AMV Battle : Net vs Kuchka [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Pagran2kas
    Forumo vilkas

• 2013 11 23
    • 328

AMV Battle : Net vs Kuchka [PASIBAIGUS]

Kaip nauja diena taip nauja kova ! Labai smagu matyti aktyvėjančias amv kovas bei žmones kurie nori kovoti. Šį kartą susitinka du nauji veidai amv kovų fronte - Net ir Kuchka. Ko iš jų galime tikėtis, sunku dabar pasakyti. Galiu tik palinkėti jiems sėkmes ir lauksiu jų darbo vaisių !

Kovos informacija:
    AMV Žanras: Drama
    AMV Daina: Pasirinktina
    AMV Trukmė: Ne mažiau 1 minutės
    Deadline: 2016.05.27

Kova prasideda!

Sulaukėme pagaliau dar vienos kovos pradžios. Kas iš jų nugalės nuspręsit jūs !

Net - GoodBye

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/LoCJOgB1iow" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Kuchka - Friends

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/6qGYOrxEUy8" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Balsavimas vyksta iki 2016.06.03

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 5:3 pergalę iškovojo Net ! Sveikiname nugalėtoja. Man yra labai gaila dėl tokio mažo balsavusiųjų skaičiaus, dalinai tai krenta ant mano pečių kaip organizatoriui dėl kovos viešinimo trūkumo. Labai atsiprašau. Kad ir kaip būtų tikiuosi jus vėl pamatyti amv kovose !
    Atnaujinta Statistikos Lentelė.
    8
    Net - GoodBye
    0%
    5
    Kuchka - Friends
    0%
    3

The poll is expired.

The end justifies the means.

http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas
  • Pagran2kas
    Forumo vilkas

• 2013 11 23
    • 328

Kova prasideda!

Sulaukėme pagaliau dar vienos kovos pradžios. Kas iš jų nugalės nuspręsit jūs !

Net - GoodBye

Kuchka - Friends

Balsavimas vyksta iki 2016.06.03

Comment

• Net
      Spamintojas :)

• 2009 01 21
      • 392

Je pagaliau mano pirmas vaisius iskart noriu padekoti pagrandukui uz patarimus ir kantrybe man aiskinat elementariausius amv pradmenis didelius Aciu

Comment

• arturs
        AZ stalkeris

• 2009 04 22
        • 368

Tuoj pradėsiu kartotis kaip sugedusi plokštelė, kad man patiko autorių pasirinkta muzika, bet taip jau yra .

Net: Jei žvelgiant iš atmosferos(suteikiamos nuotaikos) pusės, tai daina perkirpta netinkamoje vietoje. Daina vystosi ir juda link kulminacijos, kurios taip ir nepasiekia. Pasibaigus darbui lieka nepilnumo jausmas. Dabar jei susikoncentruotume dėmesį į vaizdais bandomą rodyt istoriją, darbas atrodo, kad pasiekia kažkokią pabaigą, bet dėstymo metu scenoms pritrūko aiškumo, kad jos perteiktu vientisą mintį ar istoriją, dabar gavosi toks minčių ir scenų kratinys kuris stambių planų turi mintį, bet tik pradėjus šiek tiek daugiau gilintis viskas sugriūna. Kaip pirmam blynui tai labai stiprus rezultatas.

Kuchka: Darbas pilnas švelnių efektu, ir šiaip iš vizualinės pusės nėra labai prie ko prisikabinti. Pagrindinė problema pas tave yra su scenų pasirinkimu. Savo darbe šokinėji tarp keleto porų, kai tuo tarpu daina reikalauja vienos porelės santykių vystymo iš merginos perspektyvos. Šiaip darbas prasidėjo stipriai, tik toliau matoma veikėjų gausa nesutampa su muzikos suteikiamu tonu. Norėtasi vizualiai perteikiamo intymumo.

Pas abu tikrai stiprūs darbai, bet mano širdis labiau linksta ties Net pateiktu darbu. Bus įdomu pamatyti ką ateityjė abu sukurpsite.

Comment

• Kuchka
          Narys

• 2016 05 07
          • 59

Autorius arturs
          Kuchka: Darbas pilnas švelnių efektu, ir šiaip iš vizualinės pusės nėra labai prie ko prisikabinti. Pagrindinė problema pas tave yra su scenų pasirinkimu. Savo darbe šokinėji tarp keleto porų, kai tuo tarpu daina reikalauja vienos porelės santykių vystymo iš merginos perspektyvos. Šiaip darbas prasidėjo stipriai, tik toliau matoma veikėjų gausa nesutampa su muzikos suteikiamu tonu. Norėtasi vizualiai perteikiamo intymumo.
          Ne pirmas tu sakai, kad pradžia buvo stipri.
          Pradžioje pradėjau daryti AMV su Hyouka ir Chuunibyou, bet niekaip neradau tam tikrų vietų iš Hyouka, nes niekaip neprisiverčiu baigti žiūrėti jo, pabaigoje tiesiog dėliojau PM kaip fills.

Comment

• arturs
            AZ stalkeris

• 2009 04 22
            • 368

Pradinės scenos gerai veikė todėl, kad jos pakankamai abstrakčios, mažai rodoma veidų. Juokingiausia, kad ką vadini užpildymais geriausiai atrodo tavo darbe. Taip mano manymu tau reikėjo susikoncentruoti į Plastic Memories veikėjus( bet čia tik mano asmeninė nuomonė ). Papildomai pasitelkiant tik abstrakčias scenas iš kitų šaltinių( dalinai taip ir elgeisi ). Koncentruotis į PM derėjo pagrindinai dėl to, kad šis šaltinis turi kur kas daugiau scenų atitinkančiu dainos keliamą serious tone lyginant su likusias panaudotais.

Comment

• Kuchka
              Narys

• 2016 05 07
              • 59

Autorius arturs
              Pradinės scenos gerai veikė todėl, kad jos pakankamai abstrakčios, mažai rodoma veidų. Juokingiausia, kad ką vadini užpildymais geriausiai atrodo tavo darbe. Taip mano manymu tau reikėjo susikoncentruoti į Plastic Memories veikėjus( bet čia tik mano asmeninė nuomonė ). Papildomai pasitelkiant tik abstrakčias scenas iš kitų šaltinių( dalinai taip ir elgeisi ). Koncentruotis į PM derėjo pagrindinai dėl to, kad šis šaltinis turi kur kas daugiau scenų atitinkančiu dainos keliamą serious tone lyginant su likusias panaudotais.
              Čia gaunasi trečias darbas kaip naudoju PM, vienas yra pilnai iš PM:
              https://www.youtube.com/watch?v=QEwEMiy8M0M
              Nelabai norėjosi antrą darbą pilnai daryti iš PM.

Comment

• arturs
                AZ stalkeris

• 2009 04 22
                • 368

Autorius Kuchka
                Čia gaunasi trečias darbas kaip naudoju PM, vienas yra pilnai iš PM:
                https://www.youtube.com/watch?v=QEwEMiy8M0M
                Nelabai norėjosi antrą darbą pilnai daryti iš PM.
                Nesakau, kad būtinai Plastic Memories turėjo būti naudotas kaip šaltinis. Norėjau tik pabrėžti kodėl vienas šaltinis labiau tiko nei kiti naudojant pasirinktą dainą, ir tiesiog atkreipti dėmesį į šaltinio charakterristikas, o ne į patį šaltinį.

Comment

• kikieditz
                  Narys

• 2015 03 27
                  • 41

Na atejau pakomentuoti darbus

Net - patiko istorija, anime pasirinkimas ir daina. Gaila, kad amv gana trumpas, galetum labai daug su sia anime ir daina padaryti. Black screens per daug daznai naudojamos, noretusi daugiau paprasciausiu hard-cut. Scenos visai nejuda bet kai kuriuose vietose yra zoom-in camera, kuri nera labai pavykusi, bet ir siaip jos nereiketu, nes sugriauna flow.

Kuchka - na as labai nemegstu anime-mixu, man asmeniskai tai sugadina visa amv, bet tavo darbas dar gerai atrode, man patiko tavo muzikos pasirinkimas ir keli labiau nuslifuoti perejimai. Tuo paciu scenos gerai parinktos, bet darant mix'a visada turesi geresnias scenas negu naudojant tik viena anime. Resample patarciau nusiimti
                  http://prnt.sc/b9x7h4

Prabalsavau uz Net, o siaip abu darbai buvo visai geri. Sekmes!!

Comment

• Pagran2kas
                    Forumo vilkas

• 2013 11 23
                    • 328

Dabar mano trumpa nuomonė apie klipus.

Net - Mintis amv bei sugebėjimas pasakoti istorija turbūt yra stipriausias tavo aspketas šioje kovoje. Iš vizualinės pusės ryškiai matosi žinių trūkumas. Norisi kažko daugiau, o ne vien paprastų fades. Su spalvom buvo galima bandyt labiau pažaist. Dainos pasirinkimas irgi geras, padeda formuoti viso amv atmosfera, savotišką įtampą. Bendrai vaizdas tai neblogas kaip pirmasis darbas. Laukiu ateinančių darbų.

Kuchka - Pradžia labai gera. Labai ji man patiko kol neprasidėjo visas tas veikėjų kratinys. Galėjai geriau bandyti su vienu anime kurti, nes dabar jų tiek daug ir sunkiai suprasti kas,kaip ir kodėl vyksta. Iš vizualinės pusės pas tave matosi aiškesnis pranašumas prieš oponentą, tačiau vietomis man užkliųdavo kalbantis veikėjai, kaip pvz prie galo. Aš bent jau stengiuosi privengti naudoti tokius kadrus, nebent reikia lip-sync arba naudoji jau su pačiu anime audio. O bendrai paemus gan gerai gavosi ir tau šis darbas. Sekmės kituose darbuose.

Tačiau dabar sunku dar nuspręsti kam duoti balsą. Todėl skirsiu dar truputį laiko pagalvoti už kurį balsuoti.

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Na trumpai ir aiškiai aš...
                      Drama, kas yra šios kovos pagrindas, žinoma geriausiai atsispindi pirmame darbe. Tad manes tikrai nestebina toks balsų pasiskirstymas

Comment

• Pagran2kas
                        Forumo vilkas

• 2013 11 23
                        • 328

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 5:3 pergalę iškovojo Net ! Sveikiname nugalėtoja. Man yra labai gaila dėl tokio mažo balsavusiųjų skaičiaus, dalinai tai krenta ant mano pečių kaip organizatoriui dėl kovos viešinimo trūkumo. Labai atsiprašau. Kad ir kaip būtų tikiuosi jus vėl pamatyti amv kovose !
                        Atnaujinta Statistikos Lentelė.

Comment

Working...