AMVAZAR 2010: Anime Muzikinio Klipo Konkursas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    AMVAZAR 2010: Anime Muzikinio Klipo Konkursas



    AMVAZAR2010: Anime Muzikinio Klipo Konkursas


    » Gal tau patinka video redagavimas / montavimas, anime, filmavimas ir netgi operatoriaus darbas? Tuomet jūs pataikėt čia! Muzika, veiksmas, drama, romantika, psichodelika, eksperimentika, anime, video kamera – įrankiai tavo ypatingajam miuziklui. Tau belieka tik pasirinkti ir maloniai kviečiame tave sudalyvauti!

    » Konkurso startas prasideda nuo šios temos paskelbimo, todėl jau dabar galit pasitelkti savo vaizduotę ir eksperimentuot, o jūsų darbų rinkimai ir balsavimas prasidės kitų metų vasario 20'ą dieną, kartu su finaliniu AZAR 2010 etapu (Anime Zonos Anime Rinkimai) ir baigsis vasario 28d. vidurnaktį, atsisveikinant su žiema ir pasveikinat pavasarį. Labai ačiū Daan'ui ir Killerbee už paramą, ir amidau bei AMVzona.tk už suteiktą techninę pagalbą, ir visus kitus už ne pirmą kartą suteiktą pagalbą. Konkurso nugalėtojas dovanų gaus ekstravagantiškąją ir tik prieš kelias savaites pasirodžiusią Black Rock Shooter -animation version- figūrėlę. Be dovanų ne liks ir antros, ir trečios vietos nugalėtojai. Prizai bus pristatyti paštu į bet kurį Lietuvos pašto skyrių. Norintys dalyvauti prašau skelbti ir registruotis šioje temoje arba el.paštu: amvazar@animezona.net. Pagrindinės konkurso taisyklės (Žalia spalva pažymėtos naujovės):


    Konkurso taisyklės:

    1) Jūsų AMV darbe gali būti panaudotas / panaudoti tik 2010‘ais metais sukurti / išleisti anime. Išimtis tik tiems anime, kurie 2010‘ais sulaukė pratesimą: kitą sezoną, OVA ar kitoje formoje. Pvz. kaip: One Piece, Fullmetal Alchemist Brotherhood ir t.t., tačiau jūsų darbe turi dominuoti 2010‘ų metų sezonas / serijos / pratęsimas. Išsamų 2010 anime sąrašą rasite AnimeZonoje arba AniDB:
    Ruduo (tik anime: 09-10), ŽIEMA (tik anime: 09 -10), PAVASARIS, VASARA, RUDUO, 2010 Metų Pabaiga.

    2) AMV darbe taip pat gali būti naudojama ir kita raiškos priemonė be anime, kuri gali sudaryti ne daugiau 25% viso AMV. (*Kitos raiškos priemonės: Multimedia kaip foto, video ir t.t. nesusijusios su anime.)

    3) Draudžiama naudoti per daug žiaurias ir atviras seksualines scenas. Gali būti panaudotos erotinės scenos iš hentai ar ecchi žanro anime, su sąlyga, kad per daug atviros ar žiaurios vietos turi būti cenzūruojamos.

    4) Autorius savo AMV darbe negali minėti savo slapyvardžio / vardo, o dainos ir anime pavadinimas gali būti minimas.

    5) Dalyvio klipe, nesvarbu kokiame intervale, privalo būti paminėti konkurso inicialai: AMVAZAR2010 - Mažesnis, didesnis, mažasis VHS ver. logotipų variantai. (Papildomas AnimeZona.net logotipas ar tiesiog užrašas taipogi galimas AZ logo.)

    6) Jūsų darbe negali būti jokie atsitiktiniai ar su muzikiniu klipu nesusiję subtitrai. Pagalbos ieškant Soft-sub anime video ar RAW versijos kreipkitės čia arba čia.

    7) AMV trukmė negali būti trumpesnė nei 1:30 ir ilgesnė, nei 10 minučių.

    8) Prasidėjus AMVAZAR 2010 balsavimui, Kovo 14-15'ą dieną, jūsų AMV darbas turi būti pristatytas min. 2 dienom anksčiau. Savo darbus įkelkite į www.mediafire.com, www.yousendit.com ar http://rapidshare.com/ ir atsiųskit amvazar@animezona.net

    9) Leidžiama minimali video kokybė ir video kodekai: XviD, Divx, H.263, H.264, o video formatai: AVI, MP4, MKV. Orientuokitės maždaug, kad išsaugoto video klipo ~ 15mb – minutė. Dėl teisingo ir kokybiško kodavo pagalbos rasite čia. Rezoliucija nežemiau ~640x___.

    10) Jūsų darbe nenorime matyti blogo "Aspect ratio", "Video interlace" ir projekto nustatymuose pasirinktos neteisingos rezoliucijos (nebent tai yra kūrybos dalis arba naudaujama daugiau nei vienas video su skirtinga raiška).

    11) Kiekvienas dalyvis gali pateikti tik vieną AMV darbą.


    12) Leidžiama siųsti ir seniau sukurtus darbus / nepremjerinius, kurie atitinka konkurso taisyklių.

    13) Dalyvis yra be perspėjimo pašalinamas už bandymą sukčiaut ar naudojant svetimos kūrybos AMV.

    14) Dalyviai laiške apie savo darbą taip pat turi nurodyti:
    a) Panaudotų anime pavadinimai.
    b) Panaudotos muzikos pavadinimas (atlikėjo vardas - dainos pavadinimas).
    c) Parašyti klipo pavadinimą, jeigu tokį sugalvojote.
    d) Laiške butinai turi būti paminėtas autorio slapyvardis, kadangi po konkurso jie visi bus paviešinti pradiniame puslapyje kartu su klipais.


    » Rašykit, jei turit kokių nors pasiūlymų konkurso atžvilgiu. Norintys dalyvauti prašau skelbti ir registruotis šioje temoje arba el.paštu: amvazar@animezona.net. Galutinis finalinis dalyvių skaičius priklausys nuo dalyvaujančių skaičiaus. Šio laikotarpio metu, iki konkurso darbų balsavimo gali būti įvykdyti dar nedideli nieko nenulemiantis pakoregavimai. Norintiems pasisemti kūrybingumo rekomenduojame apsilankyti praėjusių konkursų temose. Sėkmės kūryboje!






    Registruoti dalyviai: Zx-Shade, Moon, slicKrox, denix2, Alexiukas, Shurpik, Tryer, Squall, Hellsing_Lover, skystalker, Fullmetalamv, yomi_yomi, Xalya, RP_41, aKi, mdgzmustang, SonGoku, Gabzooka, IronSoldier, xorte, Sfinksaslt, Olasas, vytautas1313, Miyata, Kapone, RespectTM, BlossomOfTheFuture, black_leja, miharuse, Whitex, charke...
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-03-11, 22:39.
Working...