STARS: Pirmas Etapas

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Knives
    AZ rėmėjas

• 2010 04 04
    • 240

STARS: Pirmas Etapas

STARS
    - PIRMAS ETAPAS -

PAGRINDINĖ TEMA

L E N T E L Ė

A M V

GRUPĖ A

Miyata (YOUTUBE; SIŲSTI)
    Denix2 (YOUTUBE; SIŲSTI)

GRUPĖ B

RespectTM (YOUTUBE; SIŲSTI)
    Moon (YOUTUBE; SIŲSTI)

GRUPĖ C

Edvis (YOUTUBE; SIŲSTI)
    JaKeGirl (YOUTUBE; SIŲSTI)

GRUPĖ D

Abalys (YOUTUBE; SIŲSTI)
    Shurpik (YOUTUBE; SIŲSTI)

B A L S A V I M A S

Spoileris:
    Be teisėjų balsų, kiekvienas dalyvis turite po balsą visoms, išskyrus savo grupei. Taigi, iš kiekvienos grupės galite išrinkti darbą, kuris patiko labiau, ir taip suteikti jam vieną papildomą tašką. Balsavimas nėra privalomas, bet labai raginamas. Tikiuosi visi iš jūsų pagerbs šalia esantį kūrėją ir balsuodami nepagailės bent poros sakinių kiekvienam darbui. Pastebėkite, kad parašiau kiekvienam darbui. Tai tikiuosi, kad pateiksite nuomonę ir apie savo varžovo AMV. Cheers!

Moon: 13
    Abalys: 13
    Miyata: 11
    JakeGirl: 9
    Denix2: 3
    RespectTM: 1
    Edvis: 0
    Shurpik: 0

Paskutinis pakeitimas nuo Knives; 2012-08-31, 01:35.
  • JaKeGirl
    c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
    • 343

Abalys gauna balsą iš manęs. ^^ Patiko Amv, geras timing, gražiai efektai padaryti. Tik du AMV matau vertus čia demėsio tai būtų Abalys'o ir Denix2'o. Pasakiau savo nuomonę. No offence. :s

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• Knives
      AZ rėmėjas

• 2010 04 04
      • 240

Autorius JaKeGirl
      Abalys gauna balsą iš manęs. ^^ Patiko Amv, geras timing, gražiai efektai padaryti. Tik du AMV matau vertus čia demėsio tai būtų Abalys'o ir Denix2'o. Pasakiau savo nuomonę. No offence. :s
      JaKeGirl, gali balsuoti už vieną darbą kiekvienoje grupėje (išskyrus savo). Tarkim dabar atidavei balsą Abalys, Grupėje D. Tau liko įvertinti A ir B grupes. Žinoma, jei nori. Po to, greičiausia rytoj, balsuos teisėjai. Bet jų pasirinkimai gaus daugiau balsų nei paprasto dalyvio. Jūsų balsai nelabai nulems, pagal mano paskaičiavimus, kovų baigtį (nebent visi balsuotų už vieną ir tą patį). Bet jie vistiek yra svarbūs, kaip įvertinimas ir pripažinimas (kaip high five iš fellow editor).

Comment

• JaKeGirl
        c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
        • 343

Aišku, ačiū dabar supratau. : ) Balsą dar duodu Denix2 , o B grupės išrinksiu vėliau nes nematau vieno editoriaus darbo.

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• wingweaver123
          Narys

• 2012 08 24
          • 39

Noriu isreiksti savo kaip stebetojo nuomone ir pasakyti, kad mano manymu abalys siame rounde pasirode geriausiai tikrai grazus video, o jake, nors ir maziausiai turinti patirties, bet tikrai nemanau, kad nusileido kitiems beja, kaip del edvio bus? ;O

Comment

• FireBoyAMV
            Narys

• 2012 08 24
            • 41

Duočiau balsą JakeGirl, linksmas, šmaikštus mano manymu geriausias AMV pirmam round'e. Dar labai patiko Miyata darbas

Comment

• Abalys
              Nope!

• 2010 07 20
              • 1136

Autorius FireBoyAMV
              Duodu balsą JakeGirl, linksmas, šmaikštus mano manymu geriausias AMV pirmam round'e. Dar labai patiko Miyata darbas, tai dar jam balsas
              Ehem... savo balus gali duoti tik dalyviai ir teisėjai.

Comment

• FireBoyAMV
                Narys

• 2012 08 24
                • 41

Autorius Abalys
                Ehem... savo balus gali duoti tik dalyviai ir teisėjai.
                Sorry, pataisiau

Comment

• Abalys
                  Nope!

• 2010 07 20
                  • 1136

Savo nuomonę apie visų dalyvių darbus išreikšiu po vydurnakčio. Taip pat atiduosiu ir savo balus, pagal mane, geriausiems.

Comment

• denix2
                    Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                    • 350

Taigi perziurejau darbus ir truputi pakomentuosiu kadangi pora video man suspejo vokietijoj jau uzblokuoti tai teko siustis, but oh well...
                    So as nesu didelis amv kritikas bet pabandysiu kaska parasyti

B grupe

Respekttm darbas buvo neblogas nors tikriausei bandei orentotis i taiminga bet tikriausiai nelabai paviko ir todel nera tokio bendro flow...bet pabaigoje klipo jau pasidare geriau kaskur nuo 1min17sec So it was some sort of horror story ? Pas moon man patiko bendra klipo tekme tikrai paprastas grazus darbas apie draugyste
                    Savo taska skyriu moon.

C grupe
                    Na daug apie sita grupe kolkas negaliu pasakyti
                    JaKeGirl padare gera darba footage tikrai gerai parinktas klipas smagei ziurejosi jeigu dar pasimokiti lip sync tai butu apskritai wow efektas na nebent as taip manau
                    na balso kolkas duoti negaliu gi nevertinsiu nepaziurejas priesininko darbo...

D grupe
                    Tarp Abalys ir Shurpik apsispresti kolkas negaliu nes vienas mane bande papirkti efektais kitas sukurdams tam tikra story atmosfera...so leisiu man susiguleti tai galvoje ir gal galesiu kam nors taska is jusu skirti...

update: taska gauna abalys

p.s why only my work weight 20 mb ?
                    Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2012-08-30, 00:55.
                    “I reject your reality and substitute it for my own.”
                    www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Alex Sugar
                      don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                      • 466

B grupej toks kontrastas, tamsios ''zudynes'' pries sviesu gyvenima tikrai idomu palygint, turbut pats visur kitaip sinchrinciau, aisku lengva pasakyt - sunku padaryt D grupei labiausiai su daina pasiseke (gal dar C ). Beje, per 5 dienas dar visai neblogi amv
                      Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                      Everything is awesome!

Comment

• Knives
                        AZ rėmėjas

• 2010 04 04
                        • 240

Spoileris:
                        Autorius denix2
                        Taigi perziurejau darbus ir truputi pakomentuosiu kadangi pora video man suspejo vokietijoj jau uzblokuoti tai teko siustis, but oh well...
                        So as nesu didelis amv kritikas bet pabandysiu kaska parasyti

B grupe

Respekttm darbas buvo neblogas nors tikriausei bandei orentotis i taiminga bet tikriausiai nelabai paviko ir todel nera tokio bendro flow...bet pabaigoje klipo jau pasidare geriau kaskur nuo 1min17sec So it was some sort of horror story ? Pas moon man patiko bendra klipo tekme tikrai paprastas grazus darbas apie draugyste
                        Savo taska skyriu moon.

C grupe
                        Na daug apie sita grupe kolkas negaliu pasakyti
                        JaKeGirl padare gera darba footage tikrai gerai parinktas klipas smagei ziurejosi jeigu dar pasimokiti lip sync tai butu apskritai wow efektas na nebent as taip manau
                        na balso kolkas duoti negaliu gi nevertinsiu nepaziurejas priesininko darbo...

D grupe
                        Tarpa Abalys ir Shurpik apsispresti kolkas negaliu nes vienas mane bande papirkti efektais kitas sukurdams tam tikra story...so leisiu man susiguleti tai galvoje ir gal galesiu kam nors taska is jusu skirti...

p.s why only my work weight 20 mb ?

Kad ir nepratęs vertinti, bet ačiū, kad pasidalinai nuomone. O kodėl darbas 20mb, o kitų aukščiau, gal teisėjai pasakys?

Aš pats parašysiu rytoj, nes nenoriu, kad kažkokiu būdu mano nuomonė įtakotų kažkieno kito nuomonę. O būna.

Autorius Abalys
                        Savo nuomonę apie visų dalyvių darbus išreikšiu po vydurnakčio. Taip pat atiduosiu ir savo balus, pagal mane, geriausiems.
                        Alrighty, nekantriai lauksiu.

Comment

• Moon
                          Forumo ligonis

• 2007 04 25
                          • 583

A grupe:
                          Is tikruju abieju darbai labai geri, ypac Miyatos darbas man labai primine maniski, t.y. pacia dvasia ^^. Bet kad ir koks artimas sirdziai jis buvo kazkaip jautes trukumas montazo srity, truputi pradejo jaustis monotoniskumas. Taciau realiai nesistebiu kodel, pati daina nedekinga ir matosi kad gana sunkoka. Zodziu smagus tavo darbas Miyata, bet bala skiriu denix2, nes jo darbas geriau buvo padarytas ir ciut ciut geriau perteike daina.

Nuuuuu RespectTM ko nekvietei absurdo pokemono? >.>

C grupe:
                          Nelabai yra ka diskutuot, nes Abalio pimpio nera. Mano manymu sitos grupes daina buvo pati sunkiausia. Realiai dziaugiuos kad jos negavau Nes neisivaizduociau ka reiktu ten vaizduoti. Bet JakeGirl kaip pradedanciai gana padoriai isejo sukurti amv. Ir tai yra pagirtina, tikrai geras darbas (neskaitant lipsync'o, man ir paciai sunkiai tai einas >.>). Ateity pasistenk nenaudoti tokiu populiariu scenu is tokiu populiariu anime, jie jau ryskiai atsibode visiems, taip pat ir man >.> Netiketai bala gauna JakeGirl.

D grupe:
                          Kaip ir A grupej buvo sunku issirinkt. Heh velgi sirdis linko ties Shurpik darbu del, kaip kad Knives minejo per preview, idealaus montazo, todel labai smagiai ziurejos. Bet ziauriai truko dinamikos, ziauriai! Taigi skiriu bala Abaliui. Labai gerai sukurei amv, viskas man patiko isskyrus tuos flashbackus. Jie gerai padaryti, nieko nesakau, bet per daug grubus ir kartais iskrisdavo is pacio video ~.~ Ir dar kaip ir JakeGirl, black rock shooter, cmon :F

Nemoku tiek daug ir ispudingai paasyti kaip Knives, tai sorry. Kazkaip neturiu ka per daug pasakyti apie gerus darbus ^^ Buvo labai smagu paziuret i visus. Sekmes visiems!

Ir Knives.................... PARASYK KNYGA, KA?!
                          Paskutinis pakeitimas nuo Moon; 2012-08-29, 22:55.

Comment

• Absurdëh
                            AZ Fairy

• 2011 03 21
                            • 524

Autorius Knives
                            O kodėl darbas 20mb, o kitų aukščiau, gal teisėjai pasakys?
                            na tiesiog bitreitas žemas ^^'
                            d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• denix2
                              Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                              • 350

Autorius absurdas
                              na tiesiog bitretas žemas ^^'
                              mano footage kompe nebuvo per geriausias todel ir pamaniau, kad padidinus bireita kokybe nepageres....
                              manau, kad pakankama kokybe kaip 1 min klipukui... nors galiu klysti
                              “I reject your reality and substitute it for my own.”
                              www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...