Prašau nerašyti tokių vėjų iš kurių čia po to eilinį kartą vyksta ilgas pylimas iš pilno į kiaurą. O gal tau priminti kokia AMV komisija buvo AnimeParty surengtame renginyje ir kokį darbą jie išrinko geriausiu? ...kai geresnių buvo matyt tiesiog per akivaizdu?Na jau, aš pats asmeniškai pažinojau ~5‘is tikrai labai patyrusius kandidatus dalyvauti šiame renginyje, kurie yra visa galva aukštesni už mane. Tik ne visi iš tų profesionalesnių dalyvių pateikė savo darbus. O antras dalykas, jei nebus gerų darbų, į kuriuos galima lygiuotis, tai kokio išvis progreso galima tikėtis ateityje? Smagu, kad nors vienas galvoja teisingai. Į linkomanija bus tikrai įdėti geriausi darbai, kai konkursas pasibaigs.
Labai prašau, kad čia vyktų diskusijos tik apie dalyvaujančius darbus.
Taigi, radau išeitį, kaip išvalyt šią temą nuo nedidelio Off-Topic ir išsaugot dalį tu diskusijų, kurios vyko dėl konkurso organizavimo. Norėčiau paminėt, kad viskas (organizavimo metodas, dalyviai, balsavimo ir skelbimo būdas) buvo paskelbta prieš beveik tris mėnesius ir iki šiol nesuprantu, kodėl kai kas per tuos mėnesius nesugebėjo kažką pasiūlyt kitaip?
Taigi, visi nusiskundimai dėl organizavimo ar pasiulimai ateičiai keliauja čia. O ačiū, už tą mano manimu visai nereikalingą diskusiją, kuri jau yra perkleta būtent ten, galit padėkot catbuster ir piccosan.
Taigi, radau išeitį, kaip išvalyt šią temą nuo nedidelio Off-Topic ir išsaugot dalį tu diskusijų, kurios vyko dėl konkurso organizavimo. Norėčiau paminėt, kad viskas (organizavimo metodas, dalyviai, balsavimo ir skelbimo būdas) buvo paskelbta prieš beveik tris mėnesius ir iki šiol nesuprantu, kodėl kai kas per tuos mėnesius nesugebėjo kažką pasiūlyt kitaip?
Taigi, visi nusiskundimai dėl organizavimo ar pasiulimai ateičiai keliauja čia. O ačiū, už tą mano manimu visai nereikalingą diskusiją, kuri jau yra perkleta būtent ten, galit padėkot catbuster ir piccosan.
Comment