FireBoyAMV kuryba
Collapse
X
-
-
Dėkui aKi, pagaliau nors vienas detaliai paaiškino. Ačiū iš dalies galiu sutikt, įsivaizduoju kaip tau žiūrisi, bet vėlgi skonio reikalas Youtubėje turiu 1700 fanų, kuriems tai patinka, nemesiu tokio stiliaus, vien dėl to, jog keliems žmonėms užkliuvo, bet už tokias pastabas dėkoju, kitą kartą vengsiu klaidų iš techninės pusės.Comment
-
Jesus Fucking Christ. Iš kur aš traukiu žodžius. Tu rimtai? Leisk man tau padėti. Minėjai laiką.
O aš žinau kiek jis laiko praeditino, nes skaičiau jo OP.
Dabar supranti kodėl vietoj žodžio laikas, parašiau žodį metai? Negaliu patikėti, kad žmogus gali būti toks kvailas - tai prašyčiau nebetrolinti, nes čia mažiausiai tinkama vieta tam.
Viskas veikia taip, kad neišsigalvoji nesąmonių. Nuo pat pradžių niekas neturėjo problemų su tuo, kad tau tai patinka. Perskaityk praeito posto pabaigą, jeigu dar nedalingavo.Comment
-
No no... srsly! Iš kur tu dabar ištraukei, kad aš siekiu uždrausti ASMV ir visus kitus amv sub-žanrus???
O gal geriausia... išvis... užteks šio nonsense b.s! Nefloodinam temos, nes jau gaunasi off-topic.Comment
-
Yra taip AMV galima kurti su sava istorija, bet tada tai tampa storyline, ir savaime virsta ASMV, juk ASMV ne vien dėl garsų ir subtitrų pavadintas. Nepatinka tas ? Eikit aiškinkitės su LoosecontroiPL, kuris reformavo sistemą. Kad kelis darbus pakūrėte nereiškia, jog esat veteranai, man rinktis ar jūsų klausyt ar AMV evoliucionieriaus bei šio žanro pradininko...Comment
-
Dėkui aKi, pagaliau nors vienas detaliai paaiškino. Ačiū iš dalies galiu sutikt, įsivaizduoju kaip tau žiūrisi, bet vėlgi skonio reikalas Youtubėje turiu 1700 fanų, kuriems tai patinka, nemesiu tokio stiliaus, vien dėl to, jog keliems žmonėms užkliuvo, bet už tokias pastabas dėkoju, kitą kartą vengsiu klaidų iš techninės pusės.Comment
-
Yra taip AMV galima kurti su sava istorija, bet tada tai tampa storyline, ir savaime virsta ASMV, juk ASMV ne vien dėl garsų ir subtitrų pavadintas. Nepatinka tas ? Eikit aiškinkitės su LoosecontroiPL, kuris reformavo sistemą. Kad kelis darbus pakūrėte nereiškia, jog esat veteranai, man rinktis ar jūsų klausyt ar AMV evoliucionieriaus bei šio žanro pradininko...
"SMovie!" - dabar žmonės žinos, kad tai "Storyline Movie!". Tarsi prieš šitą "S" raidė, filmai neturėjo storyline. Vadinkim gal daiktus tikraisiais vardais? AMVWV (AMV with voiceovers) arba AMVWS (AMV with subtitles), AMVST (AMV sub-par trailers) arba visų jų mišiniu. Tiesiog...
It just blows my mind.👍 1Comment
-
AMV galima kurti su sava istorija, bet tada tai tampa storyline, ir savaime virsta ASMV, juk ASMV ne vien dėl garsų ir subtitrų pavadintas.Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2012-08-27, 01:48. Priežastis: UPD: Ahah, kartu su Knives beveik ta pati parašem (:Comment
-
-
Tu gal nieko neklausyk, susirink faktus ir mastyk už save. Pažiūrėk youtube'je kiek Rebecca Black turi subscriberių. Hard enough? Žodžiu, jau į kvailus vandenius pradėjai leistis. Tai žlugęs, kvailas nukrypimas, kuris su laiku praeis. Pavadinimas net kreivas, tai tas pats kas pridėti "S" raidę prie "Movie".
"SMovie!" - dabar žmonės žinos, kad tai "Storyline Movie!". Tarsi prieš šitą "S" raidė, filmai neturėjo storyline. Vadinkim gal daiktus tikraisiais vardais? AMVWV (AMV with voiceovers) arba AMVWS (AMV with subtitles), AMVST (AMV sub-par trailers) arba visų jų mišiniu. Tiesiog...
It just blows my mind.
p.s. nuo movie ir music video didelis skirtumas. labanaktis (cia ne izeidimas, rimtai einu miegot xD)Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2012-08-27, 02:20. Priežastis: Specialiai tau yra sukurta knopkė pranešimo taisymui bei pildymui. Nauduokis ją.Comment
-
Visiskai uzfloodinom fireboy tema....manyciau reiktu sukurti atskira tema "amv apraiskos" ar kazkas panasaus ir ten perkelti visa sita diskusija apie visus nonsensus... cuz i dont see any difference between amv ir asmvComment
-
Jūs geriau to pačio šūdo nemalę apie ASMV ar subų neskaičiavę, pakomentuotumėt pačius video vienu postu, tai nors nebūtų beprasmiškos diskusijos užvirę, nors Knives ir pakomentavo Fireboy darbus, bet su tuo "ASMV" tokią kvailą diskusiją užvirė, kad poto visi pamiršot apie ką tema. O Kazu nepavydėk, kad 200 subų už tave daugiau turiComment
-
Niekam tavo stilius nekliūna ir niekas tau nenori uždrausti kurti savaip. Jei gauni pakankamai publikos dėmesio kurdamas tokio tipo AMV, tai puiku. Tiesiog mes matom, kad nebūdamas pradinukas AMV kūrime galėtum įtikti ir tai publikos daliai, kuriai patinka kitokie AMV. Bent man būtų įdomu susilaukti "tokio kaip mes mėgstam" tipo amv iš tavęs. O ir nejaugi pačiam nebuvo kilęs noras paeksperimentuoti? :>Comment
-
Spoileris:Subscriberiai mano asmeniniu požiūriu nereiškia nieko, tai dėl jų gausos ar negausos - atitinkamai - nėra ko pavydėti ar juoktis. Nebent kalama iš ten pinigų, kas šiuo atveju tikrai not the case. Dar vienas dalykas dėl ko vienam ar kitam būtų svarbūs subscriber'iai - tai jeigu "gyvenama" youtube'je. Ta prasme - darbai viešinami būtent per šį tinklapį ir laukiama komentarų būtent iš ten. Tai tik tuo atveju, jeigu koncentruojamasi išskirtinai ten. Tada plius minus suprantu, nes sveikoji konkurencija (kad ir kaip man tai būtų keista) tarp kūrėjų tampa paremta darbų peržiūrų skaičiais.
Kūrėjams kurie nesivaiko mados, ir nepakliuvo į šį burbulą (į tai įeina pasaulio geriausieji editoriai, bei tie, kurie kūrė AMV dar prieš youtube'j sprogstant) ši tendencija nekaso visiškai. Jie naudojasi forumais, ir dalyvauja konkursuose, turėdami youtube paskyras, nes tai tiesiog patogu. Būtent konkursuose buvo pristatyti geriausieji pasaulio darbai, ir būtent ten jie bus pristatomi. Būtent konkursuose ir forumuose tu gali sulaukti tikros, gilios, konstruktyvios ir - svarbiausia - reikšmingos kritikos, bei nuomonės. Youtubeje nuomonė - juokas per ašaras. Bevertė.
Kaip pavyzdį paieškojau Umikos kanalo (pora jos klipų parodžiau puslapyje prieš šį) - štai jis. Kaip manai, nors kartą po savo darbu ji parašė "Subscribe, please"? Youtube jai tik priemonė padaryti savo darbus labiau prieinamus. Jai iš tikrųjų svarbi tik kitų AMV autorių nuomonė, nes ji nesistengia apgauti savo saviraiškos poreikio, užpildydama šią skylę fan'ų kiekiu.
"Fan'ų". Atkreipk dėmesį į šį žodį. Įsivaizduok, jeigu, tarkim, D&D geek'as pradėtų filmuoti savo stalo žaidimus ir talpinti youtubej'e, bandydamas gauti "fan'ų". Jis juos gauna. Tada, matydamas, kad fan'ų kiekis auga - jis pasikviečia kitus D&D geek'us surengti bendrą mačą. Po patalpinimo, visi mato, kaip jų "fan'ų" kiekiai pradėjo augti. Jam tai patinka. Jis pradėjo ieškoti būdų, kaip išsiskirti, ir kaip padaryti D&D partiją smagesnę, nors prieš tai per visus dešimt metų žaidimo partijų, jam to niekad neprireikė. Bet nauji "fan'ai" jam patinka labiau. Kas atsitiko? Na, viskas labai paprasta. Jis niekad ir neieškojo bendraminčių, su kuriais galėtų apie D&D šnekėti valandų valandas, jam reikėjo "fan'ų". Jo personos "fan'ų". Jis žinojo, kad niekad netaps didžiule roko žvaigžde, ar labai žinomu žmogumi. Bet. Kažkur pasąmonės kamputyje jis tikėjo, kad gali tapti savo kiemo žvaigžde. Ir jam to reikėjo.
Tiesiog labai trumpai apie subscriberius, ir jų siekiančius.
Turiu kelis darbus trumpesnius kompiuteryje, bet neviešinu, nes gan seni ir manau galiu padaryt geriau. Na dabar jau antra savaitė dirbu ant pilno AMV su storyline, kadangi planuoju su juo atstovaut, kaip friendly battle tarp team'ų, žadu nedėt nei garsų, nei subtitrų, nes jie netiks. Tai manau atitiks kriterijus apie kuriuos šnekate. Taip esu ekspermentaves, nedrįsčiau lygint jei nebūčiau... Kalbant apie ar man patinka kurt AMV, tai taip (priklauso nuo muzikos ir idėjos). Žodžiu, greitu metu nusimato "tokio kaip jūs mėgstat" AMV iš manęs. Manau šį pasidalinęs neapsikvailinsiu, kaip su kitais:> Ačiū dar kartą.👍 1Comment
Comment