Sveiki. Taigi čia yra oficiali Somei Yoshiro AMV Konkurso gija. Pats renginys vyks Klaipėdoje.
Daugiau informacijos rasite čia.
Na o dabar konkrečiau apie konkursą..
Kadangi dabar beveik vienu metu vyksta nemažai amv konkursų [AZAR, Anime Nights, Big Contest], šiame konkurse nematytų ekskliuzyvų nelabai laukiu, bet jeigu tokie bus, tai autorius gali tikėtis papildomu tašku. Taip pat šįkart logotipas klipe - tai jūsu dalyvavimo biletas. Norisi kad autoriai bent tiek pastangu įdėtu dalyvaujant S.Y. AMV, nes be logotipo klipus nepriimsiu.
Taigi taisyklės:
• Gali dalyvauti bet kokio lygio autorius.
• Kiekvienas norintis dalyvauti rašo man privačią žinutę arba skelbia šioje temoje . Žmonės, rašykit tik su tematine antrašte, kad man būtų lengviau orientuotis savo pašto dėžutėje.
• Kiekvienas dalyvis gali pristatyti du darbus, bet tik jeigu vienas iš jų buvo kurtas tik šiam konkursui.
• Klipas GALI būti nepremjerinis, bet TURI turėti konkurso logotipą. Be jo darbus tiesiog nepriimsiu.
Klipo parametrai ir kodavimas.
• Laikas: 1min ~ 6min. (be titru.)
• Muzika: apribojimu nera, negalima naudoti is anime su kuriuo darot klipa.
• Anime: apribojimas tik lieciant Hentai/Guro, bet lengvas hentai/ecchi leidziamas, jeigu tai svarbi siuzeto/idėjos dalis. Taip pat anime turi būti BE SUBTITRŲ.
• Kodekai: XviD, DivX, H.263.
• Formatai: AVI, MP4, MKV. JOKIU WMV. MOKĖKIT NORMALIAI UŽKODUOTI SAVO DARBĄ!.
Logotipą paimam iš čia.
GALIMA UZDARYTI GIJA.
Daugiau informacijos rasite čia.
Na o dabar konkrečiau apie konkursą..
Kadangi dabar beveik vienu metu vyksta nemažai amv konkursų [AZAR, Anime Nights, Big Contest], šiame konkurse nematytų ekskliuzyvų nelabai laukiu, bet jeigu tokie bus, tai autorius gali tikėtis papildomu tašku. Taip pat šįkart logotipas klipe - tai jūsu dalyvavimo biletas. Norisi kad autoriai bent tiek pastangu įdėtu dalyvaujant S.Y. AMV, nes be logotipo klipus nepriimsiu.
Taigi taisyklės:
• Gali dalyvauti bet kokio lygio autorius.
• Kiekvienas norintis dalyvauti rašo man privačią žinutę arba skelbia šioje temoje . Žmonės, rašykit tik su tematine antrašte, kad man būtų lengviau orientuotis savo pašto dėžutėje.
• Kiekvienas dalyvis gali pristatyti du darbus, bet tik jeigu vienas iš jų buvo kurtas tik šiam konkursui.
• Klipas GALI būti nepremjerinis, bet TURI turėti konkurso logotipą. Be jo darbus tiesiog nepriimsiu.
Klipo parametrai ir kodavimas.
• Laikas: 1min ~ 6min. (be titru.)
• Muzika: apribojimu nera, negalima naudoti is anime su kuriuo darot klipa.
• Anime: apribojimas tik lieciant Hentai/Guro, bet lengvas hentai/ecchi leidziamas, jeigu tai svarbi siuzeto/idėjos dalis. Taip pat anime turi būti BE SUBTITRŲ.
• Kodekai: XviD, DivX, H.263.
• Formatai: AVI, MP4, MKV. JOKIU WMV. MOKĖKIT NORMALIAI UŽKODUOTI SAVO DARBĄ!.
Logotipą paimam iš čia.
GALIMA UZDARYTI GIJA.
Comment