau jėgos. Čia padės VCP action essentials 2, šiek tiek juokauju, bet turėk omenį, kadangi tavo darbo veidas kaip tik ir yra ugnis ir tu tikrai nori sukūrent viską ką tik galima. Nuo intro iki titrų.
      Preliminarus intro, nesupratau pilnai pavadinimo dėl suprantamų priežasčių ^^’ Paprastam žiūrovui daugiau naivumo prašom. Keist išdėliojimą, ir teksto stilių atitinkamai savo temai.

Rezultatas:
      Spoileris:
      • Darbai yra techniškai tvarkingi, čia daug kalbėt nereikia. Abu lygeverčiai kas liečia vaizdą, bet šiuom atveju man viskas žemesniu leveliu hmmm...
      • Garsas puikiai girdžiu kur kas kirpta, bet problema, kad iš anksčiau dainos klausiau per dažnai. Nors po savaitės tylos vistiek girdis kas kur. Bet pakartojančiai žiūrint jau jokio didelio poveikio nebėra ir tuo labiau paprastam žiūrovui nebus.
      • Pasirinkimas abiem atvejais geras. Abalys tiesiog iškart sugalvojo ką rinktis vieną anime kuris pats vienas atspindi atmosferą geriau. Moon padararė viską iš gabaliukų, pristatydama šiek tiek kitokią idėja, nors net ir atskirai galvoju butų išėję neprasčiau. Abi idėjos iš dalies panašios kas yra natūralus rezultatas su šia daina.
      • Pas abu sinchronizacija nėra tobula, bet užtenka. Pas Moon kažkodėl mažai kreipiau dėmesį, nes per visą ilgį man daugiau imponavo vaizdas. Bet rezultatas ten tikrai geresnis.
      • Pasirikimas: „Roy pls“ [more unexpected and deeper concept, bendrai žiūrint pats pateikimas ir perteikimas dainos ir minties suprantamesnis ir... idomesnis, better dynamics, bei lyrinė ir muzikinė sinchronzacija stovi vienu laipteliu aukščiau]

Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-09-15, 21:09. Priežastis: Squall ты где?? XD I was in a hurry.
      d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Kvapą gniaužiantis momentas...

Autorius Moon
        Ha ha nu Abaly, laikau spygas uz tave !
        Huh? O.o
        Ehem... anyway... Sveikinu su pergale! Woooop!
        Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2012-09-15, 19:42.

Comment

• Moon
          Forumo ligonis

• 2007 04 25
          • 583

Ha ha nu Abaly, laikau spygas uz tave !

absurdas patiko man tavo interpretacija, tokia labiau iskreipta, twisted

Comment

• Squalleh
            .MØNSOON.

• 2009 01 12
            • 1892

Tension, tension~

FINALAS

Ko laukiau iš dainos: Labai nustebau, kai atpažinau ant ko padarytas cover. Narcissistic Cannibal viena mėgstamiausių dainų iš paskutinio KoЯn albumo. Tikrai net negalvojau kad kas nors padarys tokia aranžiruote su tokia faina nuotaika. Šios versijos atmosfera priminė labai man patinkančia Evanescence - My Immortal, tad ačiū tam, kas atsiuntė šita siurprizą į konkursą~
            Taigi, logiškai, laukiau kokios nors švelnios dramos/romance su dinamiška pabaiga. Vėl gi nustebau, kad kiekvienas iš dalyvių ėjo visai skirtingu keliu.

Abalys

Aprašymas:
            Spoileris:
            Technine pusė: Švaru, kaip visada. Galėčiau prikibti prie turputi netvarkingos burnos ant 00:17, bet nesikabinėsiu.

Kurybinė pusė:
            *Visų pirma - labai fainai priejai prie m/v, bei bendros klipo struktūros. Veiksmo centre mergina, dainoje taipogi moteriškas vokalas. Pati ideja padaryti klipa kaip muzikinį (profesionalu muzikinį, turiu omeny) man labai patiko. Taipogi žodžiai "I just want to break this crown.." su parinktu Guilty Crown skamba visai skainiai. Gaila tik kad neištempei iki galo ideja su tuo dainavimu.
            *Sinchronizacija švelni, beveik kaip ir turi būti, tik praleidai kelis taktus, tokius kaip ant 00:30. Reikėjo keisti scena ant narcissistic o ne cannibal. Ant 00:51 nereikėjo jokio fade out'o į juodą. Reikėjo kaip tik į baltą daryti, ar kokia nors kurčia scena, kad priduotum dinamikos. Taipogi, kai grįžta vaizdas, reikėjo kita scena idėti, o ne ta pati, ant kurios pasibaigė ramioji dainos dalis.
            *Su lipsync'u dėja jau viskas ne taip gerai. Viska neaprašysiu, nes visur beveik ta pati problema - labai netikroviškai ji pas tave dainoja ir netikroviškai ištaria žodžius. Tarkim, pati pirma scena (00:14 - 00:17) su žodžiais "Don't wanna be sly and defile you". Pabandyk juos pats aiškiai ištarti stebėdamas kaip pas tave atsidaro burna ir, kas svarbiausia, kada ji užsidaro. Man išeina kad užsidaro ant 'B' ir trumpam ant 'F'. Tai iš viso sakinio neblogai padarei 'don't wanna' ir 'defile you'.
            *Kai prasideda visas veiksmas, padarei labai akivaizdi klaida - per daug skirtingų veikėjų, kurie niekaip (pagal klipa) nesusiję su mūsų mergaitė. Daug robotų, kažkokie vaikinai, mergaitė padainuoja, paskui vėl mechos, ugnis, šuviai, mergaite, kardai, raketos, drama, boom, bam, explosions, EXPLOSIONS, BAYSPLOSIONS FROM MICHAEL BAY!!!1111
            Khm. Taigi, man, kaip nežinančiam anime, nelabai aišku kam visi tie veikėjai buvo. Be jų būtų geriau manau.
            *Vaizdas paliktas tas pats kaip ir originalo kaip supratau? Gaila.
            *Kodėl mergaite jau nebedainoja ant 01:13 - 01:16? Labai išsimuša iš bendros koncepcijos, dar įskaitant ta faktą, kad vokalas yra ryškiausias garsas tuo momentu.

Moon

Aprašymas:
            Spoileris:
            Technine pusė: Vizualiai tvarkinga viskas. Daina lengvai girdisi kur atkirpta, bet atkirpta ji neblogai. Subtitrų nereikėjo, manau ir taip aišku ką jis ten pasakė.

Kurybinė pusė:
            *Uf.. nu Moon, nu nustebinai. M/V toks trashy išėjo, kadangi daina visgi pakankamai rimtai, o pas tave čia fun išėjo. Nemeluosiu, kai kuriose vietose pralaimėjau pilnu balsu Pliusas už originalumą tikriausiai.
            *Iš kitos pusės, parinktos mergaitės per daug skirtingos ir labai jau neatitinkančios Mustangui. Arba jis tau taip nepatinka, kad norėjai padaryti iš jo žudiką, pedofilą ir velniai žino ką. Kažin, bet faktas pasilieka faktu - nors padirbėjai su masks ir kai kur parodei mini-siužetus kaip jis bando pagauti ir nudėti savo meilužės, tarpusavyje skirtingi anime neveikia beveik niekaip. Abi didelės veiksmo scenos per daug jau panašios viena į kita, kur jis degina Envy (is he gay too? D ir Lust.
            *Sinchronizacija pagal taktus, prisikabinti nelabai galiu, nes čia buvo kaip ir kitoks tikslas - papasakoti šiokia-tokia istoriją. Nelabai tik supratau kam parodei visus dėgimus nuo pat pradžios. Pagal dinamika vaizdas ir muzika labai jau skiriasi. Dar turint omeny ir tai, kad jis daugiausia klipo dalį tik tai ir daro, kad degina visus. Atsibosta turputi link galo.
            *Pakeitus dainą, bendra ideja manau galėtų peraugti į gerą toki fun klipą kokiam nors fest'ui nes dabartinis varijantas yra labai jau klaidinantis. Aš nors ir žvengiau pusė klipo, mintys, kad "this is wrong and I should feel wrong" niekaip nenorėjo manes palikti. Tikriausiai geriausia išeitis būtų tiesiog įrašyti į žanrus juodą humorą.
            *Kodėl jis toks piktas ant 00:38? Jis kaip tik turėtų būti neitralus mano manymu.
            *Ką reiškia momentas ant 01:30? Kad ji pamišusi? O ar visas fragmentas (01:25-01:40) yra kaip parodija ant The Shining? Taipogi čia ir yra tvarkingiausias, bei labiausiai man patikęs gabaliukas.

Rezultatas
            Spoileris:

*M/V parinkimai abiejuose klipuose geri. Abalys taikliai parinko anime su reikalingom scenom, bei pakankamai gerai išnaudojo ji savo music diva realizacijai. Moon nusprendė šįkart nustebinti su juodo humoro miksu, apie Mustangą ir jo kupinus pedofilijos, žudynių bei piromanijos nuotykius. Lygiosios.
            *Sinchronizacija ir ten, ir ten turi trūkumų: pas Abalį ne visur geras lipsync - o tai yra pakankamai rimta klaida, kadangi tai yra pagrindinis idejos realizacijos elementas; Moon nusprende pasislėpti dinamikos skirtumus po siužetu. Veikia, bet vėl gi, ne visada. Lygiosios.
            *Na vėl gi, turint lygiasiąs, teks vertinti pagal bendrą vaizdą. Abalys panaudojo vieną anime, dėl to bendrai paėmus viskas žiurisi kaip vienas klipas, be jokių sutrikimų ar stiliaus skirtumų. Pas Moon gi miksas, bet deja nelabai jau supoliruotas. Piešimo stiliai labai jau skyriasi, FMA, Yosuga no Sora ir Shuffle nu niekaip tarpusavyje nedera. O kadangi jie nedera tarpusavyje, aš niekaip nejaučiu, kad Mustang buvo kartu su bent viena (išskyrus Lisa Hawkeye) iš tų merginų, o paskui jas nužudė. Mano manymu, autorė tiesiog paemė sau per didelį gabalą tokiam trumpam laikui, nors ideja tikrai superinė.
            Taigi.. only by little, mano balsas atitenka Abaliui.

Comment

• Abalys
              Nope!

• 2010 07 20
              • 1136

Autorius Squall
              *Vaizdas paliktas tas pats kaip ir originalo kaip supratau? Gaila.
              Yep... lygiai taip pat kaip ir su antro etapo amv - nenorėjau rizikuoti su spalvomis, nes jos man gan smarkiai kiša pagalius į ratus.
              Autorius Squall
              *Kodėl mergaite jau nebedainoja ant 01:13 - 01:16? Labai išsimuša iš bendros koncepcijos, dar įskaitant ta faktą, kad vokalas yra ryškiausias garsas tuo momentu.
              Um... I dont know... >.>

Comment

• Shurpik
                インフィニティ

• 2009 12 17
                • 84

Paziurejau klipus, abu labai patiko. Pas Moon idomus siuzetas, bet, kad ji suprasciau teko perziuret klipa kelis kartus. Technishkai viskas gerai ir ziurisi gan lengvai.
                Noretusi, kad pas Abali klipas butu truputi ilgesnins, nors 2 min, nes Moon nepatingejo padaryt savo klipa ilgesni. Saip techniskai irgi klipas atrodo gerai, bet kai kuriose vietose dar reiketu padyrbt.
                Balsa atidodu Moon

Comment

• Moon
                  Forumo ligonis

• 2007 04 25
                  • 583

Nu sveikinimai Abaly, tikiuos nepatingesi ir sukursi ka nors akrosui, vis delto pasiimk savo priza

Comment

• Knives
                    AZ rėmėjas

• 2010 04 04
                    • 240

Pekeistas pirmasis puslapis.

Taigi pirmasis AMVBattle mūsų forume, o gal ir apskritai Lietuvos AMV padangėse, pasibaigė. STARS, mojuodamas šlapia nosinaite, užsidaro ir atsisveikina nenumatytam laikui. Sveikinu abu finalo dalyvius už stiprius pasirodymus, o ypač Abalys už iškovotą pirmąją vietą. Šauniai padirbėta. Jau prieš pirmuosius darbus tikėjau, kad pasirodysi išskirtinai gerai, ir kai bus tinkamiausias laikas užsidegti - parodysi tai ką gali. Gaila jokių prizų neturime, apart visų mūsų pripažinimo. Tikėsimės, kad pratęsi savo tobulėjimą ir išvysim tave jau neužilgo - AKROSS'e. Moon turbūt kaip visad irgi prisidės. Bent jau aš tikiuosi. Būtų smagu, kad ir kiti nepasidrovėtų sudalyvauti ten taipogi. Nes, mano nuomone, tik kurdamas konkursui tu spaudi iš savęs daugiau nei įprasta, taip sukurdamas sau shortcut'ą į greitesnį tobulėjimą.

Labai norėčiau padėkoti Miyata, Denix2, RespectTM, Moon, JaKeGirl, Abalys ir Shurpik už jų dalyvavimą. Be jų šios varžytuvės nebūtų įvykusios, ir mes, kaip AMV bendruomenė, nebūtume gavę šios neįkainojamos patirties, kuri ateityje turėtų sukurti precedentą ateinančioms kovoms lietuvių editorių tarpe. Taip pat didelis Ačiū iš didžiosios raidės mūsų teisėjams - Squall, absurdui ir DamnKazu. Su jų pagalba sugebėjome generuoti idėjas ir jas įgyvendinti, o teisėjavimas buvo geresnis nei galėjau tikėtis prieš prasidedant varžytuvėms. Mums tikrai pasisekė, kad jie prisijungė.

Išties labai smagu, kad visi taip aktyviai įsitraukėte į šį projektą ir nepamiršot šalia stovinčio fellow kūrėjo. Tikiuosi, kad ir toliau aktyviau bendrausime, padėsime vieni kitiems, ir nepagailėsime tų keleto žodžių, ar to atsitiktinio veiksmo. Tikiuosi, kad ir ši gija taps vieta, kur patalpinus darbą gausite nuoširdų atsiliepimą, arba iš kitos pusės - duosite nuoširdų atsiliepimą. Nepamirškim, kad vieno žmogaus nuomonė nereiškia, kad kūrėjui to užteko - tai atsikratykite minties "jau kažkas pakomentavo, reiškia mano atsiliepimo nebereiks".

Aišku visa tai tėra prašymas, ir Lietuvos AMV bendruomenės ateitis priklausys tik nuo kiekvieno iš jūsų.

Noriu tikėti, kad pagrindinė STARS ideologija yra būtent tokia.

SĖKMĖS
                    Paskutinis pakeitimas nuo Knives; 2012-09-16, 12:26.

Comment

• denix2
                      Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                      • 350

Labai gerai praejo pirmas staras kurio pagrindine ideja tobulejime...sitas projektas pritrauke mane po ilgos pertraukos vel prie kurybos..ir tikiosi is visu amv kureju bus galima laukti didziu darbu..o as jau intensyvei sedziu savo labaratorijoj...
                      Spoileris:

Autorius Abalys
                      Na ką... o dabar į AKROSS'ą >.>
                      Jei nerasiu naujos dainos - būkit žmonės, įkiškit man kokią dainą per prievertą ir liepkit kūrt, nes man kažkaip per specialiai įkištą dainą sekasi galvot padorias (turbūt) įdėjas... THANKS TO STARS FOR THIS!
                      Kadangi per stars nepakliuvo ne vienos mano dainos galiu tau pasiulity kurt su The classic crime - The Ascent cia vienintele daina su kuria dar noriu pamatyt gera amv p.s as su sita daina turbut ilgai dar nekursiu nes nesu subrendes nes ten tiek daug visko kiekvienas skambesys garsa kuria mano galvoj kaska magisko o tai pavaizdzuoti kolkas negaliu o gaila...
                      Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2012-09-16, 02:02.
                      “I reject your reality and substitute it for my own.”
                      www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Abalys
                        Nope!

• 2010 07 20
                        • 1136

Man patiko... man žiauriai patiko... o finalinė kova buvo tikrai įtempta belaukiant paskutiniojo Squall žodžio. Buvo linksma ir konkursas man tikrai įstrigo į galvą bei išmokė daug ko naujo. Patiko su kiekvienu darbu kaip nors paekspermentuot - kūrti kažką, kas man yra visiškai nebūdinga. Tikiuos, kad ir ateityje vyks STARS :3 Būtinai pabandysiu save dar karta.
                        Įdomus dalykėlis... vos pagalvojus apie STARS man į galvą ateina pirmo etapo B grupės darbai (RespectTM ir Moon). Turbūt jie man asmeniškai taps kaip STARS simbolis, lygiai taip pat kaip man pagalvojus apie nowJapan amv Contest man prieš akys skrieja, o ausyse groja aKio Borealis.

Na ką... o dabar į AKROSS'ą >.>
                        Jei nerasiu naujos dainos - būkit žmonės, įkiškit man kokią dainą per prievertą ir liepkit kūrt, nes man kažkaip per specialiai įkištą dainą sekasi galvot padorias (turbūt) įdėjas... THANKS TO STARS FOR THIS!
                        Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2012-09-16, 02:14.

Comment

• Miyata
                          Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                          • 452

That feeling, when you lose to someone who then loses to someone else.

Joke, gratz finalistams.

Comment

• Absurdëh
                            AZ Fairy

• 2011 03 21
                            • 524

ooo sveikinu Abalys, kaip jum intriga buvo, gera ane.

Gaila teismogorija jau nebuvo tokia aktyvi kaip norėjau, eh nieko perdaug jus ir neklausIėt

Autorius Moon
                            Nu sveikinimai Abaly, tikiuos nepatingesi ir sukursi ka nors akrosui, vis delto pasiimk savo priza
                            jį gali pasiimt kas tik nori. Still master concept

Laukiu nesulaukiu pamatyt kaip visiem seksis toliau. GL
                            Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-09-16, 10:47.
                            d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Moon
                              Forumo ligonis

• 2007 04 25
                              • 583

Autorius absurdas
                              jį gali pasiimt kas tik nori.
                              Gal ir teks, bet dbr kazkaip nera ideju jokiam klipui. Jauciuos issunkta ir galvoju pailset kuri laika :}

Comment

• denix2
                                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                                • 350

As turiu zeurei gera ideja klipui...bet tai jau juodas humoras o gal ir ne bet jeigu viska sujungt tai bus velniskai juokinga,na jei kas nori gali paklausti jeigu nesugalvos nieko idomaus...nes as ties kita ideja dirbu dabar.....
                                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...