STARS: Pirmas Etapas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miyata
    Find your own sins, kid.



    • 2008 01 09
    • 452

    #61
    Autorius Knives
    The best of the bunch. Gotta give her that. Ouch.
    Čia kolkas tik stage one. Pirmas etapas. Neįsivaizduoji kas dėsis antrąjame. O jau finalas tai patyliu.
    I can't stop. Not anymore. Chatlog'as su shurpiku: Boobies. Boobies everywhere.
    Spoileris:

    Comment

    • Alex Sugar
      don't worry, be happy ;)

      • 2009 02 23
      • 466

      #62
      Tegu dar del ''bronzos'' pakovoja
      Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
      Everything is awesome!

      Comment

      • Kazu
        Lazy AMV Editor


        • 2011 03 26
        • 292

        #63
        Autorius Knives
        Jeigu iki 24h teisėjai nespėsit apsisukti, parašot kam skiriat balus - o po to užbaigsit visa kita.
        dar viena grupe liko man -facepalm- tikiuos spesiu

        Comment

        • Squalleh
          .MØNSOON.



          • 2009 01 12
          • 1892

          #64
          Fuf. Varom.

          Dalyviams: Ačiū visiems dalyvaujantiems, tikrai maloniai nustebinot savo kiekiu ir motyvacija (Edviui mano atskiras boo-boo-boo). Tikiuosi ir kiti raundai bus tokie pat operatyvus, faini ir pilni gyvybiškumo~

          Kollegom teisėjams: Manau po pirmo etapo balsavimo galėsim sudaryti bendra vertinimo struktūros šabloną ateinantiems battle, sujungus stipriasias dalis iš dabar esančių. Na ir aišku tikiuosi teisėjavimas mūsų bus sąžiningas bei maksimaliai objektyvus~

          Knives: Dude, you rock. Taip greitai sukurti, organizuoti ir 'inovuoti' toki jauku battle - tikrai turi tam talento. Ačiū ir daug tau respecto. Tik ne to, kuris TM ;D

          And with that said - may the odds be in your favour.



          Grupė A

          Ko laukiau iš dainos: Muzika tikrai ne mano, todėl laukiau kažko labai nuspėjamo: arba dance, arba dance su action elementais. Na ir galiausiai gavau beveik tai, ko ir laukiau - 2 action klipus. Jokių siurprizų.



          Miyata

          Aprašymas:
          Spoileris:
          Technine pusė: Na faktiškai neturiu prie ko prikibt čia. Klipas gerai suencodintas, teisingu aspektu, vaizdas švarus ir niekas nestriginėja. Audio pusėje irgi viskas gerai. Galėjai tik tuuuuuurputi geriau pabaigoje atkirpti daina.

          Kurybinė pusė:
          M/V derinys pasakyčiau vidutiniškas, kadangi pati daina pakankamai neitrali ir neturi kažkokio.. charakterio tikriausiai.
          Užuominos į siužetą pradžioje niekur neina bet nemanau kad tai trugdo klipui. Kas vat trugdo, tai pradžioje visas vaizdas parodytas kaip per televizoriu. Aš peržiūrėjau klipą keleta kartų ir taip ir nesupratau kam tai. Tai nieko neduoda nei konceptui, nei siužetui niekam. Nereikalingas elementas.
          Susinchruotas klipas keistokai, nes sinchronizacija visa laika tarsi šokinėja iš vietos į vietą. Visas gabaliukas 00:15 - 00:28 turi per daug galingų bei dinamiškų scenų, kurie tiesiog neatitinka dainos nuotaikai. 00:28 - 00:42 scenos šokinėja nuo greitų stroboskopų iki slow-motion, nors daina turi viena aišku ritmą. O vat antroje pusėje nuo 00:42 iki galo, beveik viskas atitinka ir žiurisi kaip turėtų būti. Taipogi čia ir yra mano mėgstamiausia vieta tavo darbe. Šaunolis.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Pasistenk labiau įsiklausyti į muziką, kad galėtum laikyti aišku ritmą visame klipe. Flow yra geras dalykas, bet apie sinchronizacija irgi nereikia užmiršti. Taipogi, jeigu darai kažkokius vizualinius sprendimus (kalbu apie televizoriu pradžioje), pasistenk juos pristatyti taip, kad jie būtų aiškus ne tik tau, bet ir žiurovui. Taipogi, kad jie kaip nors pildytų tavo klipą iš koncepto, siužeto pusės arba tiesiog tenkintų vizualiai. Kiekvienas elementas turi kažka reikšti, norint normaliai išsilikti klipe.




          denix2

          Aprašymas
          Spoileris:
          Techninė pusė: Kas kliūna iškart - nelabai gera parinkto anime kokybė. Ypač REDLINE, kur piešime tiek smulkių detalių ir tokia graži animacija. Khm, įsibegėjau ne į ta pusė. Taigi, visa kita atrodo lyg ir normaliai: aspektas bei failo dydis atitinkami. Kas dėl rezoliucijos, tai grįžtant prie kokybės, jeigu ji [kokybė] buvo bloga, tai ir rezoliucija reikėjo sumažinti. Jeigu klipas nebūtų 720p, niekas nenumirtų.
          Su garsu viskas tvarkinga - daina gerai sukarpyta, kokybė gera išlaikyta.

          Kurybinė pusė: M/V šiuo atveju neblogas, nors ir daina be charakterio ar kažkokių idomių bruožų. Tikriausiai dėl to, kad REDLINE OST turi panašių track'ų.
          Kadangi siužeto nėra, video turėtų laikytis ant ant vizualinės dalies, kuri čia yra all over the place. Visų pirma - gerai kad padirbėjai su spalvų koregavimų. Iškart viskas žiurisi šiek tiek geriau. Visa kita nelabai į tema tiesa pasakius. Aš suprantu kad nauduoji visokius tos mirksėjimus ir shift'us ritmui palaikant, bet jeigu tie kadrai, ant kuriu juos uždedi neatitinka muzikai, galutinis rezultatas tiesiog nesižiūrės. Geriausias šios problemos pavyzdys - pati pirma scena.
          Sinchronizacija yra tik turputi pradžioje (00:10-00:30) ir link galo (00:56-01:24).
          Pabaiga man patiko, nors ji ir nėra originali. O patiko dėl 3 dalykų: gera sinchronizacija, geras efektų panaudojimas ir jaučiasi užbaigtumas. BOOM. Zed's dead baby, Zed's dead.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Galvok kokias scenas nauduoji ir kam. Pagalvok, koki gabaliuką panauduoji, kam jis tuoje vietoje ir kaip ji gali pamatyti žiurovas. Taipogi suprask, kad vien ant efektų neišvažiuosi, jie tik pagražinimui. Ir galutiniai - jeigu video šaltinis yra kuklios kokybės, o gauti nauja nėra laiko - mažink rezoliucija. Taip paslėpsi bent dalį artefaktų.




          Rezultatas
          Spoileris:
          Abu darbai turi savo stipriasias bei silpnasias pusės:
          Į Miyatos klipą malonu žiūrėti, nes jis toks crispy ir tvarkingas, bet denix'o darbe man tiesiog buvo idomiau stebėti aiškesnį veiksmą.
          Abu klipai įsibegėja tik link galo.
          Dėl vizualinės dalies, Miyata paliko originalų, pusiau nublukusi vaizdą, o denix prikišo jau ir taip spalvotą REDLINE efektų, tad čia draw.
          Iš audio dalies, abi dainos sukarpytos gerai, bet denix'o man patiko labiau nes paliko ta simpatišką bridge (00:42-00:56) ir aiškia pabaigą.
          Tad lieka tikriausiai žiūrėti į techninė ir bendrą consistency, kur aiškiai dominuoja Miyata. Jo klipas žiūrisi kaip vientisas gabaliukas, kaip ir turi būti; pas denixą iš kitos pusės dėl tų žiauriai ilgų atkarpų pradžioje ir vidury klipas tarsi perpjaunamas į skirtingas dalis, tarsi intro, vidurys ir finalas yra skirtingi gabaliukai.
          Taigi, mano pasirinkimas šioje grupėje yra Miyata.




          Grupė B

          Ko laukiau iš dainos: Kaip ir A grupėje - laukiau dance/action kombinacijų. Tikriausiai dėl dainų panašumo. Bet šįkart visgi mane nustebino. Bet ar maloniai?..



          RespectTM

          Aprašymas

          Spoileris:
          Technine pusė: uf.. nu žmogau, nejaugi nuo nowJapan darbo taip ir neišmokai nustatyti 24 fps? Be jų dar ir palikai televizijos logotipą. Čia būtų didžiausi minusai. Sukoduotas klipas neblogai, reti pikseliai prabėga, bet čia nėra taip baisu. Kas liečia muzikos, tikriausiai nepakeitei sena kuklesnės kokybės takelį į geresnį. Tai aiškiai girdisi vien dėl to, kad jis tyliau groja. Taipogi ir apkirptas jis.. na nesijaučia finalas. Iki paskutinių sekundžių galvojau kad klipas tęsis, kol jis staigiai nepasibaigė.

          Kurybinė pusė: Norėjau paklausti iškart - kodėl toks m/v? Asmeniškai man vaizdas ir garsas nelimpa vienas prie kito. Aišku galima dainos liriką 'We'll be back for you one day' perduoti kaip horrorą, bet.. ne su tokia muzika.
          Sinchronizacija vis atsiranda ir vis dinginėja kažkur. Palik ja! Mums jos trūksta labai. Bet turiu pripažinti, kad patiko momentas ant 01:05 - 01:10. Va toks energingas turėjo būti visas klipas.
          Besikartojantys kadrai. Kam jie?
          Pradžioje gera trečdalis klipo tiesiog parodoma su reversed nustatymu. Aš niekaip negaliu suprasti - kam tai? Klipe dar nieko neįvyko, o tu jau rodai flashback'us (?).
          Klipas atrodo tarsi neturintis pabaigos dėl 2 priežasčių. Pirma būtų atkirpta daina. Antra būtų tai, kad niekaip neparuoši žiurovą pabaigai. Visoje skerdynėje sunku susigauti kas turi mirti, kad gautusi kažkokia logiška pabaiga. Visi visus žudo ir pabaiga. That's not how it supposed to be


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Prieš kurdamas kažka - apsispręsk ko nori. Apsispręsk su scenomis (bent dalį turėk užplanavęs) apsispręsk su žanru. Taipogi, visus projekto nustatymus sutvarkyk prieš pradedant kurti. Taip, kalbu apie fps. Žiurint į nowJapan darbą, aš tikiu kad gali padaryti ką nors idomaus, tik duok sau turputi laiko ir apibrėžk kažkokias ribas busimam klipui, kad nesigautų košė kaip dabar.




          Moon

          Aprašymas
          Spoileris:
          Techninė pusė: iškart, kodėl tokia didelė rezoliucija, jeigu nauduotas anime tokios blogos kokybės. Kaip tik turėjai mažinti kadro dydį, norint paslėpt ta vaizdo netvarkumą, o ne upscal'int visa šita 'grožį'. Be šito, užkoduotas klipas gerai, muzika apkirpta irgi tinkamai.

          Kurybinė pusė: Jeigu piešei artą pradžioje pati, gauni extra points :3
          Čia šiaip smulkmena, bet gerai kad nepradėjai klipo iškart, o davei geras keturias sekundės su tuo art'u, kad žiurovas pasiruoštų peržiūrai.
          Protingas žanro pasirinkimas - fun leidžia nauduoti pilnai random scenų rinkinį, kol tai atspindi bendra tematika. Ir pas tave viskas atsispindi - Best Friends tikrai išėjo šiltas ir linksmas klipas apie gerus, besilinksminančius draugus.
          M/V geras, nes su parinktu žanru tu sugebėjai sudėti visus reikiamus kadrus: ir linksmybės, ir romantika, ir action.
          Sinchronizacija vykusi yra labiau link galo. Didžiausias minusas joje būtų kad beveik niekaip neparyškinai kompozicijos dinamiką ant 00:41. O sakiau gi apie šita vieta. Paprasti zoom out'ai su fade out'ais jau padarytų didesnį skirtumą, leistų įsibegėti prieš svarbiausia dalį.
          Na ir pabaiga nors ir turputi netikėta, bet žanras leidžia, tai nelabai galiu prikibti.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Nelabai ką ir galiu tau rekomenduot, to be honest. Tu viska daugmaž ir taip moki (: Bet.. štai - nebijok keisti turputi planus kurybos metu. Eksperementuok. Taipogi, sukurk ką nors ne tik sau, bet ir publikai. Kartais 'popso' irgi reikia. Na ir galiausiai - tu gi pieši (ir pieši kiek pamenu labai gražiai) negalvojai tai sujungti su video kaip nors, kada nors?




          Rezultatas
          Spoileris:
          Nemeluosiu, čia pasirinkimas buvo labai aiškus - Moon. Bet tai jokiu būdu nereiškia, kad RespectTM neturėjo šansų. Tiesiog manau čia buvo ne jo daina ir kita karta jis, tikiuosi, kreips daugiau dėmesio į techninę dalį.




          Grupė C

          Ko laukiau iš dainos: Dance, su geru tokiu lip-sync'u ir panom. Nes tiesiog nežinau ką daugiau galima sukurti su K-POP'u. Well..



          JakeGirl

          Aprašymas
          Spoileris:
          Techninė pusė: Šiaip viskas tvarkingai ir gerai atrodo, nieko blogaus pasakyti negaliu, išskyrus tai, kad daina galima buvo atkirpti geriau. A, nu ir ateičiai, užmiršk kad wmv egzistuoja kaip formatas. Please.

          Kurybinė pusė:
          Su m/v deriniu manau buvo lengviausia, reikėjo tik rasti atitinkamas panelės. Dėja iš viso mikso čia pagal logiką atitinka tik Rosario+Vampire ir gaaal turputi Melancholy of Suzumiya Haruhi. Kodėl? Na įsiklausyk į dainą - ar girdi ten gitaras? Bugnus? Nemanau.
          Nustebau kad nusprendei padaryti miksą per toki trumpą laiką. Dėja jis nelabai 'mixinasi'. Visi anime turi per daug skirtingą piešimo stilių ir todėl nelabai draugauja vienas su kitu. Tai tarsi darant kokteilį ir netinkamomis proporcijomis supilti visus gėrimus.
          Kam ant kiekvieno gabaliuko darei fade out perejimą? Tai labai vargina akis ir numuša dinamiką.
          Sinchronizacija gera. Gerai jauti taktus, taipogi kas, kur ir ant kaip turi buti. Viena pagrindinių problemų čia būtų metodika - scenos kaip ant 00:08, 00:10 ir 00:44 padarytos netvarkingai. Jeigu tau reikia sinchruoti tokius besikartojančius dainos momentus, arba pasistenk rasti atitinkamą gabaliuką, kuri galėsi kartoti ir atsukinėti kiek reikia be jokių sutrikimų (kaip ant 00:17 su Mio), arba naudok trumpus, skirtingus gabaliukus, kurie padidins bendra dinamiką. Na ir pagrindinė problema - lipsync, kurio čia tiesiog nėra. Sunku ji gerai padaryti, bet jei sugebėtum, tavo klipas atodytų daug solidžiau. Gaila.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Pasikartosiu, jeigu galvoji kurti miksus, pasistenk surinkti kartu tuos anime, kurie turi daugmaž panašu piešimą ir stiliu. Padirbk su spalvų gamą, tai irgi padės sujungti skirtingus vaizdo šaltinius. Turi gera takto ir ritmo jausmą, tai manau laisvai galėčiau laukti iš taves gero dance klipo, ar netgi actioną. Nu ir taip, pasedėk su lipsync'u. Naudingas ir fainas dalykas jei išmoksi ji tinkamai daryti, bei nauduoti.




          Grupė D

          Ko laukiau iš dainos: Na tikriausiai norėjau pamatyti labiau dramos su action elementais, kadangi atvirkščiam varijantui daina per daug pasyvi ir neidomi. O gal tai tiesiog aš?



          Shurpik

          Aprašymas
          Spoileris:
          Techninė pusė: Jokių konkrečių trūkumų nepastebėjau. Kartais atsiranda lengva pikselizacija, bet nėra taip baisu. Daina apkirpta gerai, jaučiasi užbaigtumas.

          Kurybinė pusė: M/V derinys per viduri, gal biški žemiau, bent asmeniškai man. Steins;Gate reikia kažko epinio arba subtilaus ir psichodelnio. Šita daina neatitinka nei tam, nei kitam.
          Siužetas aiškus tavo montažo dėka, bet vėl gi, trūksta atsakymo į paprasčiausius klausimus: kas? ir kodėl? Manau šiuo atveju šitas darbas susižiūrės geriau tiems, kas nematė anime, nes tikriausiai jie galės laisvai peržiūrėti ji neužduodant šitų klausimų.
          Offtopic - tai yra ta minutė, kurios truko tavo Reverse klipui, kad ten kažkas vyktų.
          Jeigu taip išeina, kad scenos, kur veikėjai kalba patenka ant momentu su dainavimu, pasistenk padaryti taip, kad veikėjai nekalbėtų, nes atrodo kaip nevykęs lipsync.
          Šviesa, kuria uždėjai ant 01:11 - 01:13 važiuoja į visai kita pusė. Jos šiaip ten išvis neturėtų būti, bet jei taip norėjai, reikėjo kad ji judėtų atvirkščiai - įstrižai į viršų.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Netinginiauk ir palik Steins;Gate jau ramybėje. Kaip ir su tavo Reverse darbu - čia istorija tiesiog nepilna ir trūksta visai nieko kad ji būtų užbaigta. Taipogi, nesidrovėk nauduoti spalvų korekciją. Kadangi nemėgsti ryškių efektų, tai visad eis kaip bonusas prie tavo montažo įgudžių. A, nu ir dar - netinginiauk.




          Abalys

          Aprašymas
          Spoileris:
          Techninė pusė: Švarus, bei gerai užkoduotas darbas. Vizualiai neturiu prie ko prikibti. O vat daina sukarpyta nelabai tvarkingai. Aiškiai girdisi kur ir tai kaip per ausi pjauna.

          Kūrybinė pusė: Iš siužeto pusės tau daug kas yra atleidžiama dėl pasirinkto anime, kadangi ten su tuo yra labai tragiška. Tad tai, ką tu parodei per minutė daugmaž apibrežia visa anime, so I guess, well done?
          Spalvos vietomis per ryškios (00:40 - 00:41), bet bendrai paemus gerai ten, kur turputi paryškinai.
          Sinchronizacija gera ir beveik neturiu prie ko prikibti čia. Nebent.. ant 00:29 - 00:37 kai kurie gabaliukai per ilgi.
          Patiko flashback'ų stilizacija, tikrai idomiai atrodo tie sukarpyti pusiau-spalvoti vaizdai. Šaunolis.
          Nelabai patiko grubus fade out pabaigoje. Galima buvo sušvelninti.


          Rekomendacija
          Spoileris:
          Turėk saiko su efektais. Žinau kad tau jie labai patinka, bet suprask, kad jie ne visur ir visada tinka. Taipogi, manau kad galėtum sugalvoti kažka idomesnio iš vizualinės pusės, tad eksperementuok. Su sinchronizacija tau viskas gerai, bet nowJapan'o darbe buvo turputi oversync. Bet čia jau patirties reikalas. O kol kas eini teisingu keliu (;




          Rezultatas

          Spoileris:
          Čia galima sakyti beveik lygiosios.
          Abu klipai turi siužeta ir pakankamai aiškiai ji pasakoja.
          Taipogi, kiekvienas autorius ejo teisingu keliu parinkdamas kitų žanrų elementus prie savo pagrindinio. Shurpik prie savo dramos pridėjo turputi veiksmo, kol Abalys ironiškai padarė atvirkščiai. And both succeeded.
          Abu klipai žiūrisi daugmaž kaip užbaigti kuriniai, su aiškia pradžia, aiškiu konfliktu ir aiškia pabaiga.
          Taigi reikės daryti sprendimą pagal vizualinė dalį, kur aišku dominuoja Abalys. Ryškios spalvos ir fainai stilizuoti flashbackai atrodo solidžiau prieš neapdoruotą originalą, kuri paliko pas save Shurpik.
          Taigi, mano pasirinkimas - Abalys.


          Štai tiek.

          Comment

          • Kazu
            Lazy AMV Editor


            • 2011 03 26
            • 292

            #65
            UPDATED

            GRUPE A


            Miyata -

            Spoileris:
            So first of all… pati pradziai labai patiko. Manau, tai atrode gan originalu. Tiesa sakius, man patiko kaip tu padariai pati AMV, tai buvo is tiesu smagu ziureti, nepaisant to kad daug kur timing was off. Kazkaip is dalies ir prajoukino darbas. Ypac scenos kurios buvo pasirinktos. Nebuvo tiek daug pointless efektu kurie trugdytu man ziureti pilna video, atvirksciai norejau ziureti iki galo nes buvo idomu ka toliau pamatysiu. Nezinau gal pradzia papirko mane? Bet aisku ne viskas buvo ir tobula. Pvz scene ant 31s, tas constant fade in/out efektas atrode pointless there. It was off timing. Sakyciau, buvo nereikalingas. Toliau, vieta ant 32s tas shadow efektas around, atrode blogai. Kiek jau esu macius editoriu tai daugiausia sis efektas yra naudojamas parodyti praeiti, bet tada dedama yra pilka splava, ar ka nors panasaus. Arba, kai kuri koki dark, sexy AMV. Tai sis efektas puikiusiai tinka. Deja, nepagavau ka norejau juo parodyti? Ar tai supposed to be as memory of the past? Ar tiesiog panaudotas del grazumo? O gal seip? Vienu zodziu, po tu fade in/out jis atrode nereikalingai. Per greit pasirode ir per greit dingo. At 1:10-1:18s labai patiko paciu scenu pasirinkimas, ir kaip jie tiko prie tos dainos part’o. Also, pabaiga idomi buvo. Visa kita kazkaip atrode random, bet smagu buvo ziureti.


            Denix2 –
            Spoileris:
            Viena is editoriu problemu yra tai, kad jie naudoja ‘twitch’ (ar kazkur netycia perskaiciau jog tai RGB shif, nors who cares) netinkamai. Turiu omeny, jog jis buvo panaudotas netinkamai visur. Tai atrode per astriai, ne i tema, gadino mano akys, tiesiog nesinorejo jau ziureti iki galo vien del tokio efekto naudojimo, o tai yra pirmos 10s. Jis atrode lyg is niekur nieko paimtas. Vienu zodziu – atrode siaubingai. Isvis nepatariu jo naudoti iki tol, kol negausi zymiai daugiau patirties. Rekomenduoju tik praktikuotis ant kokiu nors “test video” ar kokiu nors “betas”, bet tikrai kol kas ne konkursams.
            Scenu pasirinkimas sitoj daly buvo gan neblogas. Man patiko kaip pradejai, bet pabaiga buvo ne kokia. Turiu omeny nuo 0s iki 15s. Paskutine scena kur jis ‘randomly flies up’ atrode keistai.. Nezinau ar tai buvo originali vieta is pacio anime, bet speju cia buvo panaudotas ‘reverse’ efektas. Jei taip – atrode ne kaip, jei ne – vistiek tas pats. Tad, ne rekomenduoju rinktis ‘reverse’ kai yra tokie judesiai.
            Toliau, visas AMV atrode kazkoks off sync/timing. Ypac po 15s iki 25s. Atrode per letai, gan keistai.. Nebuvo nei timingo, flow, nei nieko uz ka galeciau pagirt. Aisku, buvo tik kelios scenos kur ‘beats matched the appearance of the images’. Bet, ar tai buvo gerai padaryta? Ne.

            Dar toliau 8| einam prie tekso. Nepatiko isvis kaip panaudojai pati teksta. Panaudojai ta pati teksts du kartus. Vienas su “STARS” logo, kitas ant tam tikro objekto. Kokia buvo esme deti ta pati teksta? Aisku, pirmas geriau tiko, nes tas ‘matched the lyrics’, bet antras pasirode kaip ir isrinktas aklai. Jeigu lyginti abu tekstus tai manau pirmasis labiau tiktu prie paciu zodziu, taciau vienas didelis minusas kad tas buvo panaudotas gan blogai. The position of it looked awkward. Pati logo atrode gan idomiai, especially kaip ji buvo panaudota, bet pats tekstas ant jos – ne. Del antro tekso, kuris neblogai buvo padarytas, ir gan idomiai ziurejosi ant to wall, ar kas ten? Na nesvarbu. Bet deja, prie ko ten tie zodzia buvo nesupratau? Jau gi karta panaudojai, tai kam repeat? Jeigu jau norejai naudoti koki nors teksta, ar nebutu geriau panaudoti from the lyrics which would fit there? Vienu zodziu, is dalies atrode idomiai, bet is kitos- per nuobodziai, nes maciau ta pati du kartus. Arba is vis nereikejo jokio tekso naudoti.

            Kitas dalykas – scenu pasirinkimas. Nesupratau ar norejai kazka parodyt situo? Ar skirti demesio vienam personazui? Ar tik skirti demesio vien efektams, timing’ui, flow ir pan? Nes tiesa sakant man tai atrode too random. I mean, pati anime kuri pasirinkai yra geras, mano manymu, uz tai giriu. Bet kas is to? Manau, TIK kelios scenos buvo tinkamai panaudoti. Pvz: ant 58s that scene perfectly fit for that part of the song, or from 0-10s liked how you made that. Veliau eina vel gi tie kadrai kurie yra ant 15s (du kadrai kurie kartojasi), isvis, kam tai? Tai nebuvo gerai padaryta. Atrode prastai. Ir tie zooming’ai kazkaip pasirode keistai. Dar from 15-25s spalvos kazkaip keistai keitesi. Pvz kur ta mergina su zaliais plaukais tiesiog atrode ne i tema (ir dar tas double zooming kazkoks awkward). Kadrai pries ja ir po ja papratai skiriasi spalvomis. Also, ta pati pasakysiu apie kadra po jos kuris atrodo per sveisiai palyginus su kitais. Timing sitoj daly, atrodo nepakankamai gerai. Pradzioje kazkaip ir gerai, kelios scenos ‘matched the bearts’ bet veliau – ne. Kam is vis reikejo taip daryti jei puse beat’u praleidai? Planavai taip, ar ne? Tik tu zinai atsakyma. Galiu pasakyti tik tai, kad atrode blogai.

            Po 42s scenos ir taip kaip jos buvo panaudotos, atrode really..weird. It was repeating all the time which started to look boring. Aisku, it DID match the beats, bet kaip tai buvo padaryta - buvo prastai. Tai buvo per astru, kaip man. Rekomenduociai naudoti different scenes, negu ta pati per ta pati. Nes rimtai.. atrodo too boring.

            Del perejimu, flow.. well nebuvo nei vieno is sito. Gal ir buvo, bet as nepastebejau. Viskas atrode per astriai (kaip jau ne karta minejau), buvo sunku ziureti visa sita. Galetu aisku kiek nors eiti sklandziai, bet deja to nebuvo.

            Bendrai sakant, pagirsiu tik del anime pasirinkimo. Dar pamirsau pamineti jog kokybe nera is geriausiu, tad patariu updatint i clean. Also, aciu kad jokiu logo nebuvo virsuj. Del viso kito – siulyciau daugiau demesio skirti I pati timing, stengtis nepraleidineti nei vieno beat’o jei jau suplanavai visus 60% kadru matchint prie bit, o kitus 40% padaryti kaip random. Dar, nenaudoti bereiksmiu efektu su kuriais turi mazai patirties, nebent tam tikras zanras reikalauja jo. Ir ant galo, stengis kad nors kiek flow butu, ir kad ne per astriai atrodytu.


            Overall //
            Overall, abu darbai yra skirtingi, abu darbai turetu buti vertinti skirtigai, bet atiduodu balasa Miyata’i, nes palyginus su Denix’o darbu, Miyata’os darba ziurejau su sypsena, negadino tiek akiu ir abskritai buvo idomu ziureti kas bus toliau. Tiesa pasakius, norejau dar kart perziuret. Denix’o darbas pasirode toks rimtas, matosi jog bande kazkaip timing’a padaryti, taciau prastai pasiske. Abu dalyviu scenu pasirinkimas nebuvo visiskai tobulas, bet Miyato’s darbe pastebejau daugiau scenu kurie labiausiai tiko prie muzikos ir buvo gerai atlikti. Taipogi pradzia buvo originali, pats source buvo geros kokybes, ko negaliu pasakyti apie denix’o darba.


            GRUPE B


            RespectTM –
            Spoileris:
            Pradesim nuo blogu dalyku:
            Visu pirma, kas atsitiko so klipu? Ar man vienai taip jis taip ‘strigineja’ kazkaip? o-o Jei cia autoriaus klaida tai is kart duodu minusa uz tai. Visu antara, logo on the top of the footage disturbs me a lot. Kita karta stengis gauti source be logo, arba nors kiek bandyk paslepti. Scenu pasirinkimas atrode gan prastas. Tiesiog nepaliko jokio ispudzio.. o noretusi. Timing’as buvo siaubingas, taipogi flow – kurio is vis nebuvo. Tiesa pasakius, vos vos iki galo ziurejau. Primine man eiline random quickly made darba.
            Kitas dalykas – nemanau jog sito anime pasirinkimas buvo gan geras. Kazkaip man daina asocijuojasi su happy faces, o cia? Na bet jauciu cia jau kiekvienam individualiai. Bet tiesa pasakius nustebau anime pasirinkimu su tokia daina.Vienu zodziu, mazai ka galiu pasakyti apie sita darba. Nera pats is geriausiu, tad gaila. Viskas ejo per astriai.. per keistai, nors ir bandziau kai ka suprasti is sito AMV, taciau gale kazkaip pagalvojau jog gal but bandai skirti daugiau demesio timing’ui.. kurio deja, nebuvo..
            Geri dalykai: patiko ypac viena vieta, tai ant 58s, congrats! That’s all :|


            Moon –
            Spoileris:
            Paligynus su RespectTM’s darbu, sita daug maloniau ziurejau. Visu pirma patiko scenu pasirinkimas, kazkaip iki 30s viskas ejo taip sklandziai. Po 30s tas zoom out atrode biski keistai. More like.. it needed something more.. bet gal jau cia ir skonio reikalas. Nors man kazko pritruko ten.. Ir pasirode, jog pats zoom out yra biski per greitas. Galiu prikibti prie “motion blur” efekto ant 42s kuris buvo panaudotas gan gerai, BET pacios scenos nesutapo su position, ir tai labai matosi. Tad cia didelis minusas. Also, blur transition at 50s looks a bit odd. Nors ir ne karta pasirode, pvz ant 52s. Visa kita gan neblogai isejo ir buvo tikrai smagu ziureti  wooot scene at 1:11 kur tas berniukas eina zemyn looks great! Na and also pastebejau flow buvo (y) vat tik pabaiga kazkokia per staigi. Kazkaip tas blondinas per anksti ‘uzsisalde’ ._. tai pasirode man biski off timing.



            Overall //
            Overall, skiriu balsa Moon, todel kad mano manymu, jos darbas buvo daug geriau padarytas negu Respect’o. Visu pirma, pas ja scenu pasirinkimas yra zymiai geresnis, yra flow, yra sync tarp pacio source ir muzikos. Aisku nekibsiu prie AR, nei prie kokybes, nes kiek zinau tai yra gan senas anime ir who knows ar rasi geros kokybes bei 16:9 ar ^^” tad yea..

            GRUPE C


            JaKeGirl –
            Gee gee gee gee baby baby~!
            Spoileris:
            So, nepaisant to, kad kazkas sake jog esi naujoke AMV kuryboj, kritikuosiu taip kaip ir kitus~ so
            SUPER DAINA –megustaface- Tiesa pasakius labai patiko pradzia. It went smooth enough, really great! Kazkaip perskaiciau tavo video desc youtube, ir sakiai jog bandei daryti lipsync.. na del jo tai tau reikia dar padirbeti, nes kolkas prastai atrode. Tiesiog nepataikiai kaikur. Pvz ant 5s tai is vis atrode kazkaip keistai. Toliau haaaruhiii dance prasideda. Tie zodziai kur “gee gee gee gee” varo ir the way you made them stuck?( e-e net nezinau koki kita zodi parinkt.. )atrodo too awkward. I mean, nesu macius nei vieno AMV, ar MEP parto, beta video kur butu padaryta butinai taip, tai gal ir uzskaityciau tai kaip originaliai padaryta, taciau man atrodo tai biski awkward. Arba kur rosario dance.. irgi kazkaip weird.. too weird. Po 13s jau ir boring buvo ziureti kas bus toliau, nes jau parodei vienus efektus, o kas toliau? Tas pats per ta pati. Ir lipsync pablogejo. Pvz kur ant 13/14s kur mergina, kaip ir dainuoja, bet per letai. Tai ir prastai atrodo. Tiesiog neidomu. Veliau tie akys – tiesiog ne i tema, ir atrodo off sync. Dar kitas kadras kur jie kaip ir dainuoja. Vienu zodziu po 13s kazkokia nesamone prasidejo. Nelabai patiko kaip repeat’inai ta pacia scena du kartu su Moka, kur dainuoja (22-24s). Stengis ne kartoti tas pacias scenas, nes nelabai vizualiskai prastai atrodo. Vel haruhi dance prasideda. Jis kaip ir tinka prie muzikos ir viskas, bet nemanai jog per ilgai tai truksta? Man asmeniskai jau per nuobuodu pasidare ziureti iki galo, nes numanau kas bus toliau. Na gale jau ir AB! anime matau, kuris buvo visai ne i tema. Ta prasme staigiai pasikeite spalvos. Is praziu kazkiek buvo tamsu, po to sviesu, o dabar kas? Kazkokie lights kurie tiesiog netinka cia. Dar viena dalyka pastebejau – labai matosi kur scenos pas tave keiciasi, t.y tu bandai parodyt viena scena bet pries tai yra kitas kadras kuris tik trumpai pasirodo ir staigiai dingsta. (nezinau ar supratai ka turiu omeny D: jei ne bandysiu screenshots daryt ir kitaip aiskint). Tad kita kart buk atidesne. Na.. dar scenu pasirinkimas, gal ir geras, taciau flow buvo siaubingas. T.y jo is vis nebuvo.


            Overall //
            Overall, pradzia patiko, toliau kazkaip matyt nelabai ka ir gavos padaryti. Pamenu pati pradejau nuo tokiu video kur norejau ideti epic efekts, random dance scene, pamirsdama apie kitus dalykus. Also prikibsiu prie kokybes kuri buvo bloga. Patariu updatint.



            GRUPE D


            Abalys –
            Spoileris:
            THAT QUALITY<3 kaip 5 dienoms tai mano manymu, stiprus AMV. Patiko part ant 17/18s. Atrode tobulai. Neturiu prie ko prikibti. Tas pats ant 27s. Atrodo pukiai. Ir pats scenu pasirinkimas yra gan geras. Deja nuo 28s kur tas ‘shake’ efektas buvo panaudotas, man asmeniskai kazkaip per greitai atrode, arba per stipriai panaudotas :/ viskas buvo ok iki 42s. Nors ir uzskaityciau taip kaip originaliai padaryta efekta, still.. man kazkaip per keistai atrode. Gal tiesiog del to shake efekto vel? Cia manau atrodytu daug geriau jeigu nebutu jis toks striprus. Biski gadina visa kadra. Tas pats kartojasi kitur. Also pastebejau muziko’s cut, o cia kaip ir klaida –smokeface- to be exact ant 01:01. Na dar man pabaiga kazkaip uzkliuvo. The way that scene was disappearing I mean. Nieko pries sita neturiu, idomiai gavos.


            Shurpik –
            Spoileris:
            Nuo pradzios iki 35s. Flow gal tokio ir nebuvo, bet seip scenu pasirinkimas buvo geras, ir kaip viskas buvo padaryta man patiko. Deja po 35s iki pat galo, toks jausmas pasidare jog buvo paimta viena pilna scena is kazkokio epizodo ir tiesiog iterpta. Tad po 35s nuobodu buvo ziureti. Timing’o is vis nebuvo, tiesiog viskas kartojasi tas pats per ta pati. Jie bega, sustoje, vel bega, ir vel bega. Tad, nuobodu..Also, dar vienas blogas dalykas – pastebejau frame blending. Patariu kita karta jis disablint.


            Overall //
            Overall atiduodu balsa Abal’iui, nes jo AMV buvo zymiai gyvesnis su tokia daina, daugiau skirta demesio for beats, frame bledingo nebuvo, kokybe daug geresne, ir seip pats darbas daug geriau buvo padarytas negu Shurpik’o.

            __________________________________________________ ___________________________________

            That’s all 8| sorry uz klaidas & sorry uz velavima. Teko permest akim ir patikslint ar viska surasiau ka norejau. Also, kai kuriuos dalykus istryniau (ne visus tho), nes kai kur pastebejau jog kiti 2 teisejau apie tai jau parase. So, there was no point in repeating the same stuff ._.
            Paskutinis pakeitimas nuo Kazu; 2012-08-31, 02:13.

            Comment

            • Abalys
              Nope!

              • 2010 07 20
              • 1136

              #66
              Na ką... I'll see you all in the next stage ;D

              Comment

              • denix2
                Visa valdžia vaizduotei!

                • 2008 04 19
                • 350

                #67
                I lost
                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                www.facebook.com/DenisO.art.

                Comment

                • Miyata
                  Find your own sins, kid.



                  • 2008 01 09
                  • 452

                  #68
                  Dabar kai rezultatai zinomi teliko sulaukt dainas kiekvienai grupei, bei pilno DamnKazu komentaro.

                  Comment

                  • Squalleh
                    .MØNSOON.



                    • 2009 01 12
                    • 1892

                    #69
                    O kas dėl dalyvių balsų? Jie bus skaičiuojami?

                    Comment

                    • Kazu
                      Lazy AMV Editor


                      • 2011 03 26
                      • 292

                      #70
                      Autorius Miyata
                      Dabar kai rezultatai zinomi teliko sulaukt dainas kiekvienai grupei, bei pilno DamnKazu komentaro.

                      komentarai po 2 A4 formato puslapius

                      edit: kadangi sedesiu cia visa nakti, einu pavalgysiu ir baigsiu biski veliau e-e tad sia nakti updatinsiu post'a =D

                      Comment

                      • Dwesk
                        Rimtas forumo narys

                        • 2008 12 27
                        • 162

                        #71
                        Autorius denix2
                        I lost
                        Now that is some high level bullshit.

                        Comment

                        • Knives
                          AZ rėmėjas

                          • 2010 04 04
                          • 240

                          #72

                          Atnaujinta pagrindinė tema.
                          Atnaujintas šios temos pirmasis puslapis.

                          Comment

                          • RespectTM
                            Narys

                            • 2011 01 03
                            • 51

                            #73
                            Sekmės kituose etapuose.

                            Spoileris:
                            --
                            Dont rush yourself, you will end up dead anyway.
                            One day, i will get my revenge.
                            It will never be the same again.

                            Comment

                            • Moon
                              Forumo ligonis


                              • 2007 04 25
                              • 583

                              #74
                              Autorius denix2
                              I lost
                              Awww neliudek labai

                              Squall ne mano ten piesinys ^^ Ir taip yra mano planuose sukurti video vien is savo piesiniu su sava istorija.
                              Heh gal kitakart kai kursiu su senu anime, reiks pamegint tik SD. Na aciu uz issamu aprasyma. Eksperimentuoti... nezinau zinok, per sena as jau

                              Comment

                              • Knives
                                AZ rėmėjas

                                • 2010 04 04
                                • 240

                                #75
                                Autorius Moon
                                Awww neliudek labai

                                Squall ne mano ten piesinys ^^ Ir taip yra mano planuose sukurti video vien is savo piesiniu su sava istorija.
                                Heh gal kitakart kai kursiu su senu anime, reiks pamegint tik SD. Na aciu uz issamu aprasyma. Eksperimentuoti... nezinau zinok, per sena as jau
                                Čia tas planas sukurti video vien iš savo piešiniu ir savo istorija vėl būtų kūrimas sau. Ir tai nebūtų AMV. Manau jis turėjo omenyje įkomponuoti šiuos savo sugebėjimus į AMV. Beje.. galėjai pranešt man, kad jau pasenai, nes nespėjau pastebėt.

                                Beje, neturėjau progos Squall padėkot už puikią bei išsamią kritiką. Patiko ir hunger games referencas. Good fucking job.

                                Comment

                                Working...