STARS! Varom!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Knives
    AZ rėmėjas

    • 2010 04 04
    • 240

    STARS! Varom!



    KAS TAI?
    1. STARS (Skaitmeninis tarpmiestinių AMV riterių susikibimas) – tai bandymas pristatyti AMVBattle sistemą pagrindiniame, idėjiniame lygmenyje Lietuvos publikai. Jeigu negirdėjote kas tai, (kuom tikrai abejoju) tai trumpas apibūdinimas būtų toks – tai turnyrinio tipo varžytuvės kuriose editoriai suskirstomi i šakas ir kovodami tarpusavyje kyla turnyrinėje lentelėje tol kol lieka vienas nugalėtojas. Šio tipo konkursai, kaip jokie kiti AMV konkursai, išsiskiria aktyvumu ir dinamiškumu.
    2. Kadangi taikome jį Lietuvos kūrėjams, padarysime keletą pakeiteimų nebūdingų AMVBattle sistemai, kurie atneš didesnį interaktyvumą net ir tiems, kurie iškrito.



    TAISYKLĖS
    1. Galiojančios AMVAZAR (credit to slicKrox) taisyklės: #2 #3 #4 #13 ir #14 (konkursui prasidėjus ši taisyklė bus aprašyta plačiau)
    2. Konkurse dalyvaus tik 8 dalyviai.
    3. Konkursui prasidėjus turėsite 5 dienas sukurti savo darbui. Sekantys etapai prasidės kitą dieną po balsavimo.
    4. Konkursinis darbas turi įeiti į 1-1,5min intervalą.
    5. Kiekvienas dalyvis užsiregistruodamas konkursui man į AŽ turi atsiūsti 5 dainas (tiesiog linkai į youtube). Viso taip turėsime 40 dainų baseiną iš kurio atsitiktinai ištrauksime kiekvienai kovai po dainą. Taigi rinkitės dainas kurias tikrai mėgstate, ir norėtumėte pamatyti su jomis sukurtą klipuką, arba, jeigu norite, galite išrinkti juokingas / sunkias dainas taip pakišdami koją kažkuriai šakai. Bet ta daina gali papulti būtent pokštininko šakai. (Tai tokia pati idėja kaip „The Quickening“. Mes manome, kad ji bus daug smagesnė nei dalijant žanrus. Tuo labiau, kad ir pati daina pusiau apibrėš žanrą)
    6. Dainos gali būti visaip editinamos - svarbu, kad daina turėtų tiek įžangą, tiek pabaigą.
    7. Darbus vertins 3 teisėjai kuriems bus suteikti vertinimo kriterijai. Pagal vertinimo kriterijus išrinktas stipresnis darbas iš šakos gaus 3 taškus. Viso teisėjai gali skirti 9 taškus. Taip pat darbus privalės vertinti ir dalyviai (išskyrus savo kovą). Jų balsas bus lygus 1 taškui. Susumavis taškus kiekvienos šakos laimėtojas susitiks su kitos šakos laimėtoju. Vertinimas truks vieną dieną. Iškritę dalyviai toliau gali balsuoti, bei skatiname rašyti atsiliepimus bei dalinti kritiką sekančių kovų darbams.(Manome tokia sistema bus interaktyvesnė ir smagesnė, nepamirškim, kad ir glaustesnė - tik tarp dalyvaujančių. Jokių žiūrovų balsavimų laukimo ir statikos. Sudalyvauji, pasirodai geriau – eini toliau, pasirodai prasčiau – gauni patirties ir patarimų, ir seki kovas toliau, aktyviai dalyvaudamas diskusijoje)


    INFO
    1. Viską koordinuosiu aš (taigi dainas siunčiate man; jei iškyla kokių problemų ar klausimų rašote man).
    2. Registracija vyksta nuo DABAR. Rašote čia arba į AŽ. Bet taisyklės nėra galutinės. Diskutuojame čia jeigu jos jums nepatinka.
    3. Konkursas prasidės kitą dieną po 8 dalyvių surinkimo. Jeigu ryt susirenka žmonės, pradedame jau poryt.
    4. Reikia ne tik dalyvių, bet ir teisėjų. Jeigu yra žmonių kurie tikrai nedalyvaus, bet nori padėti vertinti darbus būtinai parašykite. Reikia 3 teisėjų. Geriau būtų veteranai, kurie nesiruošia dalyvauti, bet bėdoje tiks ir ocassional AMV watcheris. Pats neteisėjausiu, nes būčiau kažkiek subjektyvus. Bet savo nuomonę būtinai parašysiu kiekvienam klipo autoriui.
    5. Gali būti kad praleidau kažką neįtikėtinai akivaizdaus, bet svarbaus. Rašiau greitai ir galvojimui nelabai buvo laiko. Nulinčiavimui nepritariu.

      Turnyrinė lentelė vizualiam šakų įsivaizdavimui (konkurso metu bus gražesnė):






    Dalyviai: Moon, Abalys, Edvis, Shurpik, Miyata, denix2, RespectTM, JaKeGirl, mdgzmustang (liko tik 0 vietų) (FINISHED!)
    Teisėjai: Squall, absurdas, DamnKazu (liko tik 0 vietų) (FINISHED!)



    TURNYRO PRADŽIA - 2012.08.24 18.00 LT laiku! (Tikėkimės)
    Paskutinis pakeitimas nuo Knives; 2012-08-24, 12:29.
Working...