"Self vs. Self" Pirmasis mep'as Lietuvoje baigtas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Zx-Shade
    digital existence



    • 2009 03 14
    • 725

    "Self vs. Self" Pirmasis mep'as Lietuvoje baigtas

    Self vs. Self


    2010-2011



    Taigi pagaliau po beveik vienerių metų prakaito liejimo, nervų tampymo ir tinginiavimo baigėme pirmajį Lietuvoje Mep'ą korį nusprendėm pavadinti dainos pavadinimu. Manau tai labai didelis Lietuvos amv kurėjų pasiekimas, kadangi kiek ankščiau buvo mėgintą susiburti ir organizuoti panašaus masto projektus jie dažniausiai o tiksliau visada būdavo užmiršti arba dėl kokių nors priežasčiu neužbaigti. Būtent dėl šių priežasčių prieš darydami šį projektą pranėšėm anime zonos bendruomėniai. Ir mūsų veiksmai pasiteisino. Laukiam jūsų komentarų, bei tikimes, kad jums patiks.




    Kūrėjai:

    0:00 - 0:45 kurėjas: Moon
    0:45 - 1:26 kurėjas: Zx-Shade
    1:26 - 1:54 kurėjas: Tryer
    1:54 - 2:37 kurėjas: knives
    2:37 - 3:19 kurėjas: Alexiukas
    3:19 - 3:45 kurėjas: denix2
    3:45 - 4:45 kurėjas: moon

    Daina: Pendulum - Self vs. Self feat. in flames

    2010-2011

    Žanras: Action

    Mep'ą organizavo: ZxShade, bei visi mep'o kūrėjai, vieni mažiau, kiti daugiau.

    Special thanks: Moon, jai ne ji šio mep'o turbut nebūtu.

    Mep - kas tai?
    Multi Editor Project, tai amv(anime music video) kurimas daugiau nei vieno žmogaus.

    Atsisiūsti aukšiausios kokybės galite iš čia.


    Mep'o siužetas by Moon(tiems kam atrodo, kad čia nėra jokio rišlumo ;D) :
    Seniai seniai, neatmenamais laikais zmones kovojo su demonais. Tais senais laikais zmones pasizymejo antgamtinemis galiomis del to sugebedavo siek tiek pasipriesinti. Ir vienas didvyris sugebejo nukariauti demonu karaliu ir isvadavo zeme nuo piktuju jegu. Taciau kai nebeliko su kuo kovoti, zmones pradejo kariauti vieni pries kitus. Ir nors zmonija technologiskai vystesi, bet nebelikus demonams zmogus silpo ir po tiekos metu pamirso visus savo antgamtinius sugebejimus. Sparciai besivystant technologijoms zmogus vis dar kariavo, turbut del to kad pasireiske jo tokia pirmykste prigimtis. Angelai stebedami kas dedas zemej, nusprende isikisti ir padaryti tam gala. Technologiju zmones buvo silpni palyginti su angelais, todel naudojo savo geriausius karo irankius - saunamuosius ginklus. Taciau jie buvo beverciai pries dangaus padarus. Taip bevykstant karui angelai po biski pereme virsu ir iszude daug zmoniu. Siais sunkiais laikais like zmones po truputi pradejo prisiminti savo pirmykscius antgamtinius sugebejimus, bet to neuzteko. Angelai nukove paskutini zmogu ir atejo kitokie, galbut tamsus, laikai.
    Del to mepas ir vadinas self vs self, nes zmones visad kariaus

    Greitu metu atsiras Linkomanijoi

    Spoileris:
    Mano komentaras:

    Na ką galiu paskyti. Kaip pirmas mep'as manau gavos visai neblogai. Žinoma buvo DAUG problemų, bet dabar galiu džiaugtis, kad išvis jį pabaigėm. Man asmeniškai patiko. Aišku matosi kokybės šuoliai ir skirtingi nesutampantys kurybos stiliai. Dėl savo gabaliuko esu nepatenkintas, nes nepavyko išsaugoti aukštos kokybės su kuria buvau padaręs. Netyčia ištryniau savo dalį tai teko iškirpti iš pirmo mep'o "eskizo". Iškart dabar matosi nublukusios spalvos ir nelabai gera kokybė.

    Šiek tiek šio mep'o istorijos mano lūpomis:
    Iš pradžių kuriant ėjosi viskas vos ne idealiai, bet paskui prasidėjo visos nesamonės. Abu su squall'u užsimanėm tuo paties gabaliuko ir nusprendėm padaryti battle, kas geriau padarys tas jį ir paims. Bebaiginėdamas nusprendžiau, kad veltui čia noriu kažką įrodyt ir palikau ta gabaliuką squall'ui. Paskui kai jau baiginejau antrajį pasiimtą gabaliuką, nusprendžiau apsižvalgyt kaip sekas kitiems. Reshef'ui buvo likę kurti vos kelias sec., ir jis sumanė niekam nieko nepasakęs kažkur nusimuilint(dar iki dabar neturiu jokių žinių apie jį o_o). Tad pradėjau ieškot kas jį perimtu. Likau aš su jau antra darama dalim, squall'as su mano dalim ir reshef'o paliktas gabakiukas. Kai jau buvau prie savo dalies darimo pabaigos, sugebėjau sugadinti HDD su visa savo info. That really pissed me off. Paskui dar paiškėjo, kad squall'as "netyčia" ar "tyčia"(who knows) ištrynė savo dalį. Tada jau galvojau, kad mep'ui visai p***. Va tada tai jau visi užsirovė, o įpač moon. Ji jau buvo baigus savo gabaliuka be jokių nesamonių, bet vistiek ėmesi gelbėti projekto ir pasiemė kurti jau antrą dalį. Aš po poros dienų susitvarkiau kompą, persirašiau programas ir ėmiausi darbo(jau 3 kartą visiškai per naujo). Perėmiau tą dalį kur buvau palikęs squall'ui ir vos vos kūriau. paskui atsirado knives ir maždaug per porą mėnesių moon dėka užbaigiau savo dali. Sujungiau dalis ir matėm pirmą rezultatą.Va, dabar sėdžiu 03:43 ir rašau šį aprašymą.
    Paskutinis pakeitimas nuo Zx-Shade; 2012-07-28, 16:23.
Working...