let us begin~
MEP vs MEP: Girls vs Boys [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
Kažkaip an Eye for an Eye, labiau atitiko atmosfera dainos ir atrodo gražiau, vientisiau ~
Tad jau savaime aišku, kam atitenka balas ~👍 2Comment
-
Man labiau patiko diedų darbas, nors nėra taip paprasta pripažint. Kažkada turėjau nuomonę, kad darbus galima išanalizuoti visiškai objektyviai ir prieiti prie vienos teisingos išvados, bet galų gale paprasčiausia mintis būtų ta, kad darbų kiekis ir įvairovė kurią esi matęs tiesiogiai koreliuojasi su tavo požiūriu; tai anaiptol nereiškia teisingiau matančią akį, nes pražengęs tam tikrą ribą taip iškreipsi savo supratimą į krentančią kreivę, jog svarbiausia darbo vertybė taps jo naujumas.
Manau diedai padarė geresnį MEP'ą, kai tuo tarpu mergos - geresnį solo darbą. Nematau kur ten kas pas jas prasideda ir kur baigiasi. Aišku aš, būdamas ranktūrio ekspertas, darau prielaidą, kad toks vientisumas MEP projekte yra nepageidaujamas ir tai neigiamai atsilieps galutiniam balui. Taip pat Twisted Love pasirodė labiau išsitaškęs ir ne toks struktūriškai sukausytas kaip kad geriausios lyties atstovių. Kas yra keista ir verčia abejoti tankistų pasirinkta transporto priemone.
O gal aš balsuoju už juos ne todėl, kad darbas buvo margesnis ir smagesnis, gal aš balsuoju už Twisted Love todėl, kad jo balsavimo pasirinkimas stovi aukščiau.
Spoileris:Arba ne👍 3Comment
-
Kazkaip masciau ir spekuliavau vis... Neseku AMV, teziuriu kas cia vyksta ir sunkiai bandydamas apsispresti atidaviau savo balsam Bahurams. Tikriausiai pirmasis ir didziausias faktorius buvo tai, kad jie padave isbaigta darba, o pas merginas... um... What happened Girls?
Pas vienus spalvos liejosi per krastus, bet jos neisblaske demesio, o pas merginas, tikriausiai man vienam taip pasirodys, bet jautesi tam tikros detales kiekvienam part'e, nebuvo tikrai taip, kad viena apie raketas, kita apie mena ir kaip MEP'us nemegstantis zmogus, manau, kad butu iseje kazkas tikrai super.
Tikrai super abu darbai ir vien stebint kovas Animezonoj, smarkiai matosi kaip zmones auga, progresuoja ir tobuleja AMV kurime.👍 3Comment
-
Suprantu, kad skirtingi zmones turi skirtingas nuomones, bet paskaicius kai kuriuos komentarus ir tuo labiau paziurejus i balsavimo rezultatus jauciuosi suglumes. Nezinau kokiais standartais vadovaujasi az lankytojai, bet net neabejoju, kad jie kazkokie fenomenalus.👍 4Comment
-
Įdomu kaip mergos priėjo prie išvados, kad wingweaver123 patiko jūsų darbas. Nežinau kokią čia konspiraciją kuriat ir kodėl viskas taip paslaptinga, bet mano iš folijos susukta skrybelė ranka pasiekiama. Taip pat negaliu kalbėti už Augis24, bet aš tai visapusiškai fenomenalus reiškinys kuris turėtų būti ištirtas pro pamažinamąjį stiklą. Aš naudoju mąstymo, įžvalgos, intuicijos ir jutimo funkcijas, kad sukurti nuoseklią, logišką nuomonę kurią jaučiuosi kompetetingas apginti.
Ką manai apie idėją suburti mūsų visų protus į vieną lokaciją ir naudojant mokslinį metodą sukonstruoti fizinį aparatą su didžiule skyle priekyje tinkantį priimti bet kokio ilgio AMV, kuris įvertintų darbą pagal visuotinai priimtus standartus ir iš galo išvyniotų tualetinio rulono kvitą, savyje laikantį informaciją apie padarytas klaidas ir galutinį įvertinimą balu. Darytume kuo pigiau galutiniam vartotojui, nes mūsų vizija būtų prieinamumas ir produkto patekimas į kiekvieno AMV kūrėjo svetainę. Sukuri, įkiši ir tavo veidą nušviečia palaiminga šypsena, nes pagaliau permušai septynetą, kuris laikė tave vietoje paskutinį pusmetį.Comment
-
Nu nebesvaik.
Patiko siaip abu darbai, nemeluosiu. Berniuku gal labiau spalvingesnis ir gaivesnis akiai (aisku ne kadru pasirinkimu) nei mergaiciu toks slegiantis vien zudynes. Bet sakyciau kad editinimas labiau patiko mergaiciu ypac ta vieta nuo 0:59 sec, nes po to pasiziurejus i berniukus kartais atrodo kad jie pamirsta jog tai MEP (turejau omeny aptinge).👍 1Comment
-
Tai aš nebesuprantu... kas tai per daiktas yra MEP? Kokie jo reikalavimai? Pagal ką reiktų atsižvelgti vertinant? Tai yra kelių žmonių kolaboracija ar viso labo eilinis AMV, prie kurio kažkaip dirbo keturi žmonės neaišku ką darydami ir pan.? Reikėjo gal taisyklėse aiškiau apibrėžti darbo reikalavimus tokiu atveju?
Pas vyrus aiškiai matosi keturių žmonių įdirbis. Gale akivaizdu kas už ką buvo atsakingas. Pas merginas to nėra, tad aš niekaip negaliu vertinti to darbo kaip 4 žmonių kolaboracijos, nes man nėra aišku kaip lygiai ir ar apskritai visos keturios prisidėjo prie šito MEP kūrybos. Taip pat merginų darbas manęs vizualiai nepritrenkė. O aš tik to ir tegalėjau tikėtis, kai net trys narės yra AMV kovų statistikos lentelės TOP3... Tai čia su duotu laiku turėjo būti ne MEP o gigantiškas mecha robotas sutraiškantis vyrų Panzer'iuką kaip plunksnelę. Kažkodėl visai to nebuvo. Na atseit buvo kažkokia istorija ten, bet tik tokia, kokią apsibrėžė hint'u youtube aprašyme, tada nemanau kad čia kažkoks didelis pliusas. Jei tik labai norisi galima istoriją ir ant vyrų MEP'o išrasti . Tad mano balsas eina akivaizdžiai už vyrus.👍 1Comment
-
Miesto_Druidas, MEP'as jokiu būdu neturi būti skirtingų stilių kūrinys. Konkrečiai tam tikslui buvo kurti "Reflections of Style", atrodo vis dar galima youtubeje surast. Multi-Editor-Project, ne tik pažodžiui, bet ir tarp eilučių reiškia "bendradarbiavimo projektą". Projektas gali būti ant tiek vientisas, arba ant tiek skirtingas ant kiek autoriai nusprendė darbui tokiu tapti.
Kas liečia top3 argumentą, tai idealiom salygom, kokias dabar mes ir turim, šitai neturėtų turėti įtakos darbo vertinimui. Reikia nepamiršti, kad mes vertinam ne potencialą, ne per lūkesčių prizmę (pranoko - nepranoko dualumą). O, naudodami savo subjektyvią samonę turime iškelti du darbus į niekieno žemę kurioje dirbtinai panaikiname kontekstą, ir apibūdiname savo potirį pateisindami save išsireiškiant žodžiais.
Kaip tu nuo Miesto_Druido nuomonės peršokai prie "lietuvių standartų"?Comment
-
Nenoriu izeisti, bet paskaicius tokius komentarus kaip miesto druido, tikrai nusvyra rankos del kazko dar diskutuoti ir reiksti nuomone. Na bet vis tiek pabandysiu. Kaip galima MEP'o nevertinti kaip editoriu kolaboracijos darbo vien del to, kad negali pamatyti kiekvieno atskiro editoriaus idirbio? Jau vien del to, kad negali pastebeti kur baigesi vieno editoriaus darbas ir prasidejo kito, galima sveikinti merginas, kadangi kaip suprantu ju MEP'o ideja ir buvo sukurti vientisa ir tolydu MEP projekta. Jus bandote primesti MEP'ams kazkokias taisykles, kuriu visai nera. Viskas priklauso nuo to, ka nori sukurti kurejai. Del kitu argumentu nebeissiplesiu, nes knives viska puikiai paaiskino.
O kas liecia darbus, tai galiu pasakyti tiek, kad merginu ideja buvo gerokai geriau realizuota. Kas liecia technine puse, merginu darbas visa galva auksciau. Taciau ne vien del technikos, imantriu efektu bei puikios kolaboracijos jis yra geresnis. Merginu darbas taip pat zymiai labiau itraukiantis, idomesnis, patrauklesnis akiai bei sugebantis retkarciais nustebinti ne tik idomiais efektais, bet ir patraukliomis cross-over idejomis. Tuo tarpu vaikinu darbas akis bade neisbaigtais efektais, darbo tekmes stabdymu prastai parinktomis scenomis ar tiesiog tingiais sprendimais, stipriai kintanciu tempu skirtingose darbo vietose (del nesuderinto skirtingu editoriu timing'o tempu, o ne del dainos strukturiniu pokyciu). Nesupraskite klaidingai, vaikinu darbas taip pat buvo saunus, nors ir ne visai graziai apie ji atsiliepiau. Tiesiog ji lyginau su merginu darbu.
Galu gale nuomone ir telieka nuomone, kiekvienas turi savo. Zinoma, kad atsiras zmoniu, kuriems vaikinu darbas atrodys malonesnis. Taciau vadovaujantis logika, nuosekliu nagrinejimu bei pasaulinio lygmens vertinimo kriterijais, akivaizdu, kad merginu darbo pranasumas - populiarioji nuomone. Todel ir stebiuosi, kas per fenomenalumas, kad sie darbai cia vienodai vertinami. Nors kaip matau, pagaliau balsavimas igavo pagreiti ir merginos issiverze i prieki. Nenoriu kurstyti cia kazkokios nesantaikos, bet merginu pralaimejimas reikstu didele neteisybe.👍 2Comment
Comment