STARS: Pirmas Etapas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JaKeGirl
    c'ming 4 yar booty.

    • 2012 08 24
    • 343

    #31
    Okey , pastebėjau kad visi tai kruopščiai komentuoja , aš ir neturėčiau išsiskirti.

    GRUPĖ A

    Miyata

    Man patiko pradžia. Viskas iki 0:33 mano nuomone , buvo puiku. Tada buvo prasidėję epic randomness , net antras roboto pasirodymas nesužavėjo. Bet 1:03 tas toks veiksmas ir susižavėjimas grįžo . Šiaip manau gal zoomu trūko ar šiaip tokių perėjimų ir reikėjo trupučio timing'o . O šiaip darbas žiūrisi lengvai , jeigu pripranti prie tų robotų iš galvos. ^^ Man patiko .

    Denix2

    Gražus amv. Tikrai patiko. Timing'o mano nuomone užteko . Gražiai buvo užrašyta "midnight run" ant tribūnos sienos. Irgi gerai sugalvota ir gerai atrodo . Gerai parinktas anime, nes piešimas tikrai veža ir tiko. ;o Gal kartas nuo karto būtų nepamaišę transitions, bet bendras vaizdas tikrai patiko.

    Tad renkantis iš jūsų abiejų darbų, buvo sunkoka nuspręsti , bet minusų mažiau turėjo ir man asmeniškai labiau patiko Denix2'o darbas.



    GRUPĖ B


    RespectTM

    Tai va. Vietomis tikrai trūko timingo. Bet gražūs zoomai. Muzika mano nuomone , nelabai tiko prie anime atmosferos ir išvis tokios neradau. Mirtis buvo nepabrėžtos , jokios sąryšio tarp scenų neradau. Labiausiai patikusi vieta būtų nuo 1:18 iki galo. Nes ten matėsi ,kad buvo įdėta pastangų ir jau atsirado timing'as . Mano asmenine nuomone darbas nesižiūrėjo įdomiai ir nežiūrėčiau jo antrą kartą , savo noru . Linkiu sėkmes tolesnėje kūryboje .

    Moon

    Lyginant su Respect darbu , tu su daina susidorojai puikiau. Man patiko amv mintis švelniai perteikta, gražus amv tikrai . Vietomis gražiai atrodė timing. Į beatą ant galo tau pataikyti irgi pasisekė puikiai. Anime tikrai senas, o tu su juo puikiai susidorojai. Mano akimis žiūrint amv tikrai gražus.

    Tad remdamasi savo nuomone ir argumentais balsą skiriu Moon darbui.



    GRUPĖ D

    Abalys

    Man atrodo , kad šita grupė buvo stipriausia. Tad jei Edvis nepateiks savo darbo, man reikės iš savęs spausti viską. O šiaip grįžtant prie Abalio darbo , man jis tikrai patiko. Tik čia kaip kažkas minėjo , kad įsibegėjai per lėtai. Bet šiaip man patiko efektai, flow'as, timing'as. Manau , kad Abalys yra tikrai stiprus priešininkas. Tiesą pasakius man jo AMV čia atrodo geriausiai. Patiko mintis ir jos perteikimas. Dar patiko ,kad naudojo BRS , nes ne kiekvienas sugeba gražiai su juo sukurti.


    Shurpik

    Tai va žiūrėjau tavo darbą gan ilgai, bet labiausiai man patiko 0:00 - 0:20s . Nežinau kodėl .Jos tikrai gerai atrodė. O mergaitės įsiveržimas ir kitos nesąmonės man nebe patiko. Nes pritrūko timing'o. Ir flow'o. Pagal muziką prasidėjus beat'ui amv buvo tikrai per lėtas. Plius jei dedi į amv spoilerius, aprašyk descriptione , arba bent įspėjimą uždėk . Sekmės kūryboje tau toliau.

    Iš D grupės balsuoju už Abalio darbą.

    Taigi tai tik mano asmeninė nuomonė. Prašau neteisti, nes kiekvienas turime savo nuomonę. Visi kūrėjai pasirodė neblogai . Ačiū už pagyrimus kuriuos išdėstėt ir kritiką kuri man padės eiti toliau. ^^ Linkiu visiems sėkmės turnyre .



    "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

    Comment

    • Moni@
      Narys

      • 2008 04 08
      • 80

      #32
      Yra kilus tokia mintis, tik vis dar mastau laukti kol bus isleista daugiau seriju 2011 remake'o,
      ar tiesiog pasiduot ir siustis orginala

      Comment

      • Knives
        AZ rėmėjas

        • 2010 04 04
        • 240

        #33
        Good Lord. Įdomiai buvo paskaityt kaip jūs visi atsiliepiat vienas apie kitą - net man, nedalyvaujančiam. Sudėjus bendrai buvo paminėta nemažai dalykų, kuriuos irgi būčiau parašęs, bet su kai kuria kritika nesutinku. Ir tai normalu. Nes kiekvienas žiūri iš savo taško. Taip kad nemanau, kad čia kažkas apskritai įsižeidžia (juk ne iš bangų 6 kilę) - nesijaudinkit nė vienas komentuojantis - net ir iš neigiamos kritikos receiver'is gauna naudos.

        Comment

        • RespectTM
          Narys

          • 2011 01 03
          • 51

          #34
          Autorius Knives
          Smagu jog rašo visi, net tie kurie seniau nė karto nėra komentavę darbų. O juk tai nėra privaloma. Labai, labai džiaugiuosi, kad visi įdeda tą indėlį. Nes niekada nepamirškit - yra žmonių kurie dalyvauja, išgirsta atsiliepimus apie savo darbus, bet patys nekomentuoja. Kaip tada turi jaustis tas, kuris įkėlė darbą, pakomentavo, bet pats atsiliepimo negavo iš nieko? Tai savotiškos dalybos.
          Atsitiko tai, kas neatsitiko su AMVAZAR'u ir aš esu tikrai nustebintas tuo. Jaučiu atsakomybę pakomentuoti darbus.

          Spoileris:
          Iš manęs ne koks komentatorius, tad jei ką nors ižeidžiau ar šiaip ką praleidau, ar kas nepatiko, galite atsidaryti langa ir iš visos gerklės apkeiksnoti mane, gal išgirsiu... =]


          Miyata: Na, aš jo klipą ne vieną dešimtį kartų esu matęs, tad sunkiau būtų objektyviau įvertinti jo AMV. Labai patiko idėja ~0:28 su šviesos efektais, tačiau kažkaip greitokai išnyko. Taip pat patiko ~1:11 kur atmušinėja kamuolį. Susidarė toks įspūdis, kad iki to momento buvo laukta ne veltui ir tikrai sulaukta puikiai. Pabaiga gan idomi buvo. Bendrai paėmus darbas geras, gerai žiūrėjosi flow, timing'as. One vote here.

          Denix2: Kai vakar šį klipą žiūrėjau, buvo atėjęs draugas su mergina savo, tai kai pirmai draugo mergina pamatė, paklausė: "ar nereiktų čia žiūrėti su 3D akiniais?". Tai va, pradzioj kur greitai kadrai keičiasi, atrodo, kad taimingas šiek tiek nusimušinėja, tačiau paskui pasitaiso, vietomis per ilgi kadrai, na bet čia jau autoriaus idėja. Šaip tikrai gan dinamiškas AMV, bei gan gerai žiūrisi.

          RespectTM:
          Spoileris:
          Are you sure you want to open spoiler?
          Spoileris:
          Spoileris:
          Makaronai su dešrele pusryčiams buvo ganėtinai skanu


          Autorius mdgzmustang
          Toks mazas pastebejimas ties 0:31 kazko sesele ilgiau nesugraibo telefono, negu pradzioje, nezinau ar pats anime toks ar klipo autoriaus klaida
          Na ten šiaip yra loop kurį specialiai palikau =]

          Autorius JaKeGirl
          Labiausiai patikusi vieta būtų nuo 1:18 iki galo. Nes ten matėsi ,kad buvo įdėta pastangų ir jau atsirado timing'as .
          Nors šiaip yra atvirkščiai O.o


          Moon: Kažko tikrai trūko žiūrint šį AMV, net nežinau ko... Nežinau kaip aš žiūriu, tačiau ir čia timing'as dinginėja, tačiau nuo ~1:00 gerai padirbėta. Kad ir kaip keista, tačiau nejaučiau įtampos nuo momento, kai paskelbė varžovus, i wonder why? Gryžtant prie klipo, "best friends" idėja done, tačiau lyg ir nieko daugiau nepamačiau.

          Edvis: Įdomu kaip čia bus su šituo.

          Mažiau rašau, nes jau pavargau nuo to šiek tiek...

          JakeGirl: Kaip tik tokio stiliaus AMV ir tikėjausi iš šitos dainos. Del tų pasikartojančių kadru man jau buvo komentavęs Squall, kai kūriau savo pirmą AMV (thx). Bendrai paėmus, išraiškingai žiūrėjosi. You have my vote.

          Abalys: Efektai Gerai žiūrėjosi, bei gan gerai buvo išdelioti. Gerai parinktas anime, puikiai asocijuojasi su daina. Labai patiko flow. Idėja gerai igyvendinta. Spaudžiu tau ranką. U have my vote.

          Shurpik: Pradžia tikrai tokia idomi iki ~0:37, tačiau paskui kai pradeda bėgti, tai kažkaip pradeda trūkti įvairovės. Overal, pasistengta neblogai.
          Autorius Knives
          Manau ji turėjo omenyje tai, kad galėjai absurdo paprašyt techninės pagalbos dėl encodinimo. Nes.. tavo darbas turi 11.988 fps (ir NowJapan darbas tą galėjo turėt, nes toks plaukiojantis jautėsi). Galbūt kokį preset'ą išsirinkęs esi? Arba pats netyčia užrašęs.
          Spoileris:
          I AM SORRY, YOU ARE RIGHT.

          Ačiū visiems dalyviams/žiūrovams už savo pastabas.
          Paskutinis pakeitimas nuo RespectTM; 2012-08-30, 15:31.
          --
          Dont rush yourself, you will end up dead anyway.
          One day, i will get my revenge.
          It will never be the same again.

          Comment

          • Abalys
            Nope!

            • 2010 07 20
            • 1136

            #35
            Ui laukiam laukiam! Mes teisėjų laukiam!

            Comment

            • Shurpik
              インフィニティ

              • 2009 12 17
              • 84

              #36
              Jo, kada teiseju vertinimai bus?

              Comment

              • Knives
                AZ rėmėjas

                • 2010 04 04
                • 240

                #37
                WALL OF TEXT WARNING. (antrą kartą, kaip ir visi likusieji - neperžiūrėjau)

                Grupė A

                Miyata
                Vienareikšmiškai geriausias Miyatos darbas. Šiaip labai gerai sukarpei muziką. Jeigu nežinočiau jos visos - neatskirčiau kuriose vietose. Didelis pliusas už tai. Jeigu autorius pats pamena mano kritiką '10 metų AMVAzar - tai praktiškai išvadinau jį tinginiu, nevertu nė vieno balso. Dėl kurios jis labai supyko, nes kaip pats po to atsakė - darbo įdėjo nemažai. Na, aš jo nemačiau, nematau tame darbe pastangų net ir dabar (nebent tai buvo pirmas sykis liečiant NLE editorių). Bet šiandienai bent jau aišku kodėl aš tais metais taip pasakiau - autoriui tiesiog labai sunkiai sekasi pajausti muziką (galbūt nelabai mėgėjas klausytis), todėl pirmieji darbai ir atrodė "tingūs", nes turėjo labai mažai sinchronizacijos. Šį kartą, be abejonės, dėjai labai didelį žingsnį. Jau darbe yra vietų kurios žiūrisi tikrai gerai, ir drįsčiau teigti, kad tai - didžioji dalis AMV. Pasistengsiu visus darbo miusus apibūdinti vienu pavyzdžiu, po kurio viską suprasi. 0:53 "I still be breathing..". Suprask sakinį, suprask žodį. Kaip tas žodis sudainuojamas? Užsimerk, ir įsiklausyk į tą vietą. Aš galiu įsivaizduoti daug ką, išskyrus parskriejantį kumštį. Kumštis netinka ne tik dėl to, kad tai kumštis, jis netinka ir dėl to, kad skrieja į ekraną. Man žodis sudainuojamas taip, kad aš įsivaizduoju objekto platėjimą horizontalėje, atsitraukimą, keistą frykišką judesį. Vienintelė vieta kur tau puikiai pavyksta įvertinti dainą, ir tam pasiruošti yra 1:10 (kaip ir Abaliui labiausiai patikęs dalykas), tiek flashai prieš smūgį, tiek patys CLICK! yra puikūs dainos klausymo ir supratimo rezultatas. Tau būtinai reikia išmokti atsirinkti svarbias dainos vietas, suprasti kaip tai skamba ir statyti klipą pagal tai koks bendras vaizdas susidaro tavo galvoje. Tai daryti jau pradėjai, tik nesustok. Kaip minėjau - geriausias tavo darbas.

                Denix2
                Labai protingai padarytas. Nemanau, kad jis apie tai pats susimąstė, bet suteikė darbui tokį NightRider kvapą. Jeigu aš tik pagalvoju apie šį klipą, būtinai prisimenu geltoną, kietą mašiniuką. Jis tampa tarsi pagrindiniu herojumi. Ir man tas patinka, nes darbas tampa labiau koncentruotas ir įdomus žiūrėti. Taigi visad smagu stebėti tau patinkantį veikėją, ir spėlioti kaip jam seksis ateityje. Pirmos peržiūros metu vis galvojau, ar geltonas mašiniukas pravažiuos trasą ar ne. Man buvo įdomu laukti tolimesnio kadro. Gaila kad susidaužė. Na bet vėlgi tai į naudą - nes man labiau patinka tragiškesnės pabaigos, nei laimingos. RGB split'ą galima vertinti dvejopai. Jeigu būtum panaudojęs tik tose vietose, kur mašina tris kartus įsitrenkė, tada būtų tikę. Bet tu jį naudojai nuo pat pradžių. Pradžioje tiesiog tingėjai karpyti, nesugalvojai ką įdėti, dėl to pasirinkai paprasčiausią įmanomą variantą. Taip AMV kūryba neveikia. Jeigu tingi daryti cut'us tai įdėk vieną didelį footage, ir užmauk tinkamą dainą ant viršaus. O jeigu ne cut'inti tingi, o sugalvoti nieko neišeina - eik pasižiūrėk kokius dešimt kuriamo žanro AMV ir pasirink įdėjų. Tada netingėk dėti kadro net kas sekundę - jeigu to reikia. Po to sekantys still kadrai man visai suėjo, bet esmė tame, kad tu jų nepataikei ant dainos beatų. Po trečio kadro jau viskas pradeda atsilikinėti, kol vėl įkrenta į vėžes, ir vėl iš naujo. Jeigu neišeina tiksliai atitaikyti, žiūrėk vegase pagal muzikos dažnius. 0:42 sekundė.. na, nepatikėsi, bet duosiu šiai vietai free pass. Tai buvo tavo sprendimas, kaip tą vietą įveiksi, ir aš prie jo nekibsiu. Gan originalu. Taip.. Nightridiška. Aišku, buvo galima padaryti viską tikrai kitaip, bet tiek to. Mano herojus geltonas mašiniukas važiuoja dieną naktį, ir man to užtenka. Tik va klaidelę keisdamas mašinos rakursą padarei. Pirmą sudaužai 7 kartus, antrą 6, trečią 10. Antrą reikėjo sudaužti 7-8 kartus, per greitai trečiosos rakursas užima antrojo vietą. Išties smagus AMV.

                Grupė B

                RespectTM
                Techninė pusė labai prasta. Labai žemas fps, kažkur suklydai encodindamas. Naudojama muzika turbūt mano uploadintas .mp3 failas, todėl girdisi labai nekaip. Tarkim Moon atsisiuntė geresnę versiją (nežinau ar lossless). Taip pat matosi logo. Na, visa tai jau buvo paminėta. Labai daug taškų prarasi jau vien dėl šių klaidų. Nežinau ar kūrybinė tavo pusė yra tokia stipri, kad atpirktų visas techninės kliūtis. Kaip manai? Iš esmės klipo idėja - casually pavaizduoti žudynes. Bet tai padaryti yra tikrai sunku. Nemanau, kad ir patyrę kūrėjai rizikuotų su tokiu pasirinkimu, nes yra daug faktorių dėl kurių AMV gali fail'inti. Vienas svarbiausių - muzikos ir video atsiskyrimas ne sinchronizacijoje, o žiūrovo emociniame lygmenyje. Man taip atsitiko. Muzika skleidžia tokią melancholišką, prisiminimų, paskutinių vasaros dienų nuotaiką. Tam, kad prie muzikos connect'inti žudynes, reikėjo paplūdimyje gulinčio ir besišypsančio vaikinuko (arba draugų grupės) ir jo prisiminimų "pamenu (pamenat?) kaip smagiai seniau žudėmės", tada vėl perjungti į vaikinuką, vis dar besišypsantį, prisimenantį "pamenu, kaip Džonis suvarė peilio ašmenis tiesiai Betei į jos minkštą pilvuką". O ant galo parodyti, kaip tas vaikinukas atsistojęs prie jūros žiūrį į saulėlydį, rimtu veidu, prisimerkęs, besiilgintis tų senų gerų laikų. Čia tik mano interpretacija. Viskas gali būti kitaip, tiesiog norėjau parodyti, kaip tavo atveju buvo galima conect'inti music ir video - o ši užduotis šiai minčiai įgyvendinti, kaip minėjau, yra svarbiausia.
                Kas liečia sinchronizaciją - aš būčiau daręs kitaip. Bet tai buvo tavo pasirinkimas. Iš esmės tu jauti muziką. Geriau nei Miyata. Darbas žiūrisi tikrai lengvai (o dar lengviau žiūrėtųsi, jei turėtų teisingą fps). Apibendrintai paėmus - šokai per aukštai, reikėjo pasirinkti lengvesnę temą. Gali daug geriau.

                Moon
                Šiek tiek su Moon šnekėjau dėl to, bet nepasakiau visko, kad būtų ir ką parašyti. Man atrodo darbas labai išbaigtas. Nuo A iki Z. Pradžioj, kai pamačiau su kuo sukūrė tai šiek tiek susinervinau, nes Hunter X Hunter nėra vienas iš mano mėgiamiausių source'ų (šiek tiek nervina tas spiky haired kid - jau net nebeprisimenu jo vardo, nes anime žiūrėjau labai seniai). Visgi, pora sykių peržiūrėjęs jau galėjau vertinti tai ką ji padarė. Išties smagus, lengvas klipas, kuris klauso muzikos, turi įžangą, dėstymą ir pabaigą. Šiek tiek pradžioje su sync'u turėjau problemų, bet tai vienas iš tų darbų kurį turi peržiūrėti ne kartą, kad pilnai gėrėtumeisi. Buvo klaidų, tokių kaip muzikos kilimas viduryje klipo - jo kūrėja neatspindėjo tinkamai. Kai kur keistai sinchronizuota - labai stiprūs garsai buvo bandomi atspindėti veikėjų silpnais judesiais. Tarkim 1:04, ten kur Krapikas (toks to blondino vardas) meta šaukštą dėdei į veidą - suveikė puikiai. Bet veikia anaiptol ne visur.
                Šeip aš turiu šiokių tokių problemų su Moon kūrimo stiliumi - man jis generally patinka, bet kai kuriuos AMV tiesiog turi peržiūrėti ne kartą, kad galėtum vertinti. Man net sunku pasakyti kas tai yra. Toks jausmas, kad ji kurtų pati sau, su savo mintimis, tokį labai uždarą darbą su didelėmis sienomis suprantamą tik jai pačiai. Jeigu nori juo mėgautis - imk griauk sienas. Pastebėjau, kad ji mėgaujasi kūryba tik tuo metu, kai source'as jai ypač patinka. Arba muzika ypač patinka. Šis darbas su mažesnėmis sienelėmis. Pakankamai lengva jas perlipti. O perlipus - jau galima ir pilnai mėgautis. AMV porą kartų sukėlė šypseną. Tai puiku - nes to ji ir siekė. Dainą atspindėjo labai gerai - pagavo pačią dainos esmę. O tai padaryti toli gražu ne visiems pavyksta. Tikrai patiko. Šaunuolė.

                Grupė C

                JaKeGirl
                Kūrėja tikrai užsirovė. Aš labai didelis lip-sync whore. Visad sakiau ir sakysiu: jeigu nedarai to gerai - nedaryk išvis. Tu to nedarai gerai. Reikėjo to nedaryti. Paaiškinsiu kaip tai daroma. Jeigu nori tikrai kokybiškai tai padaryti, (o žinoma, kad to nori) padaryk kadro dublikatą. Tada pasiimi mask tools'ą, patogiausioje tau programoje, ir pradedi kirpti kadro, kurį nori lip-sync'inti, lūpas (visą burną). Iškerpi visas burnos animacijas (pražiota, pusiau pražiota, sučiaupta, dantukai matosi, dantukai nesimato - visas) ir pasidedi juos atskiruose failiukuose. Ir tada (įsidemėjus, kad viršutinė lupų linija dažniausiai nejuda, arba juda mažai) dedi maskintus burnos kadrus ant originalo, pagal dainuojamą tekstą. Nepamiršk, kad kadrai turės judėti LABAI greitai, tai prisiartink ir dėliok atidžiai. Taip sukursi savo lip-sync animaciją. Yra dar pora problemų kurias turėsi apeiti - kadras, kurį išsirinkai lip-sync'ui, turi perdaug nekeisti savo pozicijos Z+X ar Z+Y erdvėje. Patogiausia būtų tik stovintis, arba judantis X, arba Y erdvėje kadras.
                Taip pat nepatiko, kad kartojai kadrus, bet tai jau buvo minėta. Kadrų kartojimus gali daryti tik labai patyrę kūrėjai, nes jie žino ką daro, ir žino kai to tikrai reikia - nes žiūrėsis. Tai norėčiau to nebematyti kitame raunde. Kas liečia mintį - ji gera. Neoriginali, bet nieko blogo nedaranti. Popsova k-pop daina. Popsovas klipas. Man žiūrisi - man tinka. Palyginus montažas visai nieko. Labai patiko, kad nenaudojai daug efektų. Pora feidų, biški kameros. Padarei teisingą sprendimą, kad koncentravaisi ant montažo. Kudos to you. Tikėjausi daug prastesnio klipo. Tikiuosi, jeigu gavai pagalbos iš šono, kad tik patarimais o ne veiksmais - nes tai geriausias tavo darbas ir tuo gali didžiuotis. Šaunuolė.

                Grupė D

                Abalys
                Šiame klipe pasireiškė kūrėjo silpnybė. Aš pasakysiu taip - tu girdi muziką kaip kompiuteris. Tame tavo silpnybė. Tu nesupranti muzikos iš esmės. Tą jau seniai pastebėjau. Sakai, kad tau nenuskilo, jog gavai lėtą dainą. Aš tai perskaitęs pasikasiau pakaušį ir mintyse pagalvojau "Really?". Specialiai dabar nuėjau į youtube ir paieškojau AMV su šia daina, kad ilgai nekalbėti (o ir išaiškinti žodžiais tai yra sunku). Radau puikų pavyzdį, kuris pasakys daugiau nei aš pats (kreipk dėmesį į sync'ą ir scenų kaitos greitį - ar jis lėtas? (pačio AMV kaip visumos neimk kaip pavyzdį, nes jis turi daug savo bėdų)) Spausk čia. So when that's out of the way..
                Sutinku su kitais komentatoriais, kad klipas įsibėgėja per lėtai kaip tokio ilgio darbui. Nebespėja gerai įsibėgėti - o žiūrėk jau ir pasibaigė. Taip pat mane tiesiog šokiravo flashback'ai. Ne tai, kad nepatiko kaip tu juos padarei - bet tiesiogine žodžio prasme šokiravo. Tarsi ilgą laiką būtum tamsoj, ir greit atidaromos durys į lauką kurioje šviečia ryški saulė. Tada uždaromos, ir vėl pyst- atidaromos. Labai keistai žiūrėjosi. Labai ne vietoje. Labai neskoninga. Labai bjauru. Aš supratau kad flashback'ai paremti gitaros skambesiu, o kovos scenos - vokalu. Bet tu tiesiog negali taip daryti kaip padarei. Įsivaizduok, kad flashback'ai - balta spalva; kova - juoda spalva. Ir tu kaitalioji - juoda balta juoda balta. Tau reikėjo suvienodinti aplinką, suvienodinti nuotaiką. Reikėjo padaryti pilka - labiau pilka - pilka - labiau pilka. Žodžiu, klipe nėra nieko kas mane kabintų. Taip, flashback'ai padaryti.. gražiai iš stilistinės pusės, taip, mintis dėl šių mergaičių aiški (tik pabaigos nesupratau, i guess tiesiog norėjai kažkaip su klaustuku užbaigti?), taip, patiko kad nepamiršai vietomis būgnų. Ir viskas. Patiko keletas aspektų - bet kaip bendras darbas man nesižiūrėjo visiškai. Sausas kažkoks. Bet matai kitiems nesiblogėjo, ir įvertino labai gerai. Apibendrintai truputį nusivyliau, nieko iš darbo negavau, tikėjausi daugiau.

                Shurpik
                Labai taikliai pastebėta, kad įdomi tik pirmoji AMV pusė. Kai prasideda priedainis tu viską darei neteisingai. Aš puikiai suprantu ką tu norėjai pavaizduoti - vyras ir moteris bėga, jiems būtinai reikia pabėgti, juos genasi, situacija labai įtempta. Tai kodėl taip ir nepadarei!? Aš neturiu nieko prieš tai, kad toje vietoje jie bėga (priešingai, kai pagalvoju - jeigu būtum idėją tinkamai sumontavęs, aš tau nusilenkčiau), ir kad norėjai sukurti išgyvenimo situaciją - gyvybės arba mirties klausimą - bet tau tai visiškai nepavyko (kas man yra labai keista, nes tu būtent tas žmogus iš kurio to tikėčiausi mažiausiai). Žinai ką tau reikėjo daryti? Keisti kadrus dažniau, pasirinkti dramatiškus kameros kampus, naudoti close-up'ą, rodyti išsigandusius veidus. Tau reikėjo priedainio momentu kelti labai didelę įtampą. Reikėjo padaryti taip, kad aš jausčiau jog jie pavojingoje situacijoje. Aš taigi noriu sirgti už juos - aš noriu jog jiems pavyktų! Ir tada, tik tada, kai įtampa yra aukščiausiame taške - reikėjo parodyti pabaigą. Būtų buvę wonderful. Taip kad viskas. Nebeturiu ką pasakyti. Viską dėjai ant montažo kortos, bet ta korta buvo ne koziris (kaip visada buvo iki šiol). Tikiuosi kitąsyk pateisinsi savo vardą.

                Teisėjų vertinimai šiandien iki 21val. Tikiuosi, kad jie spės. Jeigu ne, teks palūkėt.

                Comment

                • Abalys
                  Nope!

                  • 2010 07 20
                  • 1136

                  #38
                  Autorius Knives
                  Įsivaizduok, kad flashback'ai - balta spalva; kova - juoda spalva. Ir tu kaitalioji - juoda balta juoda balta. Tau reikėjo suvienodinti aplinką, suvienodinti nuotaiką. Reikėjo padaryti pilka - labiau pilka - pilka - labiau pilka.
                  Aš jau renderindamas amv galvojau, kad kažkas su tais flashback'ais TIKRAI negerai, kad jie klius kažkam, bet nesupratau kodėl ir štai pagaliau gaunu rimtą priežąstį! Ačiū tau, Knives, tavo kritika ir pastebėjimai man tikrai žiauriai padeda!

                  Comment

                  • denix2
                    Visa valdžia vaizduotei!

                    • 2008 04 19
                    • 350

                    #39
                    Autorius Knives
                    Nemanau, kad jis apie tai pats susimąstė, bet suteikė darbui tokį NightRider kvapą.
                    Vien tik pirma karta isgirdus sita daina man iskart sove i galava redlainas...pagalvojau perfeckt fit for this song...
                    jo del still kadru ant saves pikstu, kad patingejau jos labiau paderint ant bitu tai butu uzeme vos max 15 min of extra time
                    “I reject your reality and substitute it for my own.”
                    www.facebook.com/DenisO.art.

                    Comment

                    • Absurdëh
                      AZ Fairy


                      • 2011 03 21
                      • 524

                      #40
                      Šaka A.

                      Klipas: Mind_Blast [Miyata]
                      Pripažinsiu, tikrai nustebau, nesitikėjau tokio šaunaus ir švaraus darbo. Priekaištų net iš techninės pusės nelabai ir turiu. Buuu!
                      Kūrybinė pusė: Taigi idėja, na… man atrodo, kad aš nieko nesupratau , o nelabai ir reikėjo tiesiog buvo per daug linksma žiūrėt ir to pilnai užteko. Šiaip scena 00:15 kažkas keisto . Intraframe detected, kadrų parinkimas neblogas, tik norėjos daugiau sync…ir dar daugiau. Beja jo sutrikimai matyt įsipaišo į tą ko man nepavyko suvokt. Nedidukas patarims kartais galima praleist kadrus, jei turi stipresnius beatus ir nori juos parėžti, ypač tokiam crazy sorsui, kai viskas makaluojas pirmyn atgal. Ty. more agressive cutting. Pabaiga, gal per greitas dainos ir kadro fade-out. Jausmas toks, kad gavus tas extra 5 sekundes, kažkodėl susivaržei į tą likusį laiką, nes scena tiap ir neužgesta iki galo.

                      Klipas: Midnight_run; [Denix]
                      Techniniai trūkumai: Overall vaizdo kokybė prasta, bet tikėtina dėl pačio sourse kaltės. Tai pat deja ir garsas.
                      Kūrybinė pusė: labai gerai parinktas anime, kas žino origanlų klipą. Pirmas dalykas, kas krenta į akis RGB spli’tas pradžioje, bei kitur, ganėtinai blaško, bet vat kas liečia finalinę dalį jau labiau. Ten efektą buvo galima ir palikt, kaip finalinę staigmeną nors gal efektų truktūra kentėtų jei kažkas tiesiog iš oro randas. Taip pat idomus sprendimas su still’ais, sukurią neprastą build-up’a prieš priedainį. Antras jau per daug monotoniškas, na bet jie jau tokie. Apskritai viskas pakankamai sinchronizuota žinant darbo laiką.

                      Pasirinkimas šakos A dvikovoje Klipas: Mind_Blast. Techniškai tvakingesnis (išvis overall), energingas ir idomus action darbas. Vienas sunkesniu pasirinkimu vien dėl to kad denix2 dabas lyg tematiškai aukščiau, bet kažkaip nesugebėjau pilnai mėgautis juo.



                      Šaka B.

                      Klipas: Best_friends; [Moon]
                      Techniniai trūkumai: na vizualiniai aišku nestebuklinga, bet kabinėtis čia jau negalima niekam, žinant source failus, tik va scarlet eyes: revenge upscale’as su žemesniu kontrastu atrodė tikrai daug geriau, jei kažkas dėl kokybės gerinimo buvo daryta.
                      Kūrybinė pusė: čia pastebėjau šviesesnes spalvas, tas galvočiau geriau padeda pabrėžt linksmesnę nuotaiką. O, idėja apie keturis draugus čia aiški ir... jau visų pilnai suspėta suprasti. Scenų parinkimas irgi puikus, dainos dinamikai išreiksti , ir aišku didelis dėmesys lyrinei sinchronizacijai taigi darbo tikrai buvo. Šiaip pabaigoj ir dar kai kur tas sharp;as keistai susižiūrėjo ant still kadrų, gal tiesiog reikėjo sekantį kadrą su kitu cc paimt ir gal truputuka kameros tokiam retro užbaigimo efektui. Šaukštas,- Гениально! Viskas kas seka paskui verta pabaigos. ^^'

                      Klipas: Deathworld; [RespectTM]
                      Techniniai trūkumai: Channel logo, frame rate: 11.988 fps, frame blending, garso kokybė.
                      Kūrybinė pusė: Another pakankamai ramus, lėtas anime, ten mažiau, tinkamesnių scenų šiai dainai manyčiau, jei siekei tik dinamikos. Su horror žanru nelimpa, nes per linksma. Garsas girdis kur kirpta, bet va kaip ir neblogai sugalvota su tais mygtukais, visgi audio ten atsilieka. Visa viduirinė darbo dalis žiūrisi pasyviausiai. Labiausiai patikęs dalykas ties 0.29 -0.31 tos time reverse scenos idealiai peteikia garsą. Bendrai nesijaučia visumos ir vieningos idėjos. Mano trumpas patarimas tau: “match media settings”. Taip pradžiai išvengsi daugumos techninių bėdų.

                      Pasirinkimas šakos A dvikovoje Klipas: Best_friends. More compatible m/v, geresnė atmosfera, montažas, sync ir idėja.


                      Šaka C.

                      Klipas: AMV;[JaKeGirl]
                      Techniniai trūkumai: frame blending. Letterboxas man nebėda, bet teoriškai nevisai, galima atsikratyt. Racionalesnio kodavimo ir kokybės, nes norėtus, kad darbas būtu gražus ne tik turiniu.
                      Kūrybinė pusė: Sunku vertinti, nes visai nesu žanro ekspertas kaip DamnKazu^^’ Dance dažnai man nieko nesako, kaip šiuo atvaju ir kūrinio pavadinimas. Bet visgi nepraleidžiu ir jų. Tikslas,- linksmint žiūrovą?.. Viskas paremta loop ir lip-sync efektais, kaip jau minėjo Knives, ta technika(lip-sync) ji visada turi būti atlika tobulai, vien dėl to kad žmogaus akis labai lengvai junta lūpų nukripimus nuo tariamų žodžių. O jei tariami garsai, tai mes ten dažniausiai ir žiūrėsim ^^’ tai gal tiesiog turėčiau paklaust savęs ar man man buvo linksma žiūrėti... Turiu patinkančiu atkarpų 00.13 ->0.18 ir galėčiau žiūrėt visą dieną, nes tiesiog кавай. Visgi šiuo atveju be sunkaus lip-sync ir šokių daugiau nieko ir nėra nors realiai, nežianu ką geresnio su tokia daina buvo galima ir daryt. Neviens panaudotas anime, vistiek turėjo užtrukt susirinkt viską darbą from scratch. Žiūrėsma ką pasiūlysi daugiau.
                      Taigi mano pasirinkimas šakos C dvikovoje^^' Klipas: AMV.wmv



                      Šaka D.

                      Klipas: Painful_Friendship; [Abalys ]
                      Techniniai trūkumai: frame blending [00:09];
                      Kūrybinė pusė: Ritmo pojutis puikiai jauti kur kas turi keistis, bet ten kur būgnai greitesni, tie kadrai žiūris nešvariai. Beja o man patiko išreikšta gitara su tokiu kaip draugystės prisiminimo pojūčiu ane?.. ties dinamiškais vokalais labai jau užskaitau tą kamerą. Nors tiesa sakant pats klausydmas pastoviai jaučiau būgnus, bet čia pradžioje nes jie ten buvo vieni. 0.33 kadras nuvažiuoja šonan, nors šiaip …čia mano mėgstamiausia tavo darbo vieta Vėlgi daugumoj kas liečia cc, kontrastas vidurinėj darbo daly juoda/balta ir mažai kas matosi. Bei pabaigoj suprantu tą artistišką šviesos išsijungimą, kai po vieno overbright kadro sekantis eina su žemu, bet tas techniškai man nevisai patinka, jei vien dėl sync buvo daryta. Praleist kadrus su warm fade-out geriau.


                      Klipas: Get_Out; [Shurpik]
                      Techniniai trūkumai: pagrinde viską vaizdą gadino pastovus frame blending …
                      Kūrybinė pusė: Pirmas įspūdis labai geras. Pasirinktą atkarpą tikrai lengva, idomu žiūrėti, bei suprasti kas vyksta. Viskas čia paprasta, tvarkinga ir aišku. Sinchronas didelio nėra, kažkaip negalvoju, kad daug jo ir reikėjo. Kaip pagrindinis aspektas įvikiai, kas mane vertė žiūrėti toliau. Bet aišku ties 0.38 jau per silpnas poveikis priedainiui kaip ir visoje likusioje sekcijoj, nors nevisai taip galima sakyt, tiesiog tokie sutrikimai… kur atrodo norisi kažko ,bet nėra. Užčiaupt veikėjus būtų nebloga idėja, nors nevisai ir kliuvo.


                      Pasirinkimas šakos A dvikovoje Klipas: Painful_Friendship;
                      Nu tikrai painful decision. Get_Out klipas labai racionalus ir pabaigtas. Na bet Abalys visgi geriau perteikė dainą, taip sakant agresyviau. Paimant galvon, kad ir idėja nebuvo visiškai iš piršto čiulpta.

                      Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-09-03, 15:40. Priežastis: a šiaip gramatika
                      d9 || amvorg || amvazar'17

                      Comment

                      • Kazu
                        Lazy AMV Editor


                        • 2011 03 26
                        • 292

                        #41
                        Oh damn, dar rasau ;3; vien tik viena grupe man apie 1k+ zodziu uzima <_> tad please be patient <_> i will try to finish it today D:

                        Comment

                        • Squalleh
                          .MØNSOON.



                          • 2009 01 12
                          • 1892

                          #42
                          Kol rašau, štai laukiantiems šiek tiek motyvacijos:

                          Spoileris:

                          Comment

                          • Moon
                            Forumo ligonis


                            • 2007 04 25
                            • 583

                            #43
                            Autorius Squall
                            Kol rašau, štai laukiantiems šiek tiek motyvacijos:

                            Spoileris:
                            Not working ~.~

                            Comment

                            • Abalys
                              Nope!

                              • 2010 07 20
                              • 1136

                              #44
                              Autorius Squall
                              Kol rašau, štai laukiantiems šiek tiek motyvacijos:

                              Spoileris:
                              Oh sweet geezus lord! AW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!


                              EDIT: Už šią žinutę turbūt busiu žiauriai nužudytas savo merginos. Buvo malonu su jumis visais pabendraut...

                              Comment

                              • Miyata
                                Find your own sins, kid.



                                • 2008 01 09
                                • 452

                                #45
                                Autorius Squall
                                Kol rašau, štai laukiantiems šiek tiek motyvacijos:

                                Spoileris:
                                Butu geriau jai cia .gif butu ar video. O tai dabar jokie ten law of physics neveikia.

                                Comment

                                Working...