AMV – AZAR 2008: Startas -> Pabaiga

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    #46
    Autorius catbuster
    Tas darbas yra ......, jis net posta redagavo kai kazkas parashe turbut, kad jo darbas tas

    O kvailiausias dalykas tas, kad jis yra teisejas ir organizatorius, tai kaip po velniu jis gali dalyvauti... cia yra visishka nesamone... o jei ir norejo parodyt savo darba kaip uz organizatoriu jis neturetu buti balsavime, tai va viskas ka norejau pasakyt.
    Prašau nerašyti tokių vėjų iš kurių čia po to eilinį kartą vyksta ilgas pylimas iš pilno į kiaurą. O gal tau priminti kokia AMV komisija buvo AnimeParty surengtame renginyje ir kokį darbą jie išrinko geriausiu? ...kai geresnių buvo matyt tiesiog per akivaizdu?
    Autorius piccosan
    todel manau kad jam, kaip specialistui derejo paziureti kokio lygio zmones cia eina.. Ir ivertitni,ar pateikti darbai gali varzytis. Jis ta galejo , ne kaip kiti konkursantai, o tai , mano manymu, galima traktuoti kaip nesazininguma. Net ir nezinanrt detaliu.
    Siap ar tep, tikejausi kad suprasit mano nezymu komentara apie jo mad skillz ir nesazininguma ir pasakysit "na taip jis profas, bet ka cia bepadarysi", juk padejau smaila, siuo atveju nerodanti sarkazmo o tiesog pastebejima..
    bet kazkas sugalvoju uzvesti dialoga, ir dar su patarimais.
    Na jau, aš pats asmeniškai pažinojau ~5‘is tikrai labai patyrusius kandidatus dalyvauti šiame renginyje, kurie yra visa galva aukštesni už mane. Tik ne visi iš tų profesionalesnių dalyvių pateikė savo darbus. O antras dalykas, jei nebus gerų darbų, į kuriuos galima lygiuotis, tai kokio išvis progreso galima tikėtis ateityje?
    Autorius Mplius
    O į linkomaniją manau sumesti reikia tada, kai pasibaigs balsavimas ir bus galima parašyti amv autorius. Tai tiek mano nuomonės
    Smagu, kad nors vienas galvoja teisingai. Į linkomanija bus tikrai įdėti geriausi darbai, kai konkursas pasibaigs.


    Labai prašau, kad čia vyktų diskusijos tik apie dalyvaujančius darbus.

    Taigi, radau išeitį, kaip išvalyt šią temą nuo nedidelio Off-Topic ir išsaugot dalį tu diskusijų, kurios vyko dėl konkurso organizavimo. Norėčiau paminėt, kad viskas (organizavimo metodas, dalyviai, balsavimo ir skelbimo būdas) buvo paskelbta prieš beveik tris mėnesius ir iki šiol nesuprantu, kodėl kai kas per tuos mėnesius nesugebėjo kažką pasiūlyt kitaip?

    Taigi, visi nusiskundimai dėl organizavimo ar pasiulimai ateičiai keliauja čia. O ačiū, už tą mano manimu visai nereikalingą diskusiją, kuri jau yra perkleta būtent ten, galit padėkot catbuster ir piccosan.

    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-23, 13:44.

    Comment

    • LadyofTheDarkSky
      Naujokas
      • 2008 12 10
      • 22

      #47
      joa, slicKrox tikrai padekot noreciau, nes jau net nesinorejo list i tema del off-top'o :dizzy: dekui ir dar uz organizavima kitais metais butinai lauksiu AZAR'o jokiu nusiskundimu, viskas tik fainai

      Comment

      • Silvestras
        Rimtas forumo narys



        • 2008 04 18
        • 162

        #48
        Koks įdomus konkursas gavosi, tikrai apsidžiaugiau pamatęs visus tuos AMV, patiko daugelis. Nesu glaudžiai susijęs su AMV kūryba, nepasižymiu itin profesionaliu ir išsamiu supratimu, bet išsakysiu ir savo nuomonę. Nuobodžiausias ir mažiausiai užkibęs (nedažiūrėjau) pasirodė True Tears, nuo jo tuose pačiuose kriterijuose neatsilieka Blade of the Immortal, RE - Degeneration ir Chaos; Head. O labiausiai patiko Tsubasa Tokyo Revelations, maloniai ir visiškai lengvai susižiūrėjo + kaip reikiant patiko, dabar irgi anime siusiuos.Kara no Kyoukai (labai originaliai susuktas AMV, iškart jaučiasi kūriančio žmogaus aukštas kalibras, techniška AMV kūrimo puse šis darbas pralenkia visus ), DMC (kad jau toks anime, suprantat koks, tai ir AMV mano akyse tiesiog negalėjo būti /atrodyti kitoks), Hellsing Ultimate (dar vienas originalus darbelis, gražu ir kraupu, kaip ir turėtų būti, tik daina ta nusibost spėjo jau, prisiklausiau belaukdamas Watchmen release'o treileryje ir klipuose, tačiau kaip jinai tinka Hellsing'ui!! ) - viskas tai gražu ir daug daugiau, bet toks jau tas skonis, niekuo nepapirksi, taigi Tsubasa Tokyo Revelations. Keista, Ef AMV nelabai patiko, gal nepapirko ta black/white struktūra. CG/R2, monotoninis kažkoks, visas tas action ir energingumas perdėtas tik kai kuriais momentais pražysta akyse, bet bendrai iš tokio kalibro anime (+ dviejų sezonų) įmanoma buvo išspausti daugiau, mano nuomone. Blassreiter - AMV šioks netoks, nieko gylaus, just random darbelis aitinkamame lygyje. Soul Eater pas mane dalinasi taip ir nenuspręsta 2 - 4 vietą tarp Kara no Kyoukai ir Hellsing'o, kaip pasirodė buvo įdėta pastangų ir buvo ruošiamasi kažka tai daryti su originalesne mintym, daugmaž tas ir gavosi, šis AMV man visiškai į savitą anime pristatymą panašus. Taip jau supanašėja su kokio filmo treileriu, gražu ! Dėl lietuviško garso takelio pagirtina, bet deja rimtesni ir labiau sukomplektuoti anime išstumia šį variantą iš pretendentų sąrašo. Tai absoliučiai nuostabus, teigiamus įspūdžius paliekantis konkursas. Laukiu ateities, kai visų lygis kils aukštyn ir turėsime daugiau perspektyvos su intriga.

        Comment

        • 2x2
          Ir bulvės vėl žydės!
          • 2007 12 17
          • 21

          #49
          I sekmadienio ir pirmadienio lygas darbu neskirsciau, saunausi pasirode, teisingiau sakant nebuvo nuobodu ziurint ir nesinorejo prasukti (kaip ir daugeliui) Soul Eater - Persia Eater bei Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground.

          Comment

          • bithuthe
            Last Frame Studio



            • 2003 11 14
            • 399

            #50
            Kadangi labai vertinu sinchronizaciją, tai buvo kraupu, kai daugelyje amv jos nesugebėjote padaryt.

            Galiausiai išsirinkau 3 dėmesio vertus ir 1 finalistą:
            Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground
            [Bene] geriausiai padarytas darbas. Puikiai susilieja vaizdai/kadrai su beat'u.[atleisk, kad ne tave pasirinkau geriausiu]
            Soul Eater - Persia Eater
            Įdomi pateikimo įdėja, nors neoriginali (turiu galvoj, kad "ne pirmas išradai dviratį"). Man tai visai nesutrugdė to trailer'io ilgumas, žinant, kad tai ne filmas, o amv ir trailer mišinys.
            Detroit Metal City - Death Meta
            Pradžioj gerai jaučiasi sinchronizacija, bet į galą visai susilpnėja, tas Krauzerio lipsing'as kažkoks jau *feee* buvo. Vietomis, tai tikrai matėsi, jog norėta vaizdą suderint su dainos žodžiais, bet kažkaip nelabai pavyko. O šiaip, DMC + Manson gerai suėjo.

            Ir galiausiai my favorite
            Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over
            Patiko, jog muzika dera su vaizdu. Ypač patiko jog amv turi scenarijų, jog nėra padrikų be ryšio vaizdų. Sužavėjo fighting scenos suderintos su ekspresyviu priedainiu.
            Žodžiu, trumpai tariant - čia vienas iš tų amv, kurį pažiūrėjus norisi lėkt ir siųstis ten panaudotą anime.

            Belieka tik laukt kt savaitės ir sužinosiu kas sukūrė mano favoritą

            Comment

            • Endži
              Narys

              • 2008 07 10
              • 43

              #51
              Taigi, ilgai dvejojau dėl 4 ir 7, bet visgi pasirinkau 4. Visu pirma AMV/Treilerio pačio AMV 'muzika/žodžiai' papildo vaizdą, nesikerta, ten ne vien žiūrova pagauna ant ritmo ir gražių paveiksliukų bei technikos. Be to 4 yra stiprus tarpusavios muzikos ir vaizdo/minties sąryšys. Kas be ko, AMV padarytas tvarkingai, kruopščiai ir atsakingai. Tad manau, kad 4 yra kiek aukščiau už 7. ^^



              >>>slicKrox:
              http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3015
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-23, 11:47.

              Comment

              • Sharp_katana
                Stebėtoja

                • 2007 02 28
                • 147

                #52
                Balsavau už ,,I Don't Love You". Kodėl? Pirma - muzika ir anime puikiai atitiko. Juoda - balta man atrodo yra pačios tos spalvos emocijoms įkūnyti, ir jokios melancholijos čia nematau (no offence biganimefan ). Taip ir pačiu anime susidomėjau
                Kara no Kyokai - ,,Burn it to the Ground"... Gerai (man Nickelback patinka ), tačiau kaip minėjo Squall - daina sau, mintis - sau... Šiaip pats darbas geras, kadrai parinkti tikrai įdomūs, muzika - rock'as, kaip ir turi būt tokio anime žanrui.

                Comment

                • slicKrox
                  Catching some Zzzzs...




                  • 2012 08 01
                  • 2161

                  #53
                  Sutinku, aš taip pat nesitikėjau išvysti tiek daug neblogų darbų. Visuose darbuose matosi, kad buvo stengtasi ir bandoma, malonu tai matyt ir labai pagirtina už pastangas.

                  1) True Tears - 9 crimes: Daina ir anime puikiai parinkti, bet labai jau, labai jau silpnai viskas susinchronizuota tarpusavyje.

                  2) Resident Evil: Gavosi nors ir eilinis veiksmo AMV, be jokių staigmenų, bet galima pagirti kaip tuo paprastumu sugebėta išsiversti ir padaryti visai pusėtiną AMV.

                  3) Code Geass - Best of You: Mane taip pat pradžia labai įtraukė, o likusios AMV dalies pateikimas šiek tiek nuvylė. Neišnaudotas dainos ir anime potencialas. Duosiu patarimą, kad geriau nesirinkti visiems jau taip gerai žinomą dainą, kuri taip pat yra panaudota daugelyje garsių AMV, kadangi tas išskirtinumas automatiškai gali pakelti autoriaus darbą keliais laipteliais aukščiau.

                  4) Soul Eater - Persia Eater: Na, AMV traileris kaip traileris, nei atimsi, nei pridėsi, tačiau sustyguota viskas tikrai labai šauniai ir profesionaliai, bet sužavėt ar įtraukt kažkuo daugiau nesugebėjo.

                  6) Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over: Mane taip pat po šio AMV labai patraukė pažiūrėt šį anime, o ir CLAPM stilius man labai patinka. Viskas iš ties labai šaunu, bet techninė bazinė dalis silpna, kur daug kur tiesiog trūksta elementariu svarbių perėjimų, sinchronizuojant garsą su vaizdu.

                  7) Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground: Smagu, kad AMV nepaleidžia iki paskutinės minutės, o ir staigi pabaiga manau buvo kaip tik. Sutinku, TV synth efektų buvo gal ir per daug, bet tai, kaip ir kur jie buvo panaudoti tikrai nemaišė. Svarbiausia, kad su jais nepersistengta.

                  8) CHaos Head - Buried Alive: Matosi, kad buvo mėginama išgauti tikrai neblogą idėja: depresovą AMV atmosfera, bet pritruko įvairovės ir taip pat patirties stoka sinchronizuojant garsą su vaizdu.

                  10) Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You: Vienas iš geriausių darbų šiame renginyje. Tiek techninė tiek kitoji AMV dalis yra puiki. Gal tai jau ir buvo minėta, bet savotiškas spalvų žaismas ties kulminacinėm vietom tikrai gal būtų davę daug didesnį efektą. Tačiau, vis dėl to prabalsavau už šį darbą, nes yra jame keletą vietų kur tave taip ir įtraukia į vidų beklausant ir bežiūrint (tikrai vienoje vietoje net oda pasišiaušė įsijautus į tuos vaizduojamus jausmus, vaizdus, muziką), kaip ir priklauso geram savotiškam miuziklui.

                  11) Resident Evil – Degeneration: Tikiuosi autorius nesupyks, bet tai turbūt vienintelis darbas, kuris tautiškai sakant, yra padarytas tiesiog iš lempos, kur visiškai niekas prie nieko nesiriša. Tikiuosi autorius neiįisžeis ir ateityje galima bus sulaukti tobulesnių darbų.

                  13) Hellsing Ultimate: Labai pagirtina vien tuo, kad buvo parinkta tikrai labai tinkama ir retesnė daina, ką padaryti nėra jau taip ir paprasta kaip gali pasirodyt iš pirmo žvilgsnio. Kažkas rodos jau minėjo, kad efektai čia nelabai tinkamai parinkti, tų „Disco Style“ efektų, manau, čia tikrai nereikėjo, kurie tik sugadino visą atsmoferą. Idėja gera, bet pritruko šiek tiek daugiau patirties, kad techninė darbo pusė būtų lygiai tokia pat šauni, bet kaip naujokui, tai tikrai šaunus darbas.

                  Visuose kituose darbuose, kurių nepaminėjau, kaip ir nebuvo ko pridurti. Labiausiai juose truko patirties tinkamai sinchronizuojant audio ir video tarpusavyje.
                  Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-23, 16:18.

                  Comment

                  • Lucion666
                    Forumo maniakas

                    • 2007 04 08
                    • 430

                    #54
                    Autorius slicKrox
                    13) Hellsing Ultimate: Labai pagirtina vien tuo, kad buvo parinkta tikrai labai tinkama ir retesnė daina, ką padaryti nėra jau taip ir paprasta kaip gali pasirodyt iš pirmo žvilgsnio...
                    Visuose kituose darbuose, kurių nepaminėjau, kaip ir nebuvo ko pridurti. Labiausiai juose truko patirties tinkamai sinchronizuojant audio ir video tarpusavyje.
                    Aš animei iš kurio kūriau, pačią dainą rinkau ~ 4 valandas

                    >>>slicKrox:
                    Tau gerai, o aš savaitę.
                    >>>L666:
                    Jei nepaslaptis, kiek laiko kūrei savo amv? =)
                    >>>slicKrox:
                    Sunku nusakyt valandas, bet po truputi, vieną vakarą ilgiau, kitą trumpiau, ne kiekvieną dieną, ~ per 45'ias dienas.
                    >>>L666:
                    Čia rimtai tiek skyrei amv savo? O.O aš saviškiam tik maždaug apie parą, jei sudėjus... vieną vakarą kokias 4, kitą 3, kitą 4... ............ ir galiausiai per 3 h. padariau intro ir klipo pabaigos 1 min, kuri nusivažiuoja ne į temą =))) Čia be dainos rinkimosi laiko, kuris užimtų kaip ir sakiau ~4 h. =))
                    Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-02-23, 15:39.

                    Comment

                    • Squalleh
                      .MØNSOON.



                      • 2009 01 12
                      • 1892

                      #55
                      na gal nedarykim rinkimus i nominacija "ilgiausi dainos rinkimai"? (((:
                      jei jau uzejo tema, tai as rinkau daina nuo sausio, dar nezinodamas kad cia azar vyksta jau. taip jau sutapo viskas ^^'

                      Comment

                      • Lucion666
                        Forumo maniakas

                        • 2007 04 08
                        • 430

                        #56
                        Lucion666 VERTINIMAS :P >^,^<

                        Nieko asmenisko, cia tik mano nuomone ||| paskaite, ivertine ir dar karta perziureje amv's, pamatysite daugiau -_-'
                        Tiems amv, kuriu minusu ar pliusu as neminejau, reiskias 5% galimybe, kad nepastebejau/ neissiskyre is kitu / nebuvo prasmes dar kazka rashyt

                        1) True Tears - 9 crimes
                        a)Nepatiko žiūrėti pradžią, nes apie 30 sec. rode kaip main charas kazkur padejes galva ziuri i mane, galiausiai rodo kita, letai plaukianti vaizda...
                        b)3-5 sec. blogas lupu deliojimas pagal muzika.. (pacioj amv pabaigoj lipsynth'as isviso nepataiko i takta :/)
                        c)gana nuobodokas amv(bet ka padarysi, jei jau tokia daina ^,^ > ji tave isteisino)
                        d)to editor patarimas>>>>> tarp vaizdu naudok ne juoda spalva, o pati vaizda.. is A i B be juodos spalvos;

                        2) Resident Evil
                        a)patiko intro(ismokyk ir mane tokius su AE ^,^)
                        b)blogi perejimai(kai kuriose vietose perejimai net ne pagal muzika, o siaip synchro geras)
                        c)nebuvo nieko uzkabinancio

                        3) Code Geass - Best of You
                        a)jei bus dar vienas bandymas lipsynth, uzskaitysiu kaip minusa
                        b)matosi, jog efektai panaudoti be patirties, ir del to gaunasi prastas vaizdas
                        c)truxta patirties ir su perejimais
                        d)Matosi, kad labai stengeisi su synchro ir galiu pasakyti tau pavyko
                        e)daina labai kabinanti, ir pats amv, kadangi yra punktas [d], iseina kabinantis
                        0.36 sec. vietoj reikejo ir palik ta juodesne vieta kaip fullscreen, butu graziau iseje

                        4) Soul Eater - Persia Eater
                        a)kai kuriose vietose, norejosi ne tik isgirsti, o ir pamatyti(sounde kalba, video kazka kita rodo 33sec.)
                        b)nepatiko juodos spalvos ir zoom perejimai > pabodo ir paskaudo akis :/

                        5) Blassreiter - One Good Reason
                        a)labai neiprasta muzika
                        b)52-54 sekundes, kai video kalba, muzika - groja, galima isbraukti is amv, nes sios 2 sec. beprasmes
                        c)ehm... ne per ilgi kadrai kai kur? 1,40-1,50~~~~, jokios syncro, jokiu efektu, jokiu sutapimu su muzika
                        d)bendras ispudis >> kazkiek pastangu/laiko, amv gan prastokas :/

                        6) Tsubasa Tokyo Revelations - Red Already Over
                        a)Labai patiko keli synchro variantai
                        b)Truksta efektu, kurie nustulbintu ziurova
                        c)Gaila merginos ;(


                        7) Kara no Kyoukai - Burn it to the Ground
                        a)Nesupratau prie ko ta merga intro
                        b)Ziauriai geras synchro islieka visame amv
                        c)gera grafika(cia jau anime pliusas)
                        d)per visa amv maciau kokias 4-6 ziurova stulbinancias vietas(matosi bendravimas su ziurovu )
                        e)Nepatiko bad Tv effektai.. jie gerai, bet kai jie sudaro gana nemaza dali amv, as pasigedau kitokiu effektu tose paciose vietose(tiesa sakant monotoniskas efektas, nes pastoviai su tuo paciu garsu reaguoja taip pat)
                        f)gera vieta 1,49-1,51 kai vaizdai nera vienodi
                        g)Staigi pabaiga = PUIKU

                        8) CHaos Head - Buried Alive
                        a)Nepatyres efektuose
                        b)synchro... NERASTA
                        c)Labai nuobodus
                        d)atsiprasau, negalejau ziuret, prasukau minute
                        e)vis gi >> beprasmiska ziureti, (labai atsiprasau amv kurejo)

                        9) Blade of the Immortal - DmfD
                        a)Kaip speju pasleptos minties nera
                        b)Nepavyko tau lipsynth ir pilnas synth
                        c)Nepastebejau NEI VIENO efekto, ko tikrai reiketu action amv(man nuomone)

                        10) Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You
                        a)Kabinanti daina ir "jausmingai" sukurtas klipas, creatoriaus pastangos
                        b)Tarp bugnu tikejausi nusviesejimo||||| tiesa sakant, keli buvo...tik veliau, bet tikejaus daugiau
                        c)1,51-1,54 butu atrode gerai, jei ekranas butu padalintas i dvi puses kaire|desine nejudant.
                        d)matosi profesionaliskumas
                        e)labai patiko ~1,56-1,57 s. vieta
                        f)TIKRAI YRA IDEJA

                        11) Resident Evil - Degeneration
                        a)Grazi pradzia (apie 8 pirmos sekundes) >>> patiko
                        b)BLOGAS lipsynth
                        c)truko efektu
                        d)Tiesa sakant >> nemaciau rysio tarp muzikos ir video

                        12) Detroit Metal City - Death Metal
                        a)Pradzia su mintimi, bet yra en. k. klaidu, matyt, per skubejima 8)
                        b)Patiko zoom'ai
                        c)Nepatiko ~39 sekunde, kai muzikoj brauke, o video tik kazka iskirpinejo... jokio uztrauktuko ne nebuvo =)
                        d)Patiko fun vietos
                        e)kelios vietos su netinkamais efektais
                        f)1,38 min nepatiko efektai
                        g)1,47-1,49 min velavo tekstas
                        h)Labai geras synchro jauciasi iki ~2 minutes, paskuj vietomis nerasta/prastas
                        i)1,24 sekundej anksciau laiko lipsynth, bet baigiasi gerai
                        j)2,56 ir 3,35 min panaudotas netoks efektas ir tikrai jis ispudzio nesuteikia :/
                        k)matosi, kad pati pabaiga padaryta nekokybiskai ir layer uzlenda ne ten kur reikia, ant TV krastu

                        13) Hellsing Ultimate
                        a)efektai panaudoti nevietoj(bangos, elektros kabelis/zaibas)
                        b)2,03, 2,06, 2,22(ehm cut:?), prastas efektas
                        c)Liudnas amv ;(

                        14) Detroit Metal City / Hellsing OVA – Budelis Grįžta
                        a)Prasta grafika
                        b)1,05-1,09 muzika selo, video reakcijos=0
                        c)geras synchro
                        d)Ar tai buvo originali pabaiga ar iskirpai patingejes dakurti?
                        Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-02-24, 20:49.

                        Comment

                        • Daan
                          Administratorius

                          • 1998 10 30
                          • 176

                          #57
                          Vėlgi sukčiavimo atvejis balsavime, o būtent už "Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You ", buvo ištrinti 22 vartotojai.
                          Užsiregistruoja, patvirtina savo sąskaitą, nubalsuoja, atsijungia - užtrunka 2-7 min ir prie kito vartotojo kūrimo kelių dienų bėgyje.
                          Siūlau išvis šalinti šį darbą už tokius sukčiavimus.

                          Comment

                          • Dwesk
                            Rimtas forumo narys

                            • 2008 12 27
                            • 162

                            #58
                            Autorius Daan
                            Vėlgi sukčiavimo atvejis balsavime, o būtent už "Ef ~ A Tale Of Melodies - I Don't Love You ", buvo ištrinti 22 vartotojai.
                            Užsiregistruoja, patvirtina savo sąskaitą, nubalsuoja, atsijungia - užtrunka 2-7 min ir prie kito vartotojo kūrimo kelių dienų bėgyje.
                            Siūlau išvis šalinti šį darbą už tokius sukčiavimus.
                            Na taip..aš irgi pastebėjau, kad staigiai prisirinko balsų Ef , jei tai tiesa tai:
                            Keep it up cheaters DDD

                            Comment

                            • Lucion666
                              Forumo maniakas

                              • 2007 04 08
                              • 430

                              #59
                              Yesssss.... dar kazkas viena balsa damete link DeathMetal jega ^,^... Tik nesuprantu vieno, kuo Jums taip nepatiko amv? =)

                              Comment

                              • NeeLkun
                                will f*uck for a cookie
                                • 2009 02 26
                                • 4

                                #60
                                Autorius Dwesk
                                Na taip..aš irgi pastebėjau, kad staigiai prisirinko balsų Ef , jei tai tiesa tai:
                                Keep it up cheaters DDD
                                mhhhmmm... kaikuriem neidomu forumuose taip sedet, tai reginas kad balsuot galetu keleta ju pazystu...

                                Comment

                                Working...