FireBoyAMV kuryba

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FireBoyAMV
    Narys

• 2012 08 24
    • 41

Nenoriu ginčytis, beprasmiška... Tiesiog žmonės neturit prie ko prikibt... Aš atėjau pasidalinti savo darbais, o ne veltis į diskusijas. Kiek laiko čia praleidau, teik jaučiau tik spaudimą, argi AZ tam skirtas...
    P.S. Kuo lietuviai kitokie, vien tik peikimas, susibendravimo 0...

Comment

• Moon
      Forumo ligonis

• 2007 04 25
      • 583

Autorius FireBoyAMV
      Nenoriu ginčytis, beprasmiška... Tiesiog žmonės neturit prie ko prikibt... Aš atėjau pasidalinti savo darbais, o ne veltis į diskusijas. Kiek laiko čia praleidau, teik jaučiau tik spaudimą, argi AZ tam skirtas...
      Na jo AZ turi savita buda priimti naujokus dazniausiai islieka tik stipriausi. Jei isgyvensi pamatysi kad cia zmones nelinki nieko blogo o plius minus geranoriski :}

Beje grazus darbai ^^

Comment

• mattusha
        Rimtas forumo narys

• 2012 01 18
        • 187

Taip čia Lietuva padarei didelę klaida čia patalpinęs savo amv.

Comment

• FireBoyAMV
          Narys

• 2012 08 24
          • 41

Autorius Moon
          Na jo AZ turi savita buda priimti naujokus dazniausiai islieka tik stipriausi. Jei isgyvensi pamatysi kad cia zmones nelinki nieko blogo o plius minus geranoriski :}

Beje grazus darbai ^^

Labai aciu.

Comment

• Knives
            AZ rėmėjas

• 2010 04 04
            • 240

Autorius FireBoyAMV
            Patikėk, aš nesilaikau savo nusistatymų ar nuomonės nagais alkūnėm ir keliais. Diskutuoti (ne ginčytis, iš kur tai ištraukei?) nėra beprasmiška, tai smagu. Aš vienas iš tų žmonių, kurie galvoja, kad per diskusiją galima atrasti tiesą. Bet šiuo atveju kažkodėl manau, kad tu neturi tvirtos savo nuomonės, ir tuo labiau argumentų savo nuomonei pagrįsti. Man tiesiog labai gaila, kad potencialiai stiprus ateities kūrėjas buvo apgautas.

Kadangi žinau, kad jokios normalios diskusijos nebus, galbūt gali atsakyti kaip tau šie pora AMV? Ką tu apie juos galvoji? Smalsumas.

1. Glory of Love by Daniel Craig.
            2. Part of you, Shadow of me by Tayo.
            3. Metamorphose ir Traumarei by Umika.

Comment

• wingweaver123
              Narys

• 2012 08 24
              • 39

Autorius Knives
              Patikėk, aš nesilaikau savo nusistatymų ar nuomonės nagais alkūnėm ir keliais. Diskutuoti (ne ginčytis, iš kur tai ištraukei?) nėra beprasmiška, tai smagu. Aš vienas iš tų žmonių, kurie galvoja, kad per diskusiją galima atrasti tiesą. Bet šiuo atveju kažkodėl manau, kad tu neturi tvirtos savo nuomonės, ir tuo labiau argumentų savo nuomonei pagrįsti. Man tiesiog labai gaila, kad potencialiai stiprus ateities kūrėjas buvo apgautas.

Kadangi žinau, kad jokios normalios diskusijos nebus, galbūt gali atsakyti kaip tau šie pora AMV? Ką tu apie juos galvoji? Smalsumas.

kaip tai jis neturi savo nuomones? zmogus tiek laiko praeditines beveik vien story amv ir sakai kad neturi nuomones? jis aiskiai turi pasirinkes savo editinimo kelia ir as tai gerbiu. be to sukurti asmv reikia ne maziau ismones ir pastangu bei fantazijos nei paprasta amv (manau jie lygiaverciai). /discuss D

Comment

• FireBoyAMV
                Narys

• 2012 08 24
                • 41

Autorius Knives

Kiekvienas turim savo tiesas, man argumentų užtenka, kad mano nuomonė nekistų. Galima diskutuoti amžiais, aš esu 100% patenkintas kuo užsiimu. Man patinka tiek AMV teik ASMV, bet jei kalbant apie kūrimą pasilieku ties antruoju. Kodėl tu man vėl perši, jog aš negaliu tuo užsiimti, nes būtent tau AMV labiau patinka.

1 argumentas, kurio užtenka man:
                AŠ MYLIU KURTI ASMV

Ačiū, jog pasidalinai Du iš jų esu matęs, tikrai neblogi.

Comment

• Knives
                  AZ rėmėjas

• 2010 04 04
                  • 240

Autorius wingweaver123
                  kaip tai jis neturi savo nuomones? zmogus tiek laiko praeditines beveik vien story amv ir sakai kad neturi nuomones? jis aiskiai turi pasirinkes savo editinimo kelia ir as tai gerbiu. be to sukurti asmv reikia ne maziau ismones ir pastangu bei fantazijos nei paprasta amv (manau jie lygiaverciai). /discuss D
                  Nežinau kodėl, bet tu nesupratai ką parašiau. Kokią jis nuomonę turėjo susikurti metus kurdamas "ASMV"? Kad jam patinka kurti "ASMV"? Prie ko tie metai? Čia - nuomonė? Tu turbūt juokauji. Aš kalbėjau apie tai, kodėl pagal jį "ASMV" yra visapusiškai gilesnis už AMV, ir aš manau, kad tam jis neturi nė vieno pagrįsto argumento. Velnias, ar kai tu skaitai, tai tu skaitai, ar ieškai pažįstamų žodžių? Buvo juokinga. I'll give you props for that.

Autorius FireBoyAMV
                  Kiekvienas turim savo tiesas, man argumentų užtenka, kad mano nuomonė nekistų. Galima diskutuoti amžiais, aš esu 100% patenkintas kuo užsiimu. Man patinka tiek AMV teik ASMV, bet jei kalbant apie kūrimą pasilieku ties antruoju. Kodėl tu man vėl perši, jog aš negaliu tuo užsiimti, nes būtent tau AMV labiau patinka.

1 argumentas, kurio užtenka man:
                  AŠ MYLIU KURTI ASMV

Ačiū, jog pasidalinai Du iš jų esu matęs, tikrai neblogi.
                  Autorius Knives
                  Žinoma, kad darai tai kas tau patinka. Dėl to nebandau įrodyti tau.
                  Tai va, man atrodo čia ir baigsim. Tikėjausi bent normalaus atsakymo į paskutinį klausimą, bet tiek to. Tik nepamiršk to ką dabar sužinojai - tau tiesiog patinka kurti "ASMV". Bet

Autorius FireBoyAMV
                  Jei man patinka kurti AMV su kažkokia tai mintimi, prasme, lai tai lieka mano reikalas.
                  jie niekada nėra tokie, kokius juos čia aprašei. Kudos.

Comment

• Squalleh
                    .MØNSOON.

• 2009 01 12
                    • 1892

Spoileris:

... ir kuo jie yra populiariau už AMV?
                    Jeigu jų yra daugiau YouTube, tai nereiškia kad jie populiariau ar geriau. Tai reiškia kad daugiau ir daugiau žmonių galvoja, kad palikę subtitrus ir originalų garsą jie sukuria kažka idomaus. Ne. Jeigu aš tikrai norėčiau pažiūrėti kažkokia gera istorija, aš peržiūrėčiau originalą.
                    Jeigu tau taip patinka pasakoti istorijas, pasakok jas vaizdais, simboliais ir nenauduok jokių subtitrų bei įgarsinimo. Nes kiekviena karta kai pamatau klipe subtitrus, gaunasi toks jausmas, lyg mane kažkas paemia už kaklo ir veidu prispaudžia prie ekrano, kad skaityčiau juos. Tai labai numuša atmosferą ir tai man labai nepatinka.
                    Jeigu tau taip patinka miksuoti garsus su muzika, kurk trailerius. Tai yra augantis žanras, kuriame galima eksperementuoti vos ne daugiausiai negu kituose.
                    Bet tai, kas pas tave čia.. nu man kaip ir Knives tiesiog gaila kad švaistai laiką tokiems dalykams. Palik tai kitiems Youtuberiams, gali gi daugiau ką parodyti.

Comment

• wingweaver123
                      Narys

• 2012 08 24
                      • 39

Autorius Knives
                      Nežinau kodėl, bet tu nesupratai ką parašiau. Kokią jis nuomonę turėjo susikurti metus kurdamas "ASMV"? Kad jam patinka kurti "ASMV"? Prie ko tie metai? Čia - nuomonė? Tu turbūt juokauji. Aš kalbėjau apie tai, kodėl pagal jį "ASMV" yra visapusiškai gilesnis už AMV, ir aš manau, kad tam jis neturi nė vieno pagrįsto argumento. Velnias, ar kai tu skaitai, tai tu skaitai, ar ieškai pažįstamų žodžių? Buvo juokinga. I'll give you props for that.
                      jokiu metu neminejau paats velnias zino is kur trauki zodzius beja is tavo zodziu galima suprasti, kad asmv yra beverciai, neturintys jokios prasmes/vertes. Su tuo nesutinku ir kaip sakiau manau jog asmv ir amv lygiaverciai

Comment

• wingweaver123
                        Narys

• 2012 08 24
                        • 39

Autorius Squall
                        Spoileris:

... ir kuo jie yra populiariau už AMV?
                        Jeigu jų yra daugiau YouTube, tai nereiškia kad jie populiariau ar geriau. Tai reiškia kad daugiau ir daugiau žmonių galvoja, kad palikę subtitrus ir originalų garsą jie sukuria kažka idomaus. Ne. Jeigu aš tikrai norėčiau pažiūrėti kažkokia gera istorija, aš peržiūrėčiau originalą.
                        Jeigu tau taip patinka pasakoti istorijas, pasakok jas vaizdais, simboliais ir nenauduok jokių subtitrų bei įgarsinimo. Nes kiekviena karta kai pamatau klipe subtitrus, gaunasi toks jausmas, lyg mane kažkas paemia už kaklo ir veidu prispaudžia prie ekrano, kad skaityčiau juos. Tai labai numuša atmosferą ir tai man labai nepatinka.
                        Jeigu tau taip patinka miksuoti garsus su muzika, kurk trailerius. Tai yra augantis žanras, kuriame galima eksperementuoti vos ne daugiausiai negu kituose.
                        Bet tai, kas pas tave čia.. nu man kaip ir Knives tiesiog gaila kad švaistai laiką tokiems dalykams. Palik tai kitiems Youtuberiams, gali gi daugiau ką parodyti.
                        TAU nepatinka, bet nereiskia, kad asmv yra piece of shit ir aiskiai nesupranti, kad asmv nesusideda vien is voiceoveriu ir subu. Beja su asmv gali kurti ir sava istorija, nebutinai pagal originala, o cia ir pasireiskia visa ismone ir kurybiskumas. Taip pat kurdamas asmv vaizda editini kaip ir amv, kad butu patrauklus akiai (dedi efektus, kuri flowa, tiesiog suteiki estetini vaizda )

Comment

• FireBoyAMV
                          Narys

• 2012 08 24
                          • 41

Krč baigiam. Nepatinka - nežiūrim... Va kaip viskas veikia

Comment

• aKi
                            Ruduo.

• 2007 10 24
                            • 289

Peržiūrėjau daugmaž visus tavo darbus. Sunku iškart vertinti visus, bet žiūrint iš techninės pusės - sync`a jauti, tik daugmaž visuose amv buvo tokių vietų, kuriose buvo per daug ir/arba netinkamai panaudotų efektų. Na, pavyzdžiui The Will to Protect - su montažu viskas ok, bet vietom perdozuota kontrasto, be to tas "old film" efektas nedera - suprasčiau, galima naudoti šen ten kokiem flashback`am, tačiau tik ne visas 4 minutes. Kitur panašiai - tai kamera keistai kratosi, tai, vėlgi, sukeltas kontrastas ar glow`as degina akis. Bet bendrai žiūrint - techninė pusė nebloga.

Pats žanras man (čia kaip suprantu anime istorijos gabalo perpasakojimas AMV formatu), kaip ir Knives nelabai valgosi. Tarkim kad aš esu eilinis amv žiūrėtojas ir įsijungiu vieną iš tavo ar apskritai ASMV, tuomet turim 2 variantus:

1. Aš anime, iš kurio padarytas ASMV nesu matęs, tad žiūriu ir siužeto nesuprantu (nes pačio anime nesu matęs~), todėl įspūdžio 0 arba įspūdį padaro osum montažas, bet ne siužetas.
                            2. Aš anime matęs ir jei jis man patinka, sakau, o - va čia tai buvo tos kietos siužeto dalies recap`as. Ir .. viskas?

... bet juk recap`as tėra recap`as, viskas ką ASMV kūrėjas padaro tėra gražiai atpasakotas anime siužetas. Ir visą tai imponuos nebent tik konkretų anime mačiusiai publikai. O man tuo tarpu atrodo, kad pagrindinis AMV kabliukas turėtų būtų originali istorija (jei tai ne mix`as ar kažkas panašaus, aišku), juo labiau, kad tik tokiu atveju amv kūrėjas iš tikrųjų siužetinės linijos atžvilgiu kažką sukuria.

Comment

• Abalys
                              Nope!

• 2010 07 20
                              • 1136

Autorius wingweaver123
                              TAU nepatinka, bet nereiskia, kad asmv yra piece of shit ir aiskiai nesupranti, kad asmv nesusideda vien is voiceoveriu ir subu. Beja su asmv gali kurti ir sava istorija, nebutinai pagal originala, o cia ir pasireiskia visa ismone ir kurybiskumas.
                              O amv tai jau negalima kurti pagal savo istoriją, o ne originalą? Išvis amv gali but TIK amv, o ne kokios idėjos ar istorijos pasakojimas? Nes perskaičiau tai lyg tu taip teigtum...

Ir aš lygiai taip pat kaip Squall nepakenčiu skaityti tų subtitrų! Tai vargina ir neleidžia mėgautis tuom, kas vyksta ekrane virš subtitrų. Tiesą pasakius... dar nei vieno ASMV nesu peržiurėjęs iki galo vien dėl šito!

Comment

• Knives
                                AZ rėmėjas

• 2010 04 04
                                • 240

Autorius wingweaver123
                                jokiu metu neminejau paats velnias zino is kur trauki zodzius beja is tavo zodziu galima suprasti, kad asmv yra beverciai, neturintys jokios prasmes/vertes. Su tuo nesutinku ir kaip sakiau manau jog asmv ir amv lygiaverciai
                                Jesus Fucking Christ. Iš kur aš traukiu žodžius. Tu rimtai? Leisk man tau padėti. Minėjai laiką.

Autorius wingweaver123
                                kaip tai jis neturi savo nuomones? zmogus tiek laiko praeditines
                                O aš žinau kiek jis laiko praeditino, nes skaičiau jo OP.

Autorius FireBoyAMV
                                Prisistatyk: Jau metai kaip užsiimu AMV kūrimu.
                                Dabar supranti kodėl vietoj žodžio laikas, parašiau žodį metai? Negaliu patikėti, kad žmogus gali būti toks kvailas - tai prašyčiau nebetrolinti, nes čia mažiausiai tinkama vieta tam.

Autorius FireBoyAMV
                                Krč baigiam. Nepatinka - nežiūrim... Va kaip viskas veikia
                                Viskas veikia taip, kad neišsigalvoji nesąmonių. Nuo pat pradžių niekas neturėjo problemų su tuo, kad tau tai patinka. Perskaityk praeito posto pabaigą, jeigu dar nedalingavo.

Autorius aKi
                                Spoileris:
                                Peržiūrėjau daugmaž visus tavo darbus. Sunku iškart vertinti visus, bet žiūrint iš techninės pusės - sync`a jauti, tik daugmaž visuose amv buvo tokių vietų, kuriose buvo per daug ir/arba netinkamai panaudotų efektų. Na, pavyzdžiui The Will to Protect - su montažu viskas ok, bet vietom perdozuota kontrasto, be to tas "old film" efektas nedera - suprasčiau, galima naudoti šen ten kokiem flashback`am, tačiau tik ne visas 4 minutes. Kitur panašiai - tai kamera keistai kratosi, tai, vėlgi, sukeltas kontrastas ar glow`as degina akis. Bet bendrai žiūrint - techninė pusė nebloga.

Pats žanras man (čia kaip suprantu anime istorijos gabalo perpasakojimas AMV formatu), kaip ir Knives nelabai valgosi. Tarkim kad aš esu eilinis amv žiūrėtojas ir įsijungiu vieną iš tavo ar apskritai ASMV, tuomet turim 2 variantus:

1. Aš anime, iš kurio padarytas ASMV nesu matęs, tad žiūriu ir siužeto nesuprantu (nes pačio anime nesu matęs~), todėl įspūdžio 0 arba įspūdį padaro osum montažas, bet ne siužetas.
                                2. Aš anime matęs ir jei jis man patinka, sakau, o - va čia tai buvo tos kietos siužeto dalies recap`as. Ir .. viskas?

... bet juk recap`as tėra recap`as, viskas ką ASMV kūrėjas padaro tėra gražiai atpasakotas anime siužetas. Ir visą tai imponuos nebent tik konkretų anime mačiusiai publikai. O man tuo tarpu atrodo, kad pagrindinis AMV kabliukas turėtų būtų originali istorija (jei tai ne mix`as ar kažkas panašaus, aišku), juo labiau, kad tik tokiu atveju amv kūrėjas iš tikrųjų siužetinės linijos atžvilgiu kažką sukuria.
                                Buvau teisus, kad nebandžiau įrodyti jog tai visiškai inferior būdas. Jūs tai padarysit už mane. Na, lašas jūroje, bet tiek tu, tiek Squall palietėt pora svarbių dalykų mano knygutėje.

Comment

Working...